Heeze D3 : Geert van Seggelen, Joeri van Eert, Joost van den Berg, Roy van der Reijnst, Roy van Stratum, Daphne Fiers, Klaas Verbeek, Mario Jacobs, Kevin van Oers, Jordi van de Bogaart, Jasper Moons, Daan Janssens, Mark Soons en Rick van Zon.
Leiders : Gerard van Seggelen en Henk van de Bogaart.
Trainers : Wim Doeze en Henk van de Bogaart.
 
 
 
 
 
 
 
 

Najaarscompetitie

07 september 2002      Heeze D3 - Waalre D2               2 - 2

Heeze D3 door inzet gelijk spel tegen Waalre
Zaterdag 7 sept. de eerste competitiewedstrijd Heeze D3 tegen Waalre D2. Na vele oefenwedstrijden en trainingen van Henk en Wim moest het vandaag gebeuren. We waren maar met 11 man i.v.m. afmeldingen door Jasper, Mark en Rik. We hopen dat ze er volgende keer ook bij zullen zijn. Maar we werden versterkt door 2 spelers van E1: Teun en Maikel.
Nu de wedstrijd, iedereen was wat gespannen omdat we met de oefenwedstrijden grote nederlagen hadden geleden. Maar vandaag hadden we een gelijkwaardige tegenstander waar we beslist niet van hoefden te verliezen. We begonnen goed en waren zeker de eerste 20 min beter. Door een combinatie over links met Dafne, Roy en Klaas, scoorde Klaas beheerst 1-0. Daarna was Waalre de betere ploeg en hadden we het moeilijk tot de rust. De tweede helft was het weer Waalre dat Heeze flink onder druk hield. Geert stond zeer goed te keepen en de achterhoede deed er alles aan om de 1-0 vast te houden. Maar een keer moest Geert zich gewonnen geven op een schot waar hij nog met vingers aan zat: 1-1.Daarna waren er kansen over en weer en werd er met veel inzet gevoetbald. Teun en Maikel, met al een wedstrijd in de benen, hadden we hard nodig om Waalre van het doel te houden. Maar iedereen een compliment voor de inzet. Als we de komende tijd aandacht schenken op de trainingen aan afstoppen, balcontrole, plaatsen en vrijlopen dan gaan we zeker meer punten pakken deze competitie.
Man van de wedstrijd: Roy v/d Reinst die vandaag zijn longen uit zijn lijf liep en in het kleedlokaal helemaal stuk zat,  zo moe was hij. Daar kunnen sommigen een voorbeeld aan nemen.
Jongens: 1-1, een terechte uitslag, op naar de volgende 3 punten!!!!!!!

14 september 2002      Brabantia D3 - Heeze D3           8 - 1

Heeze D3: Goede tweede helft
Na het gelijk spel van vorige week hadden we een goed gevoel. Misschien zat er vandaag meer in. Maar dat was een tegenvaller, we werden de eerste helft helemaal weggespeeld. Een knal van Daan op de paal en een kansje van Roy van Stratum was het enige wat we terug konden doen. 0-6 Met rust kwamen we nog goed weg. Maar in de rust, na een goed gesprek met de jongens (en Dafne) kwam een heel ander D3 op het veld. Iedereen ging met 100 % inzet er tegenaan, mooie combinaties van links naar rechts. Achterin werd veel beter verdedigd door Mark, Rik, Joost en Joery en als sluitpost Geert. En dan blijkt dat we helemaal niet slechter zijn dan de tegenstander. Door goed doorzetten van Jordy die onderuit werd gehaald kregen we een penalty. Dat laat maar aan Roy over, keihard door het midden, zo die zit. Kan het Nederlands elftal een voorbeeld aan nemen Zo zie je maar weer dat als je vanaf de eerste minuut allemaal met inzet voetbalt, je een heel andere wedstrijd krijgt. Desondanks een terechte overwinning voor Brabantia D3. 1-8. Maar toch een compliment aan iedereen voor de tweede helft van de wedstrijd. We gingen toch met opgeheven hoofd van het veld. Op naar de volgende wedstrijd, man van de wedstrijd: Rik van Zon. Die vooral in de tweede helft zich helemaal gaf, ga zo door Rik!!!!

21 september 2002      Geldrop/AEK D4 - Heeze D3    2 - 2

Heeze D3 in extra tijd ingehaald door Geldrop D4.
Na een kansloze nederlaag van vorige week gingen we toch met goede moed naar Geldrop. Mario had afgemeld  dus we waren maar met 11 spelers. Maar E3 was ook in Geldrop en konden we gelukkig een beroep doen op Loys Pijnenburg. De kansen waren in de eerste helft voor ons, maar toch kwam Geldrop op 1-0 voor. Maar we hadden geleerd van vorige week dat we niet meteen de koppies laten hangen. Maar met z´n allen gingen we er vol tegenaan, Geldrop  had de handen vol aan Heeze D3. Er werd goed gecombineerd, vrijgelopen en er waren volop kansen. Door een goed opgezette aanval op links kwam de bal door een goede voorzet bij Jordy. Die twijfelde niet en maakte beheerst 1-1. Daarna was het Heeze die het spel maakte en Geldrop werd weggespeeld. We maakten de kansen niet af anders hadden we zeker voor gestaan met de rust. Na de rust  was het weer Heeze die het betere spel had. Er werd door iedereen hard gewerkt en de 1-2 hing in de lucht. En jawel en wat voor 1-2 een aanval over links, een paas van Roy naar Daan en die haalde uit: een schitterende goal boven in de hoek uit een onmogelijke hoek. Geweldig Daan!!!! Nu die 1-2 vasthouden, dat hielden we vol totdat Geldrop die 5 min te lang door liet spelen. Een schot op goal die bijna niet te houden was Geert, 2-2. Jongens een geweldige wedstrijd met een goede instelling. Loys bedankt en je mag nog vaker meedoen als we er te kort hebben.
Man van de wedstrijd vandaag niemand minder dan Joost die als een rots in de branding alles heel koel en beheerst oploste zoals een echte laatste man Klasse!!!!!! Op naar de volgende 3 punten!!!!!!!

28 september 2002      Heeze D3 - Tongelre D2            0 - 3

EERVOL VERLIES D3 TEGEN TONGELRE ( BUMET B.V.)
Vandaag thuis tegen Tongelre D4 die alles al gewonnen hadden. Joost en Mark hadden afgemeld en Mario was nog niet fit genoeg om mee te doen. En Roy van Stratum moest met D1 meedoen. Maar niets aan de hand want liefst 4 spelers kwamen ons versterken van E3. Jordy, Menno, Michel en Jeroen. Voor de wedstrijd hadden we al gezegd dit wordt een grote nederlaag. Dus zeiden we: ”dit is een oefenpotje en al verliezen we met 10-0 als we er maar iets van leren”. Maar wat bleek, we hielden goed stand en Tongelre had de grootste moeite met Heeze D3. We vochten als leeuwen en er was geen doorkomen aan . Iedereen knokte voor de bal en het was eenrichting verkeer op het doel van Geert. Na 25 min. voetballen was het toch 0-1 voor Tongelre, na een schot waar Geert geen kans bij had. Toch was het een lust voor het oog dat iedereen inclusief de E3 spelers er alles aan deden om het Tongelre zo moeilijk mogelijk te maken. 0-1 Met de rust was dus al een knappe prestatie op zich. De tweede helft hetzelfde spelbeeld als voor de rust, Tongelre vloekend en tierend langs de kant, dat ze niet tot scoren kwamen. Heeze bleef met inzet voetballen en Daan had zich onsterfelijk gemaakt als hij een kans had benut. Maar een doelpunt zat er vandaag niet in, omdat iedereen aan het verdedigen was, Jordi, Daan, Daphne en Kevin stonden vandaag zelfs volop mee te verdedigen. Tongelre wist zich geen raad, de achterhoede onder leiding van Roy gaf geen krimp. En als Tongelre er door kwam was er Geert nog die weer een puike wedstrijd stond te keepen. Uiteindelijk werd het toch nog 0-3 voor Tongelre D4. Wat helemaal geen schande was, het mooiste was dat wij blijer waren dan Tongelre. De E3 spelers zijn vandaag de mannen van de wedstrijd omdat ze het geweldig gedaan hebben en vooral omdat ze ons uit de brand hebben geholpen. Verder iedereen een compliment voor de inzet. Menno, Jordy, Michel en Jeroen bedankt !!!!!!!! Tot een volgende wedstrijd.

05 oktober 2002          Heeze D3                                  is vrij

12 oktober 2002          Waalre D2 - Heeze D3               6 - 0

HEEZE D3 FANTASTISCHE EERSTE HELFT ( BUMET B.V.)
Met 11man en Daphne gingen we richting Waalre via een toeristische route van Henk. “Zeker weten de kortste weg”, zei Henk ????? De opstelling van vandaag, ik ( Gerard) had het wedstrijdformulier ingevuld en kwam wat later op het veld. De opstelling was net zo fantasierijk als de toeristische route van vandaag. Joeri stond de eerste helft reserve, op zijn plaats speelde Jordi, Daan als linkshalf en Roy v. Stratum in de spits. Ik denk:” als dat maar goed gaat”. Maar wat bleek, we speelden een geweldige eerste helft, vrijwel de beste van alle wedstrijden. We kregen een paar dotten van kansen en hadden zeker voor moeten staan met 0-3. De achterhoede speelde zeer goed en complimenten voor Jordi. Op het middenveld stond jarige Klaas die vandaag, en zeker in de eerste helft geweldig, stond te voetballen. Maar een voetbalwet is als je niet scoort dan valt hij aan de andere kant, ja wat voor goal. In 35e minuut (5 min te lang laten spelen) viel toch de 0-1, zeer ongelukkig door de goed spelende Jordi via zijn voet, buiten bereik van Geert. De tweede helft was niet te vergelijken met de eerste helft, de 0-1 net voor de rust was fataal voor Heeze D3. We gingen onzorgvuldig om met passes, ballen kwamen niet aan en voordat we het in de gaten hadden, stonden we met 0-5 achter. Het was jammer nadat we goed bezig waren in de eerste helft. Toch nog een paar pluspunten vandaag. Mario was weer terug na 3 weken, Jordi, onze nieuwe links-/rechtsback, Roy in spits en Daan op links . Dus tweede helft snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd!!! Naar Geldrop. P.S. HENK WEET DE WEG !!! Man van de wedstrijd Jordi en Klaas!!

19 oktober 2002          Geldrop/AEK D4 - Heeze D3    0 - 6

HEEZE D3 WINT MET GOED VOETBAL VAN GELDROP/AEK D3 ( BUMET B.V.)
(VRIENDSCHAPPELIJK)
Zonder Henk en zonder toeristische route kwamen we met de kortste weg in Geldrop aan. We hadden wel 2 spelers van D4 mee i.v.m. een afmelding, Rick Beenders en Victor Coffa. Het was een vriendschappelijke wedstrijd tegen Geldrop D4, waar we in de competitie gelijk tegen speelden. Dus we hoefden vandaag niet te verliezen. We hadden de fantasie opstelling van Henk niet veel veranderd t.o.v. vorige week. Dus we begonnen met goede moed aan de wedstrijd, met stand-in Rob v. Oers als hulpleider. Het weer was goed vandaag, maar lang niet zo goed als Heeze D3. Er stond vandaag een D3 op het veld dat heer en meester was de gehele wedstrijd. Op alle linies werd er goed gevoetbald, zoals voor, midden en achter. En al snel kwamen we voor met 0-2 door Rick Beenders die zei: ”Zet mij maar in de spits, dat kan ik het beste”. En met de rust stonden we verdiend op voorsprong met 0-2. Normaal spelen we altijd een helft goed en de andere helft minder goed. Daar was vandaag geen sprake van, we gingen de tweede helft door met goed voetbal. De trainingen van Wim en Henk beginnen toch vruchten af te werpen. Er werd veel beter overgespeeld en vrijgelopen en de wil om te winnen was er bij iedereen. Klaas zette de stand in tien minuten om in 0-4, toen was het een gelopen koers . Roy van der Reijnst wou het laatste kwartier in de spits en niet onverdienstelijk want hij scoorde twee prachtige goals. Maar eigenlijk is het niet belangrijk wie er scoort, want er zijn spelers die er voor zorgen dat onze spitsen kunnen scoren en wat te denken van onze verdediging en keeper die vandaag de nul hielden. 0-6 Was de einduitslag, een prachtige overwinning, dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Vandaag man v/d wedstrijd Kevin van Oers die vandaag liet zien dat hij het niet verleerd heeft. Rob bedankt  !!! Rick en Victor bedankt voor het meedoen en misschien tot een volgende keer!! Ps. deze week zijn we vrij (vakantie) 26 oktober.

26 oktober 2002          Heeze D3                                  is vrij

02 november 2002       Heeze D3 - Brabantia D3           0 - 6

09 november 2002       Heeze D3 - Geldrop/AEK D4    4 - 1

EERSTE OVERWINNING DIT SEIZOEN HEEZE D3 ( BUMET B.V.)
Geen afmeldingen, dus vandaag allemaal aanwezig. Een speler van E3 Jimi Bell erbij dus we waren met 13 spelers. Maar enkele spelers van D3 waren niet op tijd, dus haalden we er nog Floor Verbeek bij. Jongens dit kan niet, we hadden afgesproken dat we een half uur voor de wedstrijd aanwezig zouden zijn. En dat vandaag tegen Geldrop waar we van kunnen winnen. En wat we hoopten gebeurde, onze eerste overwinning van het seizoen 4-1. Complimenten jongens en Daphne, wat een wedstrijd. De eerste helft ging goed gelijk op maar na een kwartier kwamen we verdiend op 1-0 door Klaas. Toen gingen we beter spelen, we speelden goed over en gunden elkaar de bal. Wie vandaag scoort is niet van belang als we maar winnen. En dat was vandaag mooi om te zien iedereen speelde met inzet, niemand uitgezonderd. Net voor de rust maakte Roy van der Reijnst 2-0 door weer mooi combinatievoetbal. Kevin (die met de week beter speelt) werd goed aangespeeld, gaf een perfecte voorzet en Roy tikte in. Met de rust 2-0, we spraken af als we dit afgeven vandaag 3 weken straftraining door Henk en Wim. Geldrop kwam terug op 2-1 , daar hadden we niet op gerekend. Maar 10 min later maakte Roy van Stratum er 3-1 van door goed wegdraaien (à la van der Vaart ) en uithaalde. Toen was de wedstrijd gespeeld, Geldrop is niet meer gevaarlijk geweest. We gaven achter niks meer weg en tenslotte werd het nog 4-1, wederom door Roy van der Reijnst. Onze eerste 3 punten is een verdienste van allemaal. Proficiat!!!! Dus een snoepzak van Henk en Gerard is dan ook terecht. Man van de wedstrijd: allemaal !!!! Jimi en Floor bedankt !!!!
PS: ALLEMAAL OP TIJD VOLGENDE WEDSTRIJD !!!!

16 november 2002       Tongelre D2 - Heeze D3            7 - 1

23 november 2002       Heeze D3 - Heeze D4                7 - 1

HEEZE D3 HAALT IN VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJD RUIME WINST (BUMET B.V.)
Na de 7-1 nederlaag vorige week tegen Tongelre (wat overigens geen schande was), een vriendschappelijke wedstrijd tegen Heeze D4. Ik vroeg aan Henk een half uur voor de wedstrijd hoeveel spelers we hadden. “Twaalf”, zei Henk: ”en ze zijn al omgekleed”. Super gemotiveerd stonden ze op het veld, op een of andere manier stond er toch wat op het spel. Ze hadden het blijkbaar de hele week op school over deze wedstrijd. Waren ze maar zo gemotiveerd in de competitie, Henk en ik kenden ze niet terug. Ze speelden D4 geheel van de mat, D4 had een complete offday . Jammer want we dachten er een mooie pot van te maken, het werd 7-1 in het voordeel van D3. Jongens goed gevoetbald, maar nu in de competitie met dezelfde inzet, oké!!!!

30 november 2002       Heeze D2 - Heeze D3                4 - 0

07 december 2002       Heeze D3 - Braakhuizen D1      0 - 2

21 december 2002       afsluitfeest Heeze D4 2001 - 2002

ZAT 21 DEC INHAALFEESTJE HEEZE D3 (BUMET B.V.)
Het had lang genoeg geduurd, het moest er toch een keer van komen. De moeders zeiden, dan regelen we zelf wel een feestje. Zo gezegd, zo gedaan. We vertrokken ’s middags om 2 uur bij het gemeentehuis, maar eerst werden de leiders Rob en Frank bedankt voor het begeleiden en trainen van het team van vorig seizoen, nogmaals bedankt!! Dus met D3 en 4 leiders op pad naar Valkenswaard naar een bowling centrum. Na een half uurtje te hebben rondgekeken en een drankje te hebben genomen, begonnen we fanatiek aan de wedstrijd. We hadden drie banen dus ook drie groepen, en iedereen hield elkaar in de gaten wie het beste gooide. De ene na de andere strike werd gegooid, maar het was een sportieve wedstrijd en vooral gezellig. Na driekwartier werden de ballen toch wel erg zwaar, zodat ze maar net de kegels omver kregen. We sloten de wedstrijd af met als winnaar Joeri die het beste had gegooid deze middag Proficiat!!! Daarna frites met kroket of frikadel met als toetje een ijsje. We hadden nog een biljart wedstrijdje waar Klaas als beste uit bus kwam en een mooie kegel won. Al bij al een zeer geslaagde middag met dank aan de moeders die dit feestje hebben geregeld!!

23 december 2002       Braakhuizen D1 - Heeze D3      7 - 1

HEEZE D3 MAANDAG 23 DEC INHAALWEDSTRIJD BIJ BRAAKHUIZEN D1 (BUMET B.V.)
We mochten op het gloednieuwe kunstgrasveld van Braakhuizen. Thuis net verloren met 2-1 dus we gingen met goed gevoel het veld op. Of het veld het was, of nog moe van het bowlen, ik weet het niet maar we kwamen er niet aan te pas. In het begin leek het erop dat we gelijk op gingen, maar nadat de eerste bal erin lag bij Heeze was het gedaan. De fut was eruit en voor we echt wakker waren was het met de rust 0-5. In de rust afspraken gemaakt van jongens dit kan zo niet, en jawel de tweede helft (zoals meer dit seizoen) een ander D3. Er werd weer met inzet gevoetbald zoals het hoort. Dat is het minimale wat we kunnen doen met inzet voetballen ook al zijn we de mindere oké!!!! Uiteindelijk 1-7 met prachtige goal van Klaas op zijn pantoffel!!! Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen alleen nog 27 december zaalvoetbal in Budel. Allemaal een zalig nieuwjaar!!!!!!! Jeffrey en Kevin bedankt voor het meedoen.
 
 
 
 
 
 

Voorjaarscompetitie met Veloc D3, RPC D3, Gestelse Boys D1, UNA D4 en Braakhuizen D1.

01 februari 2003          UNA D4 - Heeze D3            afgelast

08 februari 2003          Heeze D3 - Gestelse Boys D1    1 - 1

Geert, Joeri, Joost, Rick, Roy, Kevin, Daan, Klaas, Roy, Daphne, Jordi, Luuk en Loyce waren goed.

Geert en Henk waren vandaag Frank en Nico. Gestelse Boys D1 was de tegenstander. Het veld was goed bespeelbaar. Luuk en Loyce waren de invalspelers. We begonnen als team en we eindigden als team. Luuk en Loyce hadden al na een keer door dat je op een groot veld buiten spel kan lopen. De ruststand was 0 - 0.
In de tweede helft kwamen we door een goal op achterstand.
Maar Geert, Joeri, Joost, Rick, Roy, Kevin, Daan, Klaas, Roy, Daphne, Jordi, Luuk en Loyce waren goed en samen werd de achterstand weg gewerkt. Eindstand 1 - 1.
Frank en Nico en het publiek waren tevreden. Succes verder.

Scheidsrechter bedankt.

15 februari 2003          RPC D3 - Heeze D3              afgelast

22 februari 2003          Heeze D3 - Veloc D3            afgelast

08 maart 2003              Heeze D3 - Braakhuizen D1      3 - 4

ONVERDIENDE NEDERLAAG VAN HEEZE D3 NA GEWELDIG VOETBAL ( BUMET B.V.).
Na een verlengde winterstop en een heftig carnaval moesten we aantreden tegen het altijd lastige Braakhuizen. In de eerste seizoenshelft speelden we thuis een puike partij tegen deze mannen maar verloren onverdiend, de uitwedstrijd op een koude doordeweekse avond op kunstgras werd een afstraffing. We waren dus gewaarschuwd, met vijf E-spelers moesten we aantreden tegen een D1-team. Vooraf een bijna onmogelijke opgave omdat diezelfde E-spelers al een wedstrijd hadden gespeeld. Maar tot mijn verbazing begonnen we zeer sterk, er werd geconcentreerd verdedigd en met goede combinaties waren we gewoon de betere ploeg. Bij een sporadische uitval kwamen we echter met 0-1 achter en werden de mouwen verder opgestroopt, resultaat bij de rust: 1-1. Na rust gingen we op dezelfde voet verder en de toeschouwers stonden te genieten van twee teams die er een prima wedstrijd van maakten. Dat de eindstand 3-4 werd was onverdiend en gewoon ...... Jongens het was een puike partij van iedereen, daarom hebben niet 3 spelers gescoord maar het hele team. Heeze D3 bedankt Mark Grotenhuis, Maikel van Schijndel, Floor Verbeek, Teun de Ruijter en Jeroen van Seggelen, klasse jongens. Verder hoopt de D3 dat Joost van den Berg, Mario Jacobs en Rick van Zon een leuke dag gehad hebben bij het .......???

15 maart 2003              Braakhuizen D1 - Heeze D3      1 - 4

HEEZE D3 VERLIES NOGMAALS VAN BRAAKHUIZEN ( BUMET B.V.)
Vorige week moesten we ook al tegen braakhuizen D1. Henk was toen zeer te spreken over deze wedstrijd  ondanks dat we net verloren. Dus vandaag hadden we iets recht te zetten, we vertrokken met net 11man. Geen wissels dus allemaal in basis. We begonnen wat nerveus, niet echt overtuigend en voor we het in de gaten hadden stonden we vrij snel achter met 0-1 door een goal die absoluut niet nodig was, of niet Geert. Maar we kwamen weer terug in de wedstrijd, we werden sterker en zetten Braakhuizen onder druk. Er werd weer met inzet gevoetbald en met resultaat Roy v/d Reinst maakte schitterend 1-1. Nu zul je denken we hebben er van geleerd en we gaan door waar we mee bezig waren. Maar nee, weer door slecht verdedigen uit een corner kon Braakhuizen simpel intikken 1-2. De koppies gingen weer hangen en jawel Braakhuizen maakte er zelfs 1-3 van. In de rust werd het een en ander afgesproken, beter vrij lopen, beter passen, meer inzet. Bal afstoppen, bal ingooien (voeten aan de grond + bal in de nek). Dus we begonnen weer met goede moed aan de tweede helft. En we hadden toch weer het betere spel, een goal hing in lucht, maar op het moment dat we 2-3 konden maken scoorde Braakhuizen 1-4, en toen was het gedaan met Heeze D3. Helaas geen punten mee naar Heeze, maar volgende week weer een wedstrijd en hopelijk hebben we geleerd niet te snel opgeven en vanaf de eerste tot de laatste minuut met inzet te voetballen. Oké, allemaal flink trainen dan halen we nog zeker punten deze competitie. Man van de wedstrijd Kevin die vandaag  liet zien dat ie meer kan.

22 maart 2003              Heeze D3 - UNA D4                 2 - 1

HEEZE D3 PAKT DRIE PUNTEN (BUMET B.V.)
Moeten wij tegen die grote, is dat wel Una D4, het lijkt wel of het C spelers zijn. Klaas zei: “maakt niet uit misschien zijn wij veel beter”. Nou het was een spannende wedstrijd, we waren aan elkaar gewaagd. We hadden net tien man, maar we kunnen op thuiswedstrijden altijd we een beroep doen op E3. Ditmaal was het Jeroen en Loyce, die met ons meededen. Geweldig jongens, al een wedstrijd in de benen en dan met zo`n inzet complimenten. We moesten op veld 4, niet zo`n best veld, veel zand, weinig gras. Het was geen geweldige wedstrijd maar we gingen voor de drie punten. En we kwamen met 1-0 voor door een mooie goal van Roy v/d Reijnst. Dat was ook de ruststand, op dat moment ook verdiend. Na de rust hetzelfde spelbeeld op en neer ging het, de ene kans naar de andere. Maar Una D4 maakte 1-1 en dat was een tegenvaller. Zouden we het vandaag weer weggeven? Nee, Heeze D4 ging vol in de strijd, we liepen wel veel buitenspel maar de kansen kwamen weer. Zoals afgesproken vorige week werd er meer gecombineerd en de ballen werden beter geplaatst. En jawel met resultaat: 2-1 door een geweldige goal van Loyce. Het laatste kwartier was zeer spannend, Una kreeg nog een geweldige kans op 2-2. Maar Geert sloeg de via de lat over, dus na de winterstop de eerste drie punten voor Heeze D3. Loyce en Jeroen geweldig gevoetbald en bedankt. Speler van de wedstrijd: Dafne die liet zien dat ze progressie maakt met afstoppen en plaatsen. Volgende week weer tegen Una D4 (misschien weer 3 punten ?????????)

29 maart 2003              UNA D4 - Heeze D3                 1 - 6

HEEZE D3 WINT WEER VAN UNA (BUMET B.V.)
We kwamen op het sportpark om met goede moed af te reizen naar Una. Maar wat bleek we hadden maar tien man Kevin had afgemeld en met maar 11 spelers totaal is dat toch een probleem. Maar Nico toverde een speler uit de hoed en niet de minste eentje van Rulschester–united. Een speler die al langer bij het voetbal wilde maar nog niet kon beslissen, nou daar was dan vandaag een mooi moment voor, zei Nico. Mark v/d Heuvel is de naam. Dus met 11 man naar Una, waar we nog een speler van E6 contracteerden voor een wedstrijd. Een broer van Dafne: Stephan. Zo de wedstrijd kon beginnen. We gingen meteen vol in de aanval en waren zeker in het begin sterker, maar de goal bleef uit. Mark van de heuvel stond te voetballen alsof hij er al jaren bij was, beslist een aanwinst voor D3. We hopen dan ook dat het niet voor een wedstrijd was, want mede door hem kwamen we op 0-1. Een bal die voorlangs ging werd door Daan keurig afgewerkt. Daarna was het Heeze D3 die de lakens uitdeelde, Una kwam er niet aan te pas. En ze werden compleet van de mat gespeeld: 0-2 Mark, 0-3 Klaas door een schitterende pass van Roy v. Stratum. Na de rust hetzelfde spelbeeld, weer was het Heeze die het spel maakte en zo werd het 0-4 door Klaas, Mark met een schitterende actie 0-5 en de wedstrijd was gelopen, daarna gingen spelers van positie lopen, zodat Una D4 nog een tegengoal kon maken. Maar jongens, een perfecte wedstrijd waar wij leiders trots op zijn. Roy v. Stratum maakte nog 1-6 en we konden we met opgeheven hoofd van het veld. Zes punten uit twee wedstrijden wat een luxe, verder viel het wel op dat er de laatste twee wedstrijden veel moeders meegingen in plaats van vaders. Zou dat er iets mee te maken hebben ?????? Man v/d wedstrijd  Mark !!!!!!! Stephan bedankt voor het meedoen, en op naar de volgende 3 punten.

05 april 2003                RPC D3 - Heeze D3                  1 - 3

HEEZE D3 ZET RPC D3 ONDER DRUK (BUMET B.V.)
Na twee overwinningen op rij vandaag tegen RPC D3. Er stond weer een verrassing op sportpark te wachten. Na vorige week Mark v/d Heuvel, hebben we vandaag weer een talent van Rulchester United. Niemand minder dan Max Hoogmoed, ik weet niet hoeveel geld hiermee is gemoeid maar de geruchten gaan, dat Nico er een nieuwe bakfiets aan overhoudt. Max paste zich zeer snel aan en liet zien dat hij net als Mark een grote aanwinst is voor D3. In het begin dachten we oei dit gaat niet zo gemakkelijk als vorige week. Maar na 5 à 10 minuten zetten we RPC D3 met de rug tegen de muur en kon een goal niet meer uitblijven. Na goed combinatie voetbal werd de bal voor gegeven en door Kevin schitterend afgewerkt 0-1. Heeze liet zich niet gek maken en bleef goed voetballen, RPC probeerde terug in wedstrijd te komen. En viel met man en macht aan, maar Heeze bleef rustig de bal rond tikken. Met een uitval van Heeze met een schitterde splijtpas van Roy op Klaas die alleen op de keeper van RPC ging. Dat laat maar aan Klaas over die rustig bleef en de stand op 0-2 bracht. Daarna lieten we RPC toch terug komen op 1-2. Dat had niet gemogen maar we lieten de koppies niet hangen met dit voetbal van Heeze mogen we vandaag hier niet verliezen. En jawel voor de rust kwamen we op 1-3 door Roy van Stratum. Na de rust viel er niet veel te vertellen alleen dat we 3 punten mee naar Heeze namen. 9 punten uit 3 wedstrijden dat is lang geleden jongens complimenten!!!!! Volgende week thuis tegen Veloc D3 en misschien weer 3 punten of niet ???????????? Man van de wedstrijd: Max Hoogmoed die zijn longen uit zijn lijf liep op het middenveld, grote klasse.

12 april 2003                Heeze D3 - Veloc D3                1 - 0

OVERTUIGENDE ZEGE VOOR HEEZE D3 (BUMET B.V.)
Iedereen was nerveus voor de wedstrijd, Max had afgemeld, Joost zou later komen i.v.m. tennis. Dus maar met 12 man, NEE we hadden Mark Grotenhuis die kwam van Eindhoven met een wedstrijd in de benen met E1, en die wou nog wel een wedstrijdje meedoen. Vandaag was het een wedstrijd die op en neer ging en die op een gelijk spel leek af te gaan. De keepers werden weinig op de proef gesteld, de achterhoede van Veloc gaf niks weg. Maar de achterhoede van Heeze gaf helemaal niks weg, complimenten aan de achterhoede. Geert, Joeri, Max Rick en Jordi waren vandaag absoluut de uitblinkers. Voor rust weinig te melden, alleen een prachtig schot van Roy van Stratum. Na de rust was Veloc het eerste kwartier sterker dan Heeze, maar we kwamen meer en meer in de wedstrijd. En jawel onze diesel op het middenveld Klaas ging voorop in de strijd en werd beloond met prachtige goal:1-0. Zouden we dat volhouden, JA we hielden het vol en we hadden wel op 3-0, 4-0 kunnen komen als we onze kansen goed hadden afgemaakt. Maar vandaag weer 3 punten. JONGENS HET MOET NIET VEEL GEKKER WORDEN HÈ!!! 12 Punten uit 4 wedstrijden. Volgende week zijn we weer compleet en gaan we er weer voor.Op naar de volgende drie punten. Mark Grotenhuis bedankt voor het meedoen. Mannen van de wedstrijd DE GEHELE ACHTERHOEDE!!!!!!!!!!!!!!

19 april 2003               Gestelse Boys D1 - Heeze D3    1 - 0

NIPT VERLIES VAN HEEZE D3 VAN GESTELSE BOYS D1 (BUMET B.V.)
Henk zei:”Ik hoef ze vandaag niet te motiveren”. Iedereen wist het, vandaag tegen de koploper. Vandaag winnen betekent dat we zelf bovenaan zouden staan. Maar dat was te veel gevraagd. Gestel speelde vanaf de eerste minuut vol in de aanval. En we hadden de handen vol om de ene na andere aanval af te slaan. Maar zoals vooraf afgesproken we zouden blijven voetballen, mondje dicht. En dat hebben we gedaan, Gestel deed alles om te scoren, vloeken, schelden en knijpen. Maar Heeze gaf geen krimp, bleef perfect verdedigen met als sluitpost Geert die vandaag stond te keepen als een leeuw. Om kampioen te worden is ons veel waard maar zo kampioen worden hoeft voor ons niet. Gestel maakte 10 min voor tijd 1-0, op zich niet onverdiend want Gestel was veel sterker dan Heeze. Maar een compliment voor iedereen Heeze heeft zich keurig gedragen en gingen met opgeheven hoofd van het veld. We hebben laten zien dat we van niemand bang hoeven te zijn, door de stijgende lijn vast te houden. Met een beetje geluk hadden we nog gelijk gespeeld door een mooie kans door Roy van der Reijnst. Maar niet getreurd volgende week weer een wedstrijd. Man van de wedstrijd: ALLEMAAL!!!!!!!!!!!

26 april 2003                Heeze D3 - RPC D3                  6 - 1

HEEZE D3 SPEELT RPC D3 VAN HET VELD (BUMET B.V.)
Iedereen was de wedstrijd van vorige week nog niet vergeten. Maar iedereen had er weer zin in, we hadden tenslotte ook 12 punten uit 5 wedstrijden gehaald. En ook drie punten tegen  RPC. We begonnen een beetje slap en lieten RPC lekker voetballen en niet zonder gevolgen. RPC maakte 0-1 door een prachtig schot waar Geert geen kans op had. Zo, Heeze was wakker, daarna was het Heeze die de lakens uitdeelde. RPC kwam er niet meer aan te pas en werd helemaal van het veld gespeeld. De ene goal nog mooier dan de andere en op het eind stond de teller stil op 7. Jongens dit was de beste wedstrijd van de competitie, er werd gewoon heel goed gevoetbald. Combinaties liepen als een trein, Geert stond weer heel goed te keepen, de achterhoede stond als huis, middenveld was van ons en de voorhoede deed wat het moest doen en dat was scoren. Jongens dit is wat we al het hele seizoen zeggen, hou het simpel, balletje afstoppen en vrijlopen. Iedereen gunde elkaar de bal en wie scoort is niet belangrijk als hij maar zit. We moeten nog een wedstrijd tegen Veloc en als we die winnen sluiten we het seizoen goed af. En kunnen we terugkijken op een geslaagd seizoen. Maar zover is het nog niet, we gaan weer op naar de volgende 3 punten???? Rob hartstikke bedankt !!! Verder nogmaals complimenten voor iedereen, maar speciaal voor Jordi en Joeri. Die vandaag een foutloze wedstrijd speelden.

03 mei 2003                 Veloc D3 - Heeze D3                2 - 9
 
 
 

Go 2 de enige real side van RKSV Heeze : ff 2 keer op de fietsbel klikken.