Heeze D4 2001-2002
 

 
 
 
 
 

Najaarscompetitie :
 

01 september 2001      Tivoli D2  - Heeze D4              13 - 3

08 september 2001      Heeze D4  - Woenselse Boys D21 - 6

15 september 2001      Heeze D4  - Brabantia D5          4 - 3

EERSTE OVERWINNING VAN HEEZE D4
De opgaande lijn van de afgelopen weken heeft dan nu geleid tot onze eerste overwinning. We hebben laten zien dat we voetballend goed vooruitgaan. Er werd goed overgespeeld en de achterhoede sloot goed aan. Hierdoor was het moeilijk voor Brabantia om uit de verdediging te komen. Elke keer vingen we de ballen op in het middenveld en hielden druk op het doel van Brabantia. Toen het in de 2e helft niet meer lukt scoorde Brabantia 2x snel achter elkaar. Hierdoor werd het nog 4-3 en daardoor heel spannend. Daphne en jongens, ga zo door, dan winnen we beslist nog vaker en is het ook fijner om te voetballen. Doelpuntenmakers: Roy v.d. Reijnst en Daan Janssens. Man van de wedstrijd: het hele team.

22 september 2001      DVS D3 - Heeze D4                11 - 1

29 september 2001      Heeze D4 - Tongelre D3            3 - 1
 
HARD WERKEN BRENGT OVERWINNING VOOR HEEZE D4
Een prima resultaat afgelopen zaterdag. Onze 2e overwinning was een feit en zeer verdiend. Het verschil met de vorige wedstrijd was groot. Deze wedstrijd tegen Tongelre werd er goed gevoetbald en ook de hele wedstrijd har doorgewerkt. Jammer was het dat we nog enkele goede kansen gemist hebben. Uiteraard is het geweldig dat we deze kansen gecreëerd hebben. Als we de volgende keer ook proberen met links te schieten of de bal af te spelen zullen we deze kansen waarschijnlijk wel verzilveren. De achterhoede speelt per wedstrijd beter en de aansluiting loopt goed. Hierdoor weten de tegenstanders weinig kansen te creëren omdat ze vaak buitenspel staan. Daphne en jongens, laten we nu zo doorgaan. Winnen is toch leuker dan verliezen! Eindstand: 3-1. Doelpuntenmakers: Roy van Stratum (2x) en Roy v.d. Reijnst. Man van de wedstrijd: allemaal.

06 oktober 2001      Heeze D4 - Tivoli D2                   1 - 12
 
27 oktober 2001      Brabantia D5 - Heeze D4              3 - 4
 

 

VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE D4 (GBC NEDERLAND)
Allereerst hartelijk dank aan Jordi Bukkems die ons team tegen Brabantia kwam versterken. Eindelijk weer eens een wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander. En dan zien we dat we ook kunnen scoren. En dat ook nog uit mooie aanvallen die over de vleugels goed gespeeld werden. Met een 3-0 voorsprong, soeverein gespeeld, gingen we de rust in. De 2e helft maakte we het spannend. Binnen enkele minuten stond het 3-2 door onoplettendheden in het centrum van de verdediging. Jordi bracht weer wat rust door het verschil weer op 2 doelpunten te brengen. Uiteindelijk een verdiende overwinning. Ga zo door! Eindstand: 3-4. Doelpuntenmakers: Jordi Bukkems (2x), Daan Janssens en Kevin van Oers. Man van de wedstrijd: allemaal.
 
03 november 2001      Heeze D4 - DVS D2                  0 - 2


 
 


 
 

 


 
 


 
 


 
17 november 2001      Woenselse Boys D2 - Heeze D4 7 - 2

Heeze D4 verliest op fysieke kracht (GBC Nederland)

Doelpuntenmakers: Roy van Stratum en Jordi van den Bogaart

Man van de wedstrijd: allemaal

Kort wedstrijdverslag:

We hebben een prima wedstrijd gepeeld tegen Nieuw Woensel. We wisten dat we het moeilijk zouden krijgen in deze uitwedstrijd tegen de nummer 2 in onze kompetitie. Maar we waren goed gemotiveerd en hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. Voetbal technisch en taktisch waren we even sterk, we hebben echter verloren op fysieke kracht. Wat we in deze kompetitie ervaren met de ploegen uit Eindhoven is anders als we gewend waren in Someren, Asten en omstreken. Onze eindhovense tegenstanders zijn harder en soms wat gemener dan wij. Daar worden we dan bang van en dat is in het voordeel van deze ploegen. Dit is niet erg want dat moeten wij ook leren. Het voetballen zit goed in elkaar. We hebben goed verdedigd en hele mooie aanvallen  gemaakt. Hieruit wisten we ook 2 keer te scoren. Daarnaast hebben we nog minstens 5 open kansen gemist. Dit door te gehaast spelen of te egoistisch te zijn. De volgende keer moeten we daarom rustig blijven kijken en zeker een midespeler aanspelen die er beter voor staat. Wat we zaterdag uitstekend hebben gedaan is het  snelle overschakelen van de verdediging in de aanval met direkt spel. Dit was een lust om naar te kijken. Als we zo door gaan, worden de resultaten automatisch beter. Veel succes de volgende keer.

08 december 2001      Tongelre D3 - Heeze D4            3 - 2
 
 
10 keer gespeeld : 9 punten : 4-de
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Voorjaarscompetitie :

09 maart 2002      RPC D4 - Heeze D4                         0 - 1
 
16 maart 2002      Heeze D4 - Rood Wit Vooruit D3    1 - 5
 
23 maart 2002      Heeze D4 - RPC D4                         1 - 4
 
30 maart 2002      Heeze D4 - Woenselse Boys D2       1 - 1
 
09 april 2002       Waalre D2 - Heeze D4                    11 - 1

POSITIEVE WEDSTRIJD VAN HEEZE D4 ONDANKS NEDERLAAG (GBC NEDERLAND)
De wedstrijd tegen Waalre D2, begon eigenlijk al op maandagavond op de training. De laatste weken werd er zeer slap getraind, omdat we weinig vertrouwen in elkaar hebben werd er eerst een groepgesprek gehouden. Dit duurde even voor alle koppies dezelfde richting op stonden. Na dit gesprek begonnen we met trainen, wat we afgesproken hadden gebeurde niet en we gingen weer op de oude voet verder. Na een minuut of 10, konden we het niet meer aanzien  en werden er een paar spelers weggestuurd  met de mededeling als ze niet beter zijn best zouden doen beter niet meer konden komen, omdat de rest van de groep er onder lijdt. Het toeval was dat de hoofdleider aanwezig was die achter de spelers aan ging. In het kleedlokaal kon iedereen zijn zegje doen, daarna was het de beurt aan de hoofdleider iedereen kreeg en koekje van eigen deeg. Na dit verhelderende gesprek ging iedereen tevreden naar huis. Nu de wedstrijd, op de training werd er verteld dat er voor de wedstrijd tegen Waalre 3 afmeldingen waren, er werd gevraagd voor vervangers en die werden geregeld. Het gesprek van de vorige dag was blijkbaar goed gevallen, want ook diegenen die afgemeld hadden waren er en zodoende stonden we met 15 man. De eerste 5 minuten werd er grandioos gespeeld en koploper Waalre had dit niet verwacht. Via Sharon die echt de sterren van de hemel speelde, kwam de bal bij Kevin, die Jordi de diepte instuurde, volgens mij had Jordi het hele seizoen nog niet zo hard gelopen, en door zijn inzet en een slimme kapbeweging zette hij Roy alleen voor de keeper, en die ronde koel af 0-1. Op dit moment werd Waalre wakker en schakelde een paar tandjes bij, een minuut of 10 kon Heeze bijhouden, maar toen brak Waalre door en kwam Heeze er nog maar spaarzaam uit, een mooi steek passje van Jeffrey op Roy had Heeze nog terug in de wedstrijd kunnen houden, maar Roy had Jordi en Kevin niet vrij voor de goal zien staan en schoot net over. Daarna was het Waalre die de wedstrijd bepaalde en de eindstand op 8-1 bracht. Ondanks deze nederlaag was het toch goed om te zien dat de kopjes toch weer de goeie richting in gaan. Verder bedanken wij de invallers, Sharon Habraken, Diego van Bussel en Jeffrey Lammers. Doelpunten: Roy van Stratum. Man v/d wedstrijd, deze keer werd het een vrouw v/d wedstrijd: Sharon Habraken.
PS als er ouders zijn die geen vertrouwen meer in de begeleiding hebben, willen zij dit rechtstreeks melden en niet via een omweg.

13 april 2002       Woenselse Boys D2 - Heeze D4        9 - 2
 
20 april 2002       Heeze D4 - Waalre D2                     0 - 14
 
04 mei 2002         Rood Wit Vooruit D3 - Heeze D 4   2 - 3
 
HEEZE D4 SLUIT PRIMA AF (GBC NEDERLAND)
We gingen vandaag naar Veldhoven met de gedachte van Rood Wit V 18 punten en Heeze 4 punten. Dus niks te verliezen. Heeze D4 had prima vervangers erbij voor onze afwezigen: Ruud en Tomas Nijssen, Bart Beelen, Gijs Faes en Geert v. Seggelen. We begonnen en we zagen meteen dat er punten te halen waren door prima combinatie- en werkvoetbal door iedereen. Het was Ruud die door een prima schot 0-1 maakte. Net voor rust werd het 1-1. Na rust gingen we goed door en door het werken van iedereen en een goede solo maakte Ruud 1-2. We bleven goed vooruit voetballen en verdedigen. Bart Beelen zette goed door en de bal kwam bij Tomas die goed uithaalde en prima de 1-3 binnenschoot. Het werd nog 2-3 maar het was geweldig jongens. Bedankt voor deze afsluiting plus Gerard van Seggelen voor het assisteren en de jongens van D1, D3 en D4 natuurlijk. Doelpuntenmakers: Ruud Nijssen (2x) en Tomas Nijssen. Man van de wedstrijd: allemaal.