Heeze E1 : Teun de Ruijter, Bas Verhappen, Roy van der Wilderen, Joost Snoeijen, Justin Scheepers, Maikel van Schijndel, Floor Verbeek, Mark Grotenhuis, Rob Henselmans.
Leider : Peter Grotenhuis.
Trainer : Peter Grotenhuis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najaarscompetitie
 

07 september 2002      Heeze E1 - DVS E1                   7 - 2

HEEZE E1 NIET ECHT WAKKER
De uitslag doet vermoeden dat Heeze vandaag een makkie had maar niets was minder waar. Heeze speelde erg slapjes. Bijna alle duels werden verloren en alle corners mochten door DVS worden ingekopt. Gelukkig hadden wij Roy in de goal die een aantal keren fraai redde en Heeze in de wedstrijd hield. Bas gaf een paar mooie voorzetten en zo kon Joost 3x scoren. Daarna scoorde Heeze nog 4x en DVS 2x. Volgende keer een stuk beter en natuurlijk veel succes!!! Eindstand: 7-2. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (3x), Bas Verhappen (3x) en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen en Bas Verhappen.

14 september 2002      De Valk E2 - Heeze E1            0 - 13

STERK HEEZE E1 SPEELT PRIMA WEDSTRIJD (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Na een prima oefenwedstrijd woensdag tegen het sterke Nuenen E1 (5-3) stond vandaag de uitwedstrijd tegen De Valk E2 op het programma. De Valk E2, de F1 van vorig jaar, had een aantal goede voetballers maar kwam er tegen een prima spelend Heeze niet aan te pas. De oefenwedstrijden tegen Nuenen hadden geholpen: fel bij het afpakken van de bal en kijken in de opbouw. Omdat Heeze tot het eindsignaal doorging kwam de eindstand op 0-13 uit. Ook keeper Roy liet bij de weinige uitvallen zien dat hij prima bij de les was. Jongens, ga zo door! Doelpuntenmakers: Bas Verhappen (4x), Mark Grotenhuis (4x), Teun de Ruijter (2x), Floor Verbeek, Joost Snoeijen en Rob Henselmans. Man van de wedstrijd: het hele team.

21 september 2002      Heeze E1 - RKVVO E2            5 - 3

HEEZE E1 ONTSNAPT EN PAKT DE KOPPOSITIE ((VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Na de prima partij tegen de Valk werd Heeze E1 door de coach gewaarschuwd voor de wedstrijd. Een aantal spelers stonden dit gapend aan te horen en deze lijn werd in de wedstrijd doorgezet. Heeze kreeg veel kansen maar te traag handelen van de spitsen zorgde ervoor dat er te weinig gescoord werd. Een mooie goal van Bas en een van karate-Rob brachten Heeze aan de leiding. Een uitval van RKVVO bracht de spits voor Roy en deze scoorde de 2-1. Roy blesseerde zich nog erger en moest helaas van het veld. Rob nam het keeperstenue over. Na rust knoeide Heeze verder en RKVVO kwam op een 2-3 voorsprong. Gelukkig vocht Heeze terug en wist door een 5-3 overwinning de koppositie te pakken. Niet te makkelijk de wedstrijd ingaan en volgende week succes tegen Tivoli! Doelpuntenmakers: Bas Verhappen (2x), Floor Verbeek, Rob Henselmans een eigen doelpunt. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek.

28 september 2002      Tivoli E1 - Heeze E1                 2 - 5

ZWAK HEEZE E1 WINT VAN ZWAKKE TEGENSTANDER (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Een erg mat spelend Heeze maakte het zichzelf weer moeilijk. Geen felheid, weinig samenspel en veel te traag handelen voorin. Zo kon Tivoli de rust in gaan met een 2-1 voorsprong. Na rust begon Heeze iets feller en al snel was het 2-5. Jongens, als je zo voetbalt, leer je niets. Speel fel en met plezier dan komt het wel goed. Succes volgende week in de derby tegen DOSL. Complimenten voor de inzet bij de Grote Clubactie. E1 verkocht meer dan 200 loten. Dus meer dan ? 400 voor de club. Grote klasse!!! Eindstand: 2-5. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (3x), Bas Verhappen en een eigen doelpunt. Man van de wedstrijd: Rob Henselmans.

05 oktober 2002          Heeze E1 - De Valk E1             4 - 0

HEEZE E1 START UITSTEKEND IN DE TOPKLASSE (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Het vele publiek dat op de derby tegen DOSL afkwam keek de ogen uit: DOSL in het geel-zwart? Nee, geen DOSL vandaag want Heeze was door de uitstekende prestaties 2 klassen hoger ingedeeld. Heeze startte fel en speelde prima, alleen het doelpunt bleef lang uit. De Valk werd 2 keer gevaarlijk door te zacht terugspelen. Na rust speelde Heeze nog sterker en door een paar mooie doelpunten pakte Heeze een verdiende 4-0 overwinning. Jongens, prima start! Volgende week thuis de topper tegen PSV E1. Succes! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (2x), Joost Snoeijen en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: het hele team.

12 oktober 2002          Heeze E1 - PSV E1                   2 - 2

HEEZE E1 WINT BIJNA VAN PSV (VEREST BOUWKUNDIG AFVIESBURO)
Heeze E1 moest vandaag aantreden tegen de E1 van PSV. PSV arriveerde al vroeg in bussen voor de kleedkamer. Al na 1 minuut stond Heeze achter. Michael stapte in de schijnbeweging en PSV scoorde 0-1. Maar Heeze kwam sterk terug, veel inzet en helaas te veel gemiste kansen. Mark prikte de 1-1 in en zo gingen we de rust in. Vlak na rust scoorde Joost de 2-1 en weer kreeg Heeze kansen. Een kwartier voor tijd kreeg Heeze het steeds moelijkers. PSV was technisch en conditioneel iets sterker en bij Heeze was de meeste energie al verbruikt.Roy redde een paar keer fraai en jammer genoeg scoorde PSV uit een klutssituatie. Een prima prestatie van Heeze E1 en het publiek heeft genoten. Eindstand: 2-2. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis en Joost Snoeijen. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek en Teun de Ruijter.

19 oktober 2002          Eindhoven AV E1 - Heeze E1   2 - 7

HEEZE E1 PAKT WEER 3 PUNTEN (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Heeze E1 moest inhalen tegen Eindhoven. Een flitsende start en een paar mooie doelpunten van Rob en Floor bezorgden Heeze een snelle 0-3 voorsprong. Daarna werd er niet kort genoeg gedekt en kwam Eindhoven op 1-3. Na rust een veel beter voetballende Joost en hij kon er twee intikken, 1-5. Heeze bleef beter en als alles iets nauwkeuriger was gegaan was de score boven de 10 gekomen. Heeze scoorde nog 2x en Eindhoven nog 1x. Weer drie punten. Volgende week de topper tegen PSV. Succes! Eindstand: 2-7. Doelpuntenmakers: Rob Henselmans (3x), Joost Snoeijen (2x), Floor Verbeek en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Rob Henselmans en Justin Scheepers.

26 oktober 2002          PSV E1 - Heeze E1                   7 - 2

HEEZE E1 LOOPT TEGEN EERSTE NEDERLAAG AAN ( VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Heeze E1 liep op de Herdgang tegen de eerste nederlaag van de competitie aan. Heeze kon niet de felheid opbrengen van 2 weken geleden in de thuiswedstrijd ( waarschijnlijk zat het basketbaltoernooi van vrijdag nog in de benen). Hierdoor waren we steeds een stapje te laat en kon P.S.V. een te gemakkelijke overwinning behalen. Een mooie goal van Floor uit een corner van Mark, de goal van Joost over de keeper, de bal van Mark op de lat en de redding van Roy uit de kruising waren de Heezer hoogtepunten. Volgende week alles uit de kast tegen koploper Brabantia. Succes. Doelpuntenmakers: Floor Verbeek en Joost Snoeijen.

02 november 2002       Brabantia E1 - Heeze E1           0 - 3

Brabantia E1 – Heeze E1 0-3.
Heeze E1 herstelt zich knap en klopt koploper Brabantia.
Na de (te ) grote nederlaag tegen PSV had Heeze wat goed te maken tegen koploper Brabantia. Heeze begon iets te slap en Brabantia had een paar goede schutters in het team.Gelukkig ranselde keeper Roy alles uit het doel en hield zo zijn team in de wedstrijd. Heeze stoorde na een minuut of tien heel goed voorin en Bas wist de 1-0 in te tikken. Hierna streed iedereen voor iedere meter en Heeze werd steeds sterker. De prima spelende Joost scoorde dan ook de verdiende 0-2.  Na rust ging Heeze sterk door en Mark schoot fraai binnen. 0-3. Heeze bleef keihrad werken en sleepte zo de 3 punten mee naar Heeze. Grote klasse jongens. Volgende week net zo’n partij tegen Geldrop uit en dan doen jullie mee voor de titel.
Doelpuntenmakers: Bas Verhappen, Joost Snoeijen, Mark Grotenhuis.
Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen.

09 november 2002      Geldrop/AEK E1 - Heeze E1 afgelast

16 november 2002      Heeze E1 - Eindhoven AV E1    4 - 1

HEEZE E1 WINT WEER MAAR VERGEET DOELSALDO TE VERHOGEN (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Heeze moest vandaag zonder de zieke spits Joost aantreden tegen Eindhoven. Er werd goed opgebouwd maar met name in de afwerking was het net niet goed genoeg. Een corner van Mark werd door Floor ingekopt en via een verdediger werd de 1-0 gemaakt. Hierna scoorde Rob met het verkeerde been de 2-0. Na rust scoorde Eindhoven met een mooi schot, maar Rob en Bas (verkeerde been) schoten Heeze naar de 4-1 overwinning. Een paar prima corners werden bijna ingekopt en ook het trappen met het verkeerde been ging goed. Volgende week de topper tegen Brabantia. Succes! F! en E3 gefeliciteerd met het kampioenschap! Doelpuntenmakers: Rob Henselmans (2x), Floor Verbeek en Bas Verhappen. Man van de wedstrijd: Teun de Ruijter en Michael van Schijndel.

23 november 2002      Heeze E1 - Brabantia E1            3 - 1

HEEZE E1 WINT WEDSTRIJD IN LAATSTE 5 MINUTEN (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Vandaag trad Heeze E1 op tegen koploper Brabantia. De jongens waren bang of nog niet wakker, maar 1 ding was zeker, het was niet goed. Dit resulteerde in goede kansen voor de bezoekers. Gelukkig hadden wij Roy, die bij Brabantia ook al goed keepte en dat nu weer goed deed. Toch scoorde Heeze via een hele mooie goal van Rob vanaf 15 meter over de keeper. Toen iedereen dacht dat Heeze met 1-0 de rust in ging werd het toch nog gelijk. Na de rust was het weer niet goed maar nadat zij moe werden in de laatste 10 minuten scoorde Heeze 2-1, wederom een mooie goal, nu van Mark. Hierdoor zakte Brabantia in elkaar en scoorde Roy zijn tweede via een goede combinatie met Floor. Dit was tevens de eindstand. Goed hersteld jongens, en proficiat! Doelpuntenmakers: Rob Henselmans (2x) en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen.

30 november 2002      braaf zijn

07 december 2002      De Valk E1 - Heeze E1             2 - 12

HEEZE E1 SPEELT STERKE PARTIJ ( VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
De Valk startte sterk maar al snel nam Heeze het initiatief over. Mark klopte zijn tegenstander twee keer op snelheid en zo kwam Heeze op een 0-2 voorsprong. Hierna ging het snel want de verdediging van De Valk had te weinig grip op de snelle Heezer spitsen. In de tweede helft stokte het ritme even. De kou kreeg blijkbaar vat op de spelers. Daarna scoorde Heeze nog een paar mooie doelpunten en behaalde zo een uitstekende overwinning. Jongens, een goede prestatie. Nu nog twee keer tegen Geldrop. Eindstand: 2-12. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (5x), Mark Grotenhuis (3x), Bas Verhappen (2x), Rob Henselmans en Justin Scheepers. Man van de wedstrijd: Bas Verhappen en Mark Grotenhuis.
 

HEEZE E1 KAMPIOEN? (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Na vijf wedstrijden in de najaarscompetitie is Heeze E1 in een hogere klasse ingedeeld. Door het “latere” starten van de wedstrijden in deze klasse voor de E1 en het slechte weer in de laatste weken van de najaarscompetitie zijn de 2 slotwedstrijden tegen Geldrop niet gespeeld. Heeze, op 6 punten van de koploper PSV, had met twee overwinningen en twee ruime zeges gelijk in punten met PSV kunnen komen. En wie de spelers van E1 kent weten dat de 6 punten tot de mogelijkheden hadden behoord. En 19 doelpunten in 2 wedstrijden? Na de 12 doelpunten tegen De Valk, wie weet? Heeze of PSV kampioen? De vraag zal dus niet beantwoord worden. Maar wat zeker is is dat Heeze E1 dit jaar veel winst heeft geboekt. Door de sterke tegenstanders moet er elke week voor elke meter gestreden worden en daarnaast moet er ook nog goed gevoetbald worden. En dat hebben de spelers prima gedaan! Wat een mooie wedstrijden: PSV thuis, Brabantia uit. Voor mij zijn jullie de kampioenen! De klasse is in het voorjaar nog sterker geworden. Veel succes! Peter.
 
 
 
 
 
 

18 januari 2003           Someren E1 - Heeze E1             0 - 7

HEEZE E1 SPEELT GOEDE OEFENWEDSTRIJD TEGEN SOMEREN (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
De vorst was weer uit de grond en zo kon er eindelijk weer op gras gevoetbald worden. Zonder de zieke Michael startte Heeze goed tegen Someren. Maar ook Someren zat er fel op en kreeg een aantal kansjes. Teun was niet helemaal fit en gaf zijn plekje over aan Rob. Heeze werd sterker en een paar mooie aanvallen leverden voor de rust 3 doelpunten op. Ook na de rust werd er fel gespeeld en sterk gecombineerd en Heeze scoorde nog 4 keer. Een goede oefenwedstrijd en zaterdag succes bij de eerste competitiewedstrijd. Eindstand: 0-7. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (2x), Joost Snoeijen (2x), Teun de Ruijter, Rob Henselmans en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: het hele team.
 
 
 
 
 
 

Voorjaarscompetitie met RKVVO E1, DVS E1, UNA E1, PSV E1 en Brabantia E1.

25 januari 2003           UNA E1 - Heeze E1                   3 - 3

HEEZE E1 VERSPEELT VLAK VOOR TIJD DE VOORSPRONG (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
De eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen hoofdklasser UNA eindigde in een 3-3 gelijkspel. Heeze startte stroef: een aantal spelers was net niet fel genoeg. Maar Heeze kwam al snel beter in de wedstrijd en uit een mooie aanval scoorde Mark de 0-1. Even later schoot Mark op doel en tot ieders verbazing liet de keeper de bal door: 0-2. Na de rust startte Heeze niet fel genoeg en veel aanvallen liepen mis doordat veel spelers de bal te ver voor zich uit speelden. UNA kwam op 1-2 maar Heeze vocht zich weer terug en Mark scoorde mooi de 1-3. Met nog een paar minuten te spelen sloeg bij een aantal spelers de vermoeidheid toe. De kansen op 1-4 werden niet benut en UNA kwam nog op 3-3 omdat de aanvallers van UNA niet aangepakt werden. Jammer, en volgende week dus een extra schepje erop. Doelpuntenmaker: Mark Grotenhuis (3x). Man van de wedstrijd: Justin Scheepers en Mark Grotenhuis.
 

01 februari 2003         Heeze E1 - DVS E1               afgelast

08 februari 2003         RKVVO E1 - Heeze E1              0 - 3

HEEZE E1 SPEELT TAM MAAR WINT (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Vandaag een belangrijke wedstrijd: verliezen betekende onderin staan en winst aansluiting bij de top. Heeze startte lauw en was vaak te laat bij de bal. Mark miste aan fraaie kans en gelukkig stond de achterhoede goed te spelen zodat de rust met 0-0 gehaald kon worden. Na rust zat Heeze er feller op en een mooie goal van Mark bezorgde Heeze de 0-1 voorsprong. Even later ging Joost, na enig aandringen, goed door en zijn voorzet kwam vrij voor de goal te liggen en Mark kon de 0-2 intikken. Even later schoot Justin fraai op de lat en een paar minuten later deed hij het nog beter: 0-3. Volgende week zal het heel wat beter moeten om het PSV  lastig te maken. Succes! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (2x) en Justin Scheepers. Man van de wedstrijd: Maikel van Schijndel en Roy van Wilderen.

15 februari 2003         Heeze E1 - PSV E1                afgelast

22 februari 2003         Brabantia E1 - Heeze E1        afgelast

08 maart 2003             Heeze E1 - EFC E1            gewonnen

15 maart 2003             Heeze E1 - UNA E1                   6 - 0

HEEZE E1 SPEELT STERKE PARTIJ (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Voor de wedstrijd wat tegenslagen: keeper Roy met griep te bed en Joost Snoeijen’s enkel geraakt door een Lindse klomp.Dus Bas Verhappen in de goal en Arjan de Bakker opgepiept als invaller voor noodsituaties. Verder de opdracht om als team keihard te werken en goed te voetballen. En dat gebeurde. Al snel strafte Mark een foutje in de achterhoede van UNA af. Floor en Mark hadden twee mooie afstandschoten waar de keeper van UNA geen verweer tegen had. Heeze bleef hard werken en zo pakte Rob de bal af, zette mooi voor en Justin kon zo de 4-0 intikken. Mark wist er ook nog twee in te prikken en zo behaalde Heeze een mooie 6-0 overwinning. Na afloop bleek dat PSV gelijk had gespeeld tegen DVS. Dus samen aan kop. Jongens, hartstikke goed en zaterdag succes tegen DVS! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (4x), Justin Scheepers en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: het hele team.

22 maart 2003             DVS E1 - Heeze E1                    0 - 2

HEEZE E1 PAKT DRIE DURE PUNTEN (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Heeze moest even wachten voordat de wedstrijd kon beginnen (DVS dacht dat het om 11.00 uur begon). De start was goed: vanaf de aftrap stuurde Floor Mark diep en deze kon de bal over de uitlopende keeper stiften. Helaas belandde de bal op de paal. Vlak daarna 5 corners op rij maar de bal wilde er niet in. Heeze was sterker maar de nauwkeurigheid was niet altijd even goed. Gelukkig wist Mark met een bekeken goal  de 0-1 te scoren. Na rust een paar gevaarlijke uitvallen maar de weer fitte keeper Roy bewees weer zijn waarde: door een paar goede reddingen voorkwam hij de gelijkmaker. Joost zette na een paar goede acties Bas voor de keeper en deze scoorde heel beheerst de zo belangrijke 0-2. Jongens, een heel mooi resultaat en volgende week allemaal in topvorm voor de return. Eindstand: 0-2. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis en Bas Verhappen. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen.

29 maart 2003             Heeze E1 - DVS E1                   6 - 2

SLAPERIG HEEZE E1 SCHRIKT OP TIJD WAKKER EN WERKT 0-2 ACHTERSTAND WEG (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Heeze E1 was niet wakker de eerste 10 minuten. DVS troefde Heeze af en stond al snel met 0-2 voor. Hierna kwam Heeze iets beter in de wedstrijd maar de kansjes gingen over of tegen de paal. Gelukkig wist Mark de 1-2 te scoren en even later trof Michael doel met een afstandschot: 2-2. Even later schoot Michael weer op doel en via een verdediger verdween de bal in het net: 3-2. Na de rust was Heeze beter bij de les en een paar mooie doelpunten van Floor en Mark zorgden alsnog voor drie punten. Volgende week in de topper tegen PSV zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Eindstand: 6-2. Doelpuntenmakers: Michael van Schijndel (2x), Floor Verbeek (2x) en Mark Grotenhuis (2x). Man van de wedstrijd: Mark Grotenhuis.

05 april 2003               Heeze E1 - PSV E1                   8 - 2

HEEZE E1 VERSLAAT PSV IN EEN PRACHTIGE POT VOETBAL (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Heeze kreeg vandaag de “profs”van PSV op bezoek. Heeze startte sterk en Mark verraste met een prachtig schot in de bovenhoek de PSV-keeper: 1-0. Heeze liet PSV meer voetballen en vlak voor rust kwam PSV op 1-1. De afspraak in de rust was om PSV gelijk vast te zetten en dit samen met het windje in de rug bracht een prachtige tweede helft. Heeze liet zien waar een combinatie van inzet en klasse toe kan leiden. Al snel was het 3-1. Bij PSV gingen de koppies naar beneden. Het werd 4-1 en 5-1 en PSV scoorde de 5-2. Even kwam PSV terug maar Heeze bleef werken en scoorde nog 3 doelpunten. Eindstand: 8-2. Wie had dat gedacht! Heeze E1 bedankt de vele supporters voor hun steun. Volgende week weer met beide benen op de grond, want dan wacht het lastige Brabantia. Succes!!! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (3x), Justin Scheepers (2x), Rob Henselmans (2x) en Joost Snoeijen. Man van de wedstrijd: het hele team.

12 april 2003               Brabantia E1 - Heeze E1           1 - 4

HEEZE E1 WINT ZWARE POT (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Na de prachtige overwinning op PSV van vorige week moest Heeze weer met beide benen op de grond tegen het altijd lastige Brabantia. De start was niet goed en Heeze ontsnapte aan een tegendoelpunt na een aantal gevaarlijke corners. Heeze kwam op een zeer hooelig veld wat beter in de wedstrijd en Rob wist voor de rust 2x te scoren. Na rust kwam Heeze beter uit de startblokken en weer wist de sterke Rob 2x te scoren: 0-4. Vlak voor tijd wist Brabantia nog te scoren. Weer drie punten! Succes a.s. zaterdag tegen RKVVO. Doelpuntenmaker: Rob Henselmans (4x). Man van de wedstrijd: Rob Henselmans en Michael van Schijndel.

19 april 2003               Heeze E1 - RKVVO E1            5 - 0

HEEZE E1 SPEELT STERKE TWEEDE HELFT (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Vandaag moest de E1 aantreden tegen RKVVO. Helaas was keeper Roy geblesseerd maar gelukkig lopen er in de E1 meer getalenteerde keepers rond. Rob stond vandaag in de goal en de afspraak was om bij balverlies gelijk druk te zetten en zo weinig ballen op onze goal te krijgen. Dat ging met name in de tweede helft erg goed en de ballen die Rob kreeg hield hij tegen. Een mooie corner van Mark werd goed ingekopt door Bas en zo kon Heeze met 1-0 de rust ingaan. De tweede helft werd er beter gespeeld en met name de laatste twee doelpunten werden gescoord  na prachtige combinaties. Volgende week de topper tegen PSV. Bij winst of gelijkspel is Heeze kampioen. Winnen dus! Veel succes! Eindstand: 5-0. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (2x), Bas Verhappen (2x) en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek en Rob Henselmans.

26 april 2003               PSV E1 - Heeze E1                   0 - 4

HEEZ E1 KLOPT PSV IN EIGEN HUIS EN WORDT KAMPIOEN (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Heeze E1 heeft een schitterende prestatie geleverd door op de Herdgang concurrent PSV met 0-4 te verslaan en zo ongeslagen kampioen te worden in de sterke E-klasse. De vele supporters zagen voor rust een gelijk opgaande wedstrijd en met 0-0 gingen we de rust in. Na rust was Heeze de sterkere ploeg. Teamgeest en klasse zorgden voor een schitterende tweede helft. Gesteund door de supporters en de koebel van Nico werd er door Heeze 4x gescoord en er zaten een paar hele mooie treffers bij. Keeper Roy ranselde alles uit zijn doel en zo konden na afloop de armen in de lucht. Vanaf het Strabrecht volgde een rit op de bakfiets naar het sportpark waar in de kantine het kampioenschap werd gevierd. Cafetaria ’t Centrum, bedankt voor de lekkere frietjes, kroketten en frikadellen. Roy van Wilderen, Michael van Schijndel, Teun de Ruijter, Rob Henselmans, Floor Verbeek, Justin Scheepers, Bas Verhappen, Joost Snoeijen, Mark Grotenhuis, grote klasse en gefeliciteerd! Volgende week thuis winnen van Brabantia en dan blijven jullie ongeslagen! Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (2x), Bas Verhappen en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: het hele team.
 


 
 
 
 


 
 
 

03 mei 2003                Heeze E1 - Brabantia E1            5 - 2

HEEZE E1 BLIJFT ONGESLAGEN (VEREST BOUWKUNDIG ADVIESBURO)
Kampioen Heeze had vandaag de moeilijke opgave om na de schitterende wedstrijd tegen PSV weer een goede wedstrijd te spelen tegen Brabantia. Heeze begon niet fel genoeg, Brabantia profiteerde en scoorde 2x. Gelukkig wist Heeze ook 2x te scoren en zo brak de rust aan met 2-2. Na de rust stond de verdediging met uitblinkers Roy, Justin en Teun veel beter en voorin werd er wat sterker gespeeld. Mark wist nog een echte hattrick te scoren en zo wist Heeze E1 ongeslagen te blijven. Rob Henselmans werd de penaltykampioen. Jongens, dit was de laatste competitiewedstrijd. De coach is trots op jullie! Succes met de oefenwedstrijden en de toernooien! Eindstand: 5-2. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (4x) en Rob Henselmans. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen, Justin Scheepers en Teun de Ruijter.
 

Belangrijke data :

05 mei 2003                oefenwedstrijd
17 mei 2003                toernooi Bergeijk
18 mei 2003                toernooi Geldrop
21 mei 2003                oefenwedstrijd
24/25 mei 2003           toernooi Nuenen
09 juni 2003                toernooi Heeze
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

Go 2 de enige real side van RKSV Heeze : ff 2 keer op de fietsbel klikken.