Heeze E3 2001-2002
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

 
 
 
 
 
Najaarscompetitie :
 
 
 
 
 

01 september 2001      ESV E3 - Heeze E3              0 - 15

HEEZE E3 OVERKLAST TEGENSTANDER
Na een wat verlaat vertrek was Heeze klaar voor de nieuwe competitie. Zonder Michael van Schijndel (familieverplichtingen) startte Heeze prima want al na 1 minuut lag de bal bij ESV in het net. Heeze pakte fel de bal af en combineerde prima. De 3 spitsen speelden de 2 verdedigers goed uit en Heeze scoorde aan de lopende band. Heeze was veel te sterk voor ESV. Volgende week hopelijk een sterkere tegenstander. Eindstand: 0-15. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (6x), Arjen de Bakker (4x), Mark Grotenhuis (3x), Floor Verbeek en Youri Welten. Man van de wedstrijd: het hele team.
 
 
 
 
 
 
 

08 september 2001      Heeze E3 - Brabantia E4        8 - 0

MOOIE OVERWINNING VAN HEEZE E3
Heeze speelde eindelijk eens thuis. Onder leiding van scheidsrechter Van Breda en zonder de verdedigers Michael (ziek) en Justin (vakantie) speelde Heeze een prima wedstrijd. Allemaal meeverdedigen en bij balbezit goed uit elkaar en prachtig samenspel. Brabantia had een paar leuke voetballers maar speelde niet als een team. Daardoor kon Heeze een mooie 8-0 overwinning behalen. Gefeliciteerd! En . ga zo door! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (4½x), Floor Verbeek (2½x) en Arjan de Bakker. Man van de wedstrijd: het hele team.
 
 
 
 
 
 
 

15 september 2001      Valkenswaard E2 - Heeze E3 0 - 6

HEEZE E3 WINT WEER
Heeze E3 won voor de derde keer op rij. Heeze kwam op voorsprong door een mooie goal van Mark na een goede pass van Floor. Achterin werd er niet altijd goed opgelet en ingegrepen maar keeper Roy kwam goed uit de goal om erger te voorkomen. Heeze liep tot de rust uit naar 4-0. Na rust scoorde Heeze nog 2x en dat hadden er nog wel wat meer kunnen zijn. Gefeliciteerd en volgende week succes tegen Unitas! Eindstand: 0-6. Doelpuntenmakers: Floor Verbeek (3x), Mark Grotenhuis (2x) en Arjan de Bakker. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek.
 
 
 
 
 
 
 

22 september 2001      Heeze E3 - Unitas '59 E4        5 - 0
 
HEEZE E3 VERSLAAT UNITAS (EDAH)
Heeze startte sterk en Unitas kwam er in het begin niet aan te pas. Via doelpunten van Mark (2x), Joost en Justin liep Heeze uit tot 4-0. Veel corners en veel reddingen van de goede Unitas-keeper. Zo gingen we de rust in met 4-0. Na rust was Unitas een stuk feller en werd er bij Heeze te lang gelopen met de bal en te weinig vrijgelopen zonder bal. Unitas kreeg een paar kansjes maar die belandden in het zijnet of in de handen van de sterk meevoetballende keeper Roy. Mark prikte er nog 1 in en zo werd het 5-0. Volgende week zullen we in de topper twee helften goed moeten spelen! Veel succes! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (3x), Justin Scheepers en Joost Snoeijen. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen.

 
 
 
 
 

29 september 2001      WVVZ E4 - Heeze E3           2 - 1
 
HEEZE E3 SPEELT BETER MAAR VERLIEST DE TOPPER (EDAH)
Na 1½ jaar ongeslagen te zijn gebleven verloor Heeze E3 een beetje onverdiend tegen medekoploper WVVZ. Mark flitste keer op keer langs zijn tegenstander maar helaas wisten we dit maar 1 keer af te maken. WVVZ wist twee foutjes achterin af te straffen en helaas wist Heeze na de rust niet meer door de muur van verdedigers te komen. Jammer, maar nog niets verloren. WVVZ komt ook nog naar hier toe. Maar eerst de andere tegenstanders. Complimenten voor het grote aantal loten dat jullie verkocht hebben!!! Eindstand: 2-1. Doelpuntenmaker: Joost Snoeijen. Man van de wedstrijd: Mark Grotenhuis.
 
 
 
 
 
 
 

06 oktober 2001      Heeze E3 - ESV E3                 25 - 0

ONGELOOFLIJKE SCORE VAN HEEZE E3 (EDAH)
In een niet zo leuke wedstrijd won Heeze te gemakkelijk van een zwak ESV. Met de rust was het al een nulletje of tien en na de rust werd er nog meer gescoord. Roy kreeg 3 ballen en het was leuk voor het doelsaldo en voor de verdedigers die vandaag een keer konden scoren. Volgende week 4:4 en succes!! Eindstand: 25-0 (!) Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (7x), Joost Snoeijen (5x), Youri Welten (5x), Floor Verbeek (3x), Arjan de Bakker (2x), Justin Scheepers, Michael van Schijndel en een eigen doelpunt. Man van de wedstrijd: het hele team.
 
 
 
 
 
 
 

13 oktober 2001                    4 - 4                         2de - 3de
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

27 oktober 2001      Heeze E3 - Valkenswaard E2   11 - 0


 

GROTE OVERWINNING VAN HEEZE E3 (EDAH)
Na een goede demonstratietraining op donderdag moest Heeze E3 vandaag aantreden tegen Valkenswaard. Hoewel er veel 2e jaars instonden bij Balkenswaard en de techniek niet zo slecht was, kwam Valkenswaard er niet aan te pas. Het samenspel en teamverband verklaarden de grote uitslag. Zo werd er goed aan het doelsaldo gewerkt. Volgende week het sterkere Unitas. Eindstand:11-0. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (4x), Floor Verbeek (3x), Joost Snoeijen (2x), Arjan de Bakker en Youri Welten. Man van de wedstrijd: Justin Scheepers en Rob Henselmans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

03 november 2001      Unitas '59 E4 - Heeze E3      0 - 4

 
 


 

WINST VOOR HEEZE E3 (EDAH)
Waren de spelers van E3 al met de spokentocht bezig? Dat was de grote vraag. In een gezapig partijtje werd met 4-0 gewonnen van Unitas. Al na 1 minuut had Mark de bal in het netje liggen en voor rust wist Joost nog een keer met links te scoren. Na rust nog 2 harde schoten van Arjan en Rob en zo eindigde de wedstrijd in 0-4. Tegen Brabantia en WVVZ zal er feller gespeeld moeten worden. Succes!!! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis, Joost Snoeijen, Arjan de Bakker en Rob Henselmans. Man van de wedstrijd: Michael van Schijndel en Arjan de Bakker.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

17 november 2001      Brabantia E4 - Heeze E3      1 - 2

HEEZE E3 PAKT IN DE SLOTMINUUT DRIE PUNTEN (EDAH)
Heeze speelde op een zeer moeilijk bespeelbaar veld uit tegen Brabantia. De bal hobbelde en bleef hobbelen. Het mooie samenspel, normaal het sterke punt van Heeze, was er vandaag niet. Voor rust verdedigde Maikel door het midden uit en Brabantia strafte dat af. Joost wist beheerst de 1-1 in te tikken. Na rust was Heeze beter maar de nauwkeurigheid was ver te zoeken. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar Maikel wist in de laatste seconden zijn fout te herstellen en Heeze naar de overwinning te schieten. Maikel, prima je foutje goedgemaakt! Nu zijn we allemaal in topvorm tegen WVVZ. Eindstand: 1-2. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen en Maikel van Schijndel. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen en Maikel van Schijndel.

 
 
 

 
 

08 december 2001      Heeze E3 - WVVZ E4          0 - 1
 
 
 
10 keer gespeeld : 24 punten : 2-de.
 
 
 
 
 
 
 
 

Voorjaarscompetitie :
 
 

09 maart 2002      Waalre E1 - Heeze E3                 0 - 6

HEEZE E3 SPEELT ZEER STERK (EDAH)
Heeze E3 was gewaarschuwd: Waalre had twee maal van de E1 gewonnen. Dus Heeze zat er bovenop, won de duels en schakelde snel over op de aanval. Zo waren er een paar schitterende aanvallen te zien en steeds werd Joost in stelling gebracht. Joost trok zijn goede spel van de training door en scoorde maar liefst 5x. Zo werd Joost, ook door sterk spel van het hele team, de man van de wedstrijd. De supporters hebben genoten, ga zo door! Eindstand: 0-6. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (5x) en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: Joost Snoeijen.

16 maart 2002      Heeze E3 - Veloc E2                   3 - 2
 
HEEZE E3 NIET WAKKER (EDAH)
Zo goed en fel als Heeze vorige week tegen Waalre speelde zo mat speelde de E3 vandaag. De mooiste kansen werden verprutst, de ballen werden niet afgepakt en verdedigen was vandaag heel moeilijk. Snel vergeten en op tijd naar bed!!! Eindstand: 3-2. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis, Justin Scheepers en Joost Snoeijen. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen.

23 maart 2002      Heeze E3 - Woenselse Boys E2  10 - 0

HEEZE E3 GOED WAKKER (EDAH)
Heeze E3 speelde een goede wedstrijd. Een snelle uitval van Heeze werd keurig door Mark ingetikt. Woenselse Boys hing met man en macht voor het doel en Heeze mocht corner na corner nemen. Toch werd er vaak goed van kant naar kant gewisseld zodat er ruimte bleef om te voetballen. En zo scoorde Heeze nog 9x en mocht de sterk fluitende Andre Kuijten met 10-0 de wedstrijd beëindigen. Goede prestatie jongens, doorgaan zo! Doelpuntenmakers: Arjan de Bakker (3x), Mark Grotenhuis (3x), Rob Henselmans (2x), Justin Scheepers en Joost Snoeijen.
Man van de wedstrijd: Arjan de Bakker.

30 maart 2002      Heeze E3 - SBC E5                     0 - 0

FUTLOOS HEEZE E3 VERSPEELT DE EERSTE PUNTEN (EDAH)
Heeze E3 had vandaag niet de juiste vorm. Was de energie verspild in de wedstrijd bij de E1 waarin 3 spelers meededen of lag het aan de zomertijd? SBC speelde met een zeer sterke achterhoede en een gevaarlijke spits en Heeze kon geen echte gaatjes vinden. Snel vergeten en volgende week revanche tegen Tivoli. Eindstand: 0-0. Man van de wedstrijd: Michael van Schijndel.

06 april 2002      Tivoli E1 - Heeze E3                     0 - 5

VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E3 (EDAH)
Heeze begon de 1e helft goed en dat resulteerde in een 1-0 door Mark na een keurige actie en 2-0 ook door Mark. 3-0 door Rob met een afstandschot, bikkelhard en 4-0 door Arjan met een kopbal na een corner. Na de 4-0 verslapte Heeze wat we in de rust probeerden te herstellen. In de 2e helft scoorden we nog 1x door een intikbal van Youri. Helaas benutten we de andere kansen niet. Proficiat jongens! Volgende week naar SBC, half tien vertrekken dus op tijd aanwezig! BVD. Eindstand: 0-5. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (2x), Rob Henselmans, Arjan de Bakker en Youri Welten. Man van de wedstrijd: Mark Grotenhuis.
 
13 april 2002      SBC E5 - Heeze E3                       0 - 0
 
GELIJKSPEL VAN HEEZE E3 (EDAH)
Weer slaagde Heeze E3 er niet in om te scoren tegen het stugge SBC. Heeze startte sterk en op links kwam Mark een paar keer goed door. Helaas was er niemand om de voorzet in het doel te werken. Heeze kreeg steeds minder grip op de wedstrijd en de vele onderbrekingen door valpartijen op het keiharde veld maakten het spel er niet beter op. Na de rust was het rommelig. Veel gestuit van de bal, veel onderbrekingen en weinig afwerking voorin. Na een goede voorzet van uitblinker Justin Scheepers kopte Joost nog op de lat. Helaas het mocht niet baten en na 23 minuten (!!, veel bijgetelde tijd) floot de scheidsrechter voor het einde. Jammer! Volgende week  in de topper tegen Waalre zal er gewonnen moeten worden om kampioen te worden. Veel succes! Eindstand: 0-0. Man van de wedstrijd : Justin Scheepers.

20 april 2002      Heeze E3 - Waalre E1                   1 - 0

HEEZE E3 PAKT KOPPOSITIE TERUG NA SPANNENDE WEDSTRIJD (EDAH)
In een spannende partij won een fel en beter voetballend Heeze verdiend met 1-0 van Waalre. Het spel van Heeze was beter, maar het fysiek sterke Waalre (jaartje ouder) maakte het Heeze knap lastig. Eindelijk dus weer eens een spannende partij waar echt voor de punten gestreden moest worden. Na een mooie actie van Mark wist Arjan de verdiende 1-0 in te tikken. Daarna nog wel kansjes maar het laatste tikje bleef zo uit. Een verdiende overwinning en een prima teamprestatie. Fijn kamp en het kampioenschap zit er weer in. Veel succes tegen Veloc. Doelpuntenmaker: Arjan de Bakker. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek en Rob Henselmans.

04 mei 2002      Veloc E2 - Heeze E3                       2 - 7
 
HEEZE E3 KAMPIOEN (EDAH)
Heeze speelde vandaag de kampioenswedstrijd tegen Veloc. Zonder Arjan (ontdekkingsreis in Egypte) maar met Jordy Doeze (F1) kwam Heeze 2x op achterstand maar kwam ijzersterk terug. De vele supporters zagen een veel beter voetballend Heeze uitlopen tot 2-6. Na de buikschuiver kregen de spelers een kampioensmedaille en in de kantine van Heeze werden de kampioenen door Cafetaria De Smulwereld op friet en kroketten getrakteerd. Zo werd een prima seizoen mooi afgesloten door dit fijne team. Veel succes op de toernooien! Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (4x), Jordy Doeze en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: het hele team!