Heeze E4
 
 
 
 

Boven    : Frank, Joost, Diego, Jordi, Klaas en Rob.
Beneden : Joeri, Mathee, Kevin, Roy en Mario.
 
 
 

 
 
 
 
 
 

19 augustus 2000         Heeze E4    - Acht E4              11 - 1

26 augustus 2000         Mifano E4  - Heeze E4              3 - 8

30 augustus 2000         Sterksel E1 - Heeze E4            10 - 2
 
 
02 september 2000      NWC E5        - Heeze E4           6 - 3

09 september 2000      Heeze E4       - SSE E3              6 - 1

RUIME OVERWINNING VOOR HEEZE E4
De omstandigheden voor een goede wedstrijd waren aanwezig. Goed veld, lekker weer en een compleet team. En ja hoor, we speelden een voortreffelijke wedstrijd en hebben verdiend gewonnen. De enige die zich waarschijnlijk verveeld heeft is Mathee. In de 2e helft moest hij slechts twee maal ingrijpen en deed dat goed. Jongens, we hebben gevoetbald zoals dat hoort. Iedereen had de wil om te winnen zodat we de bal weer snel in ons bezit hadden. Eenmaal de bal in bezit werd er goed gecombineerd en lieten we de bal van links naar rechts gaan. Dit was voor SSE niet te verdedigen. Hierdoor ontstonden gaten in hun verdediging waardoor het scoren van 6 schitterende goals een logisch gevolg was. Naar wat we vooraf besproken hadden, we zouden niet zo ver van elkaar gaan staan, hebben jullie goed geluisterd. Prima wedstrijd, ga zo door!!!!! Eindstand: 6-1. Doelpuntenmakers: Kevin van Oers (2x), Diego van Bussel (2x), Roy v.d. Reijnst en Klaas Verbeek. Man van de wedstrijd: allemaal.

16 september 2000      Heeze E4        - DOSL E2          6 - 5

HEEZE E4 WINT GELUKKIG MAAR UITEINDELIJK TERECHT (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
De eerste helft hadden wij het betere van het spel. Er werd bij vlagen goed gevoetbald. Echter bij de eerste tegenaanval van DOSL wisten zij te scoren en kwamen wij op achterstand. Vol zelfvertrouwen en goed combinerend wisten wij in de 1e helft nog 2x te scoren. Daarmee was de eerste helft voor ons. De 2e helft was volledig anders, mede door de regen. Het goede combinatievoetbal van de eerste helft was weg en de werklust leek ook langzaam te verdwijnen. DOSL zette hun fysieke kracht in de strijd en scoorde 4x. In dit scoreverloop konden we amper bijblijven. De laatste 10 minuten hervonden we ons en wisten daarin nog 3x te scoren. Daarin hebben we mentaliteit en werklust getoond. Uiteindelijk hebben we verdiend gewonnen. Jongens, goed gewerkt en jullie hebben ware mentaliteit getoond. Eindstand: 6-5. Doelpuntenmakers: Roy v.d. Reijnst (3x), Jordi v.d. Bogaart (2x) en een eigen doelpunt. Man van de wedstrijd: allemaal.

23 september 2000      Maarheeze E2 - Heeze E4          0 - 7

VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E4 (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
Jongens, een prima eerste helft, hoogstaand spel! Het is jammer dat we niet alle kansen wisten te benutten. Elke aanval werd over de vleugels gespeeld en elke voorzet was een kans. Dit was voetbal uit het boekje. Als het dan zo goed gaat moeten we als team blijven spelen Dat moeten we nog leren. De tweede helft met slechts 1 doelpunt werd er teveel alleen gespeeld en teveel door het midden. Toch een hele goede wedstrijd. Als we zo spelen zullen we in de topper van a.s. zaterdag om de 1e plaats een hele goede kans hebben. Jongens, gefeliciteerd met deze overwinning en succes zaterdag tegen Sterksel E1. Eindstand: 0-7. Doelpuntenmakers: Jordi van den Bogaart (5x), Roy van der Reijnst en Diego van Bussel. Man van de wedstrijd: allemaal.

30 september 2000      Heeze E4        - Sterksel E1       1 - 9

TEGENSTANDER MAATJE TE GROOT VOOR HEEZE E4 (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
Helaas, Sterksel was nog een maatje te groot voor ons en daarmee de terechte leider in onze poule. De eerste 20 minuten zagen we een gelijk opgaande wedstrijd. Aan beide zijden ontstonden kansen. Sterksel wist echter het eerst te scoren. Daarmee was de ban gebroken. Ruststand: 0-2 voor Sterksel. De 2e helft was er een om veel van te leren. Het was alsof we alles waren vergeten. Hierover zullen we volgende week even praten. Helaas, koppie op en we gaan gewoon verder. Eindstand: 1-9. Doelpuntenmaker: Roy v.d. Reijnst. Man van de wedstrijd. ?

07 oktober 2000          Heeze E4        - NWC E5           1 - 4

HEEZE E4 VERLIEST DOOR GEBREK AAN INZET (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
Helaas, een verloren wedstrijd met veel door ons gemiste kansen. Met af en toe goed voetbal in de 1e helft wisten we 4 open kansen te creëren. De goal bleek iets te klein te zijn. NWC wist wel 2x t scoren. Kort voor rust wist Jordi het net wel te vinden. Met een 2-1 achterstand begonnen we de 2e helft maar met nog alle mogelijkheden aan onze kant. Helaas, NWC ging voor de winst en toonden de wil om te winnen. Wij hielden het voor gezien waardoor we op inzet verloren. Jongens, al wil het voetballen niet meer lukken, toch moeten we er allemaal voor werken en inzet tonen. Ook daarmee is een wedstrijd te winnen. Denk hieraan! Volgende keer beter! Eindstand: 1-4. Doelpuntenmaker: Jordi v.d. Bogaart. Man van de wedstrijd: allemaal.
 
28 oktober 2000         DOSL E2         - Heeze E4          1 - 3
 
VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E4 OP LASTIGE TEGENSTANDER (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
We moesten met de thuiswedstrijd in het achterhoofd (6-5 voor Heeze) naar het lastige DOSL E2. Bij afwezigheid van leider Frank en zoon v.d. Berg moest Roy als laatste man voetballen en John van Bussel vlaggen. We begonnen met vloeiend en perfect samenspel prima aan de wedstrijd wat resulteerde in een prima voorzet van Kevin en een prima goal van Diego: 0-1. Dit was ook de ruststand. Het begin van de tweede helft was wat moeilijk wat resulteerde in 1-1. Door goed direct spel van Roy en Klaas + verdediging van Joeri en Mario en het keeperswerk van Mathee werd het 1-3. Prima gevoetbald jongens, het was op alle fronten perfect. Ga zo door, klasse !!!! Goede goals van Diego van Bussel (2x) en Jordi v.d. Bogaart. Dit kwam door de goede trainers van woensdag. Man van de wedstrijd: allemaal.

04 november 2000      Heeze E4         - Maarheeze E2  7 - 3
 
MOOIE WEDSTRIJD VAN HEEZE E4 (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
We hebben een zeer goede wedstrijd gevoetbald. Hierdoor wisten we elke aanval in een kans om te zetten. Helaas stond het vizier deze keer niet helemaal op scherp. Belangrijk is echter dat we de kansen creëerden. Het afwerken is de volgende les. Kevin was onze gevaarlijke man op rechts die wederom met goede voorzetten Jordi, Klaas en Roy vrij voor de keeper zette. Klaas was weer de oude in het overoveren van de bal en de verdediging met Jordi, Joost, Mario en Mathee stond als een huis. Jongens, goed gevoetbald, ga zo door! Als er een zaterdag geen programma is wordt er om 10.00 uur getraind. Eindstand: 7-3. Doelpuntenmakers: Klaas Verbeek (3x), Jordi v.d. Bogaart (2x) en Kevin van Oers. Man van de wedstrijd: allemaal, inclusief de scheidsrechter.
 
18 november 2000      Sterksel E1      - Heeze E4         6 - 0

02 december 2000      Heeze E4         - Heeze F1         1 - 5

09 december 2000      SSE E3            - Heeze E4       3 - 13 

28 december 2000      zaalvoetbaltournooi E               1 - stu

Met een volle buik van 1-ste kerstdag, met een volle buik van 2-de kerstdag en met een nog vollere buik van de rest-opeetdag was het niet verkeerd om ff-tjus een balletje te gaan trappen in de zaal.
De uitslagen : Heeze E4 - DOSL E3 1 - 0 ( Roy ), Budel E4 - Heeze E4 ( Kevin en Kevin ), Maarheeze E2 - Heeze E4 0 - 0, Rood-Wit E2 - Heeze E4 2 - 3 ( Kevin, wij niet, wij weer niet, Roy en Kevin ) en Heeze E4 - Budel E3 3 - 1 ( Kevin, Jordi, Kevin en Roy voor hun ).
Mathee, Joeri, Joost  en Klaas scoorden niet maar lieten de anderen scoren.
Het publiek ( van nog nat achter de oren tot allang weer opgedroogd ) heeft volop genoten.
We hebbu een H, we hebbu een E, we hebbu een E, we hebbu een Z, we hebbu een E, we hebbu een E, we hebbu een 4 :
heeze e4.
 


 

Heeze E4 : winterzaalvoetbalkampioentju !!!!
 
 

Nieuwe ronde, nieuwe prijzen !!

10 februari 2001        de Kraanvogels E1 - Heeze E4    2 - 1
 
GOEDE WEDSTRIJD VAN HEEZE E4 ONDANKS VERLIES (VD RIJT NATUURSTEEN)
Na weken van trainen mochten we eindelijk weer eens spelen. De verrassing was hoe ons spel zou zijn na deze winterperiode. Nou jongens, het spel heeft er niet onder geleden. We hebben goed gevoetbald ondanks dat we verloren hebben. Kraanvogels wist 2x te scoren zonder echte kansen te creëren. Uit een van de mooie aanvallen die via 2 een-tweetjes bij Kevin terecht kwam, wist hij te scoren. Jongens jullie hebben goed gespeeld en hard gewerkt. Dat we de wedstrijd niet wonnen is pech. Gerechtigheid kwam er wel want het penalty-schieten wonnen we. Succes verder! Eindstand: 2-1. Doelpuntenmaker: Kevin van Oers. Man van de wedstrijd: allemaal.

17 februari 2001        Heeze E4 - DOSL E3                  2 - 3
 
GOEDE WEDSTRIJD VAN HEEZE E4 ONDANKS VERLIES (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
Jongens, pech gehad. Technisch hebben we goed gevoetbald. Kansen gehad maar de lat stond in de weg. Tactisch kon het nog beter. De afstand tussen aanval en verdediging was te groot. Hierdoor ving DOSL telkens de bal op en kwamen we niet onder de druk uit. De felheid en vechtlust was de reden waarom DOSL won. Hieraan kunnen we echter werken. Bang voor de bal en de tegenstander hoeven we niet te zijn. Volgende keer hierop letten en je zult zien dat we dan winnen. Ga zo door! Eindstand: 2-3. Doelpuntenmakers: Roy v.d. Reijnst en Jordi v.d. Bogaart. Man van de wedstrijd: allemaal.

03 maart 20001          Someren E6 - Heeze E4              0 - 3
 
DIK VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E4 (NATUURSTEENGROOTHANDEL TWAN V.D. RIJT)
Jongens, een dik verdiende overwinning van een uitstekend gespeelde wedstrijd op een ijzig koud veld in Someren. Na twee goed gespeelde, maar verloren wedstrijden hebben we nu eindelijk gewonnen. Het grote verschil was dat we van de kansen die we nu wisten te creëren er drie wisten om te zetten in doelpunten. En deze stand was al na 15 minuten bereikt. We speelden technisch en tactisch prima voetbal. De combinaties en het overspelen, waarop we zoveel trainen,  werden goed uitgevoerd. Er werd prima vrijgelopen zodat we altijd wel een bal naar een medespeler konden afspelen. De aansluiting vanuit de verdediging was ook goed verzorgd. Er vielen geen gaten tussen aanval en verdediging. Het was dan ook logisch dat de doelpunten aan onze kant vielen. Twee mooi afstandschoten van Roy en Kevin en een uitstekend doelpunt van Jordi na een schitterende aanval. We hebben daarna nog vele kansen gehad maar wisten die echter niet meer te verzilveren. In de 2e helft heeft Someren ook enkele kansen gekregen maar Mathee stond als een rots in de goal en liet geen enkele bal door. Jongens, dit was een wedstrijd om van te smullen. Zo moet dat elke week. Iedereen heeft hard gewerkt en goed gevoetbald. Iedereen, zonder uitzondering. Ga zo door, wij zijn trots op jullie! Eindstand: 3-0. Doelpuntenmakers: Roy v.d. Reijnst, Kevin van Oers en Jordi v.d. Bogaart. Man van de wedstrijd: het hele team.

10 maart 2001            Rood Wit '67 E1 - Heeze E4       5 - 0
 
SCHOTKRACHT ROOD WIT DOET HEEZE E4 DE DAS OM (NATUURSTEENGROOTHANDEL TWAN V.D. RIJT)
Jongens, een wedstrijd die we qua resultaat maar snel moeten vergeten. De uitslag is wel enigszins geflatteerd. Rood Wit wist niet te scoren door de kansen die ze wisten te creëren maar door afstandschoten. En aangezien zij enkele goede schutters hadden wisten ze 5x te scoren. Het veldspel van ons was zeker niet slechter dan dat van Rood Wit. Zeker in de 1e helft en het eerste deel van de 2e helft waren wij zeker zo sterk als zij. Helaas wisten wij onze kansen niet in het doel te krijgen. Maar uit elke wedstrijd kunnen we weer wat leren. Wat uit deze wedstrijd? Allereerst moeten we niet op elkaar mopperen. Iedereen doet zijn best en las het een keer niet lukt is dat jammer. Dat is dan geweest en zijn we bezit met de volgende bal. Iedereen maakt fouten dus is dat geen reden om je over op te winden. We spelen allemaal voor ons plezier. En dan moeten we erop letten dat we met zijn allen aanvallen en verdedigen. Dus moet je ook mee terugkomen als de tegenstander in de aanval gaat. Dit geldt voor het middenveld en de aanval. Als wij in de aanval zijn moet de verdediging sneller mee naar voren lopen. Anders wordt het veld te groot en zijn we met te weinig mensen in de aanval. Hierdoor wordt het scoren moeilijker. Jongens, volgende keer meer succes! Eindstand: 5-0. Man van de wedstrijd: allemaal.

17 maart 2001            Heeze E4 - Someren E6              2 - 1

VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E4 (NATUURSTEENGROOTHANDEL TWAN VD RIJT)
Jongens, een verdiende overwinning. Een prima gespeelde 1e helft. Twee goed uitgespeelde en gescoorde goals. Zoals van tevoren besproken was de aansluiting van achter goed uitgevoerd. Zo ook het terug verdedigen. Het combinatievoetbal was ook goed verzorgd. Prima gespeeld! Waarom dan de terugval in de 2e helft. We maakten dezelfde vergissing. Voor de aanval en achter de verdediging en een groot gat ertussen. Hierdoor bleef de druk van Someren. Met goed keeperswerk van Mathee en een solide verdediging bleef de overwinning verdiend bij ons. Jongens, proficiat! Ga zo door als in de 1e helft. Eindstand: 2-1. Doelpuntenmakers: Roy v.d. Reijnst (2x). Man van de wedstrijd: allemaal.

24 maart 2001            Budel E3 - Heeze E4                   4 - 0
 
DIK VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E4 (V.D. RIJT NATUURSTEENGROOTHANDEL)
Jongens hartelijk bedankt voor dit schitterende verjaardagscadeau. Een prima overwinning met een geweldig gespeelde wedstrijd. En ook nog te bedenken dat we 6 keer op de paal en de lat hebben geschoten. We speelden de beste wedstrijd van het seizoen. Ondanks dat we veel beter waren bleven we goed spelen. Geen zelfzuchtig voetbal, er werd goed gevoetbald,  goed gecombineerd, een-tweetjes en een verdediging die ditmaal sterk aanvallend speelde. Zo scoorden Roy als linksback tweemaal en kregen Joost en Joeri ook kansen. Zo moet dat spel gespeeld worden. Kevin heeft helaas niet gescoord maar wel de voorzetten voor anderen gegeven. Het team is het sterkst als we zo spelen als vandaag. Het was weer geweldig om jullie zo te zien spelen.  We zijn steeds trotser op jullie. Floor, bedankt voor je bereidheid om mee te spelen en geweldig zoals je het gedaan hebt. Eindstand: 0-4. Doelpuntenmakers: Roy v.d.Reijnst (2x), Jordi v.d. Bogaart en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: allemaal.

04 april 2001             Heeze E4 - de Kraanvogels E1    4 - 8

14 april 2001             Heeze E4 - Budel E3                   6 - 0
 
GOED HERSTEL VAN HEEZE E4 (VD RIJT NATUURSTEEN)
De mindere wedstrijd van vorige keer is weer helemaal vergeten. We hebben weer goed gevoetbald. We zagen weer driehoekjes en een-tweetjes. Dit resulteerde in vele kansen waaruit wij 5 keer wisten te scoren. Helaas wisten we vele kansen niet in doelpunten om te zetten. Een compliment voor de inzet, ook nadat bleek dat we veel beter waren. Je ziet, dat als we rustig kijken, spelen en hard werken het voetbal ook leuk is om te spelen. Succes de volgende wedstrijd! Eindstand: 6-0. Doelpuntenmakers: Kevin van Oers (2x), Jordi v.d. Bogaart, Klaas Verbeek, Joost v.d.Berg en een eigen doelpunt. Man van de wedstrijd: allemaal.
 
21 april 2001             DOSL E3 - Heeze E4                  6 - 1
 
HEEZE E4 VERLIEST KANS OP KAMPIOENSCHAP (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
De laatste theoretische kans op het kampioenschap is met deze nederlaag weg. Er was aan deze wedstrijd nog het een en ander te verbeteren. De werklust in de 1e helft was nog in orde. De 2e helft was dit ook voorbij en liepen we maar door elkaar heen. Een groot compliment aan Joeri en Joost die het voorbeeld gaven. Zij waren echter tegen de grote meerderheid van DOSL niet bestand. Jongens, de laatste wedstrijd van dit seizoen nog veel succes. Laten we het waardig afsluiten met een goede wedstrijd en een overwinning. Koen en Dennis, hartelijk dank dat jullie zijn ingevallen. Eindstand: 6-1. Doelpuntenmaker: Dennis Verhees. Man van de wedstrijd: Joeri van Eert en Joost van den Berg.

05 mei 2001               Heeze E4 - Rood Wit '67 E1       2 - 5
 
VERMOEIDHEID SLAAT TOE BIJ HEEZE E4 (V.D. RIJT NATUURSTEEN)
Helaas, geen overwinning als afsluiting van het seizoen. De vermoeidheid van het seizoen was zichtbaar. Dit en het feit dat Rood Wit kampioen kon worden heeft tot deze nederlaag geleid. De goede bedoelingen die we hadden gingen teniet door de wind. Met de wind mee speelden we teveel achter en bij de wind tegen teveel vooruit. Bij zulke sterke wind moeten we dit juist tegenovergesteld spelen. Een goede leer voor de volgende keer. Jongens, bedankt voor jullie inzet, teamgeest en gezelligheid gedurende het afgelopen seizoen. Nog enkele toernooien en oefenwedstrijden en dan is het vakantie! Jongens, bedankt! Eindstand: 2-5. Doelpuntenmakers: Klaas Verbeek en Roy v.d. Reijnst. Man van de wedstrijd: allemaal.

 
 
 

 
 
 
Toegevoegde krachten : Nico ( trainer en webber ) en Twan ( verzorger ).