Heeze E4 : Bram Cooijmans, Joost Leupen, Paul Nuijten, Pieter Smulders, Ruben Verhoeven, Martin Euwe, Benjamin Froughi en Kevin Engelen.
Leiders : Frans Smulders.
Trainers : Toon Keyzer, Arno Nuijten en Nico Verbeek.
 
 
 
 
 

Najaarscompetitie
 
 

07 september 2002      DVS E3 - Heeze E4                   4 - 3
14 september 2002      Heeze E4 - UNA E6                   0 - 0

EERSTE PUNT VOOR HEEZE E4 (VAN DE RIJT NATUURSTEEN)
De tegenstander begon zeer voortvarend aan de wedstrijd en Heeze E4 werd snel onder druk gezet. Dit resulteerde in enkele kansen. Met name de verdediging van Heeze was vandaag onverslaanbaar. De laatste rij Ruben en Benjamin tezamen met Bram, onze onverslaanbare keeper, vormden een ijzeren gordijn. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Het beter spel van UNA werd met name door de inzet van het complete elftal gecompenseerd. Daar waar nodig greep onze keeper in. Al met al door hard werken het eerste verdiende punt. Eindstand: 0-0. Man van de wedstrijd: Bram Cooijmans, Ruben Verhoeven en Benjamin Froughi.

21 september 2002      Heeze E4 - Brabantia E4            1 - 9

TEGENSTANDER VAN HEEZE E4 TE STERK (VAN DE RIJT NATUURSTEEN)
Ondanks de uitslag hebben we behoorlijk gespeeld. Brabantia stond na 10 minuten al met 4-0 voor en dacht dat de wedstrijd al gespeeld was. Door goed over te spelen en heel hard te werken bleven we de rest van de 1e helft goed meedoen. We kregen toen een aantal kansen waarvan we er maar eentje benutten. Gaandeweg de tweede helft was de pijp leeg en bleek dat Brabantia toch een stuk beter was met 5 doelpunten op rij. Eindstand: 1-9. Doelpuntenmaker: Paul Nuijten. Man van de wedstrijd: Martin Euwe.

28 september 2002      RKVVO E8 - Heeze E4             3 - 2

HEEE E4 VINDT DE WEG NIET (VAN DE RIJT NATUURSTEEN)
Onder leiding van haar leiders togen de spelers naar het verre Oerle. Ondersteund door de meest moderne technologie werd bijna direct naar het voetbalveld van Oerle gereden. Net op tijd betraden onze spelers het veld, na eerst de omgeving verkend te hebben. Door efficient voetbal werd het fysiek sterkere Oerle  voor de rust op een 0-2 achterstand geplaatst. De eerste goal was van Joost na een sublieme actie en een perfecte voorzet van Paul. De tweede goal was een afstandschot van Joost onhoudbaar in de kruising. De tweede helft begonnen onze tegenstanders uit Oerle met een genadeloze stormloop. Dit resulteerde uiteindelijk nog in een verdiende nederlaag voor Heeze. Eindstand: 3-2. Doelpuntenmaker: Joost Leupen (2x). Man van de wedstrijd: Benjamin Froughi.

05 oktober 2002          Heeze E4 - De Valk E3              0 - 7

REGEN VELT HEEZE E4 (VAN DE RIJT NATUURSTEEN)
Vanaf het eerste moment kwamen we tegen onze tegenstander uit Valkenswaard tekort. Op alle plekken werden we overtroffen. Wij als leiders kunnen niet anders concluderen dat de regen ons vandaag parten speelde. Met name daarom werden we overklast. Met dank aan onze aanvulling uit Heeze E6 Jasper en Remon hopen we op beter weer.  Eindstand: 0-7. Man van de wedstrijd: Martin Euwe.

12 oktober 2002          Heeze E4 - DVS E3                   1 - 3

HEEZE E4 VERLIEST MAAR EERSTE OVERWINNING KOMT DICHTERBIJ (VAN DE RIJT NATUURSTEEN)
De ploegen waren ook deze keer aan elkaar gewaagd. Het bleef een hele tijd 0-1 voor DVS. De gelijkmaker werd afgekeurd ondanks de mooie vrije trap van Paul die in de kruising belandde. Gelukkig maakten we daarna nog een prachtige goal, met een mooie kopbal van Martin. Toch een beetje loon naar werken. Met twee mooie goals bracht DVS de eindstand op 1-3. Een verdiende overwinning omdat ze net iets beter overspeelden. Wij gaan steeds beter spelen dus de eerste overwinning komt dichterbij! Eindstand: 1-3. Doelpuntenmaker: Martin Euwe. Man van de wedstrijd: Paul Nuijten.

19 oktober 2002          4 tegen 4                  diverse uitslagen

26 oktober 2002          DBS E2 - Heeze E4                   2 - 4

02 november 2002       UNA E6 - Heeze E4                  1 - 0

Una E6 Heeze E4 1-0
Una wint in laatste minuut.
Net als de vorige wedstrijd tegen Una leek het weer een nul - nul te worden. Una was iets beter in het overspelen, maar kreeg weinig kansen. Wij werkten heel hard, maar kregen de bal niet naar voren. Vlak voor tijd viel de bal in de goal na een mooie hoekschop van Una. Het wrodt tijd dat we weer eens gaan scoren in een competitiewedstrijd. Zoals het wel lukt in een vriendschappelijke wedstrijd. Benjamin mag zijn voetbalschoenen de volgende keer weer vergeten, want hij speelde een goede wedstrijd op zijn sportschoenen. Man van de wedstrijd: Pieter Smulders.

09 november 2002       Brabantia E4 - Heeze E4       afgelast

16 november 2002       Heeze E4 - RKVVO E8             2 - 3

HEEZE E4 REDT HET WEER NET NIET (BEKS TRANSPORT)
Als we dit seizoen hadden moeten winnen dan was het vandaag wel. Met Kevin de spits en Paul erachter, zochten we de aanval. Maar de eerste tegenaanval van RKVVO was meteen raak. We bleven vol goede moed op de aanval spelen maar de bal ging er een paar keer net niet in. Ook RKVVO kreeg zijn kansjes. In plaats van gelijk werd het 0-2 voor RKVVO die een vrouwelijke uitblinker hadden. Door een knulligheidje achterin werd het ook meteen 0-3. Door een geweldige peptalk van de coaches en met Vitesse als voorbeeld probeerden we toch nog uit alle macht de achterstand weg te werken. Met een enorm slotoffensief kwamen we terug tot 2-3 en kregen we nog kansen op de gelijkmaker. Doelpuntenmakers: Joost Leupen en Paul Nuijten. Man van de wedstrijd: Kevin Engelen.

23 november 2002       Brabantia E4 - Heeze E4         10 - 0

HEEZE E4 WACHT OP VERSTERKING UIT CHINA (BEKS TRANSPORT)
De tweede keer dit seizoen moesten we tegen de koploper, die alle tegenstanders met grote cijfers oprolt. Het kan geen toeval zijn dat ook deze keer Frans afwezig was. Misschien is hij bang om klop te krijgen, of misschien was hij aan  het scouten in China, op zoek naar versterking. Versterking met een Chinees talent kunnen we wel gebruiken en dan vooral voor de tweede helft. Want na een snel doelpunt van Brabantia gaven we in de 1e helft goed tegenstand. In de laatste minuut van de 1e helft kregen we een frommeldoelpunt tegen. Vorige wedstrijd wisten we goed terug te knokken van een achterstand maar deze keer lieten we de kopjes hangen. Als een lawine volgden de aanvallen van Brabantia elkaar op en zo ook de doelpunten. Uiteindelijk bleken we kansloos ondanks de goede eerste helft. Als we de volgende keer zo spelen als in de 1e helft moeten we drie punten halen en anders moeten we samen alvast op Chinese les. Eindstand: 10-0. Man van de wedstrijd: Frans Smulders.

30 november 2002       braaf zijn

07 december 2002       De Valk E3 - Heeze E4              5 - 0

HEEZE E4 VERLIEST ONDANKS GROTE INZET (BEKS TRANSPORT)
De laatste wedstrijd werd wederom verloren. Alhoewel er stevig tegenstand werd geboden bleven de punten in Valkenswaard. In de eerste helft werd er door ons team gevochten als leeuwen. Elke speler zette zoch voor 100 procent of meer in. Met name om die reden leek de eerste helft afgesloten te worden met dubbel blanke cijfers. Echter de thuisclub werd in de laatste seconden beloond voor het overwicht. Ruststand: 1-0. Met hetzelfde enthousiasme werd er begonnen aan de tweede helft. Wederom veldoverwicht voor de Valk. Echter ook kansen voor Heeze. Jammer, we konden ze niet omzetten in doelpunten. Complimenten van de leiders voor de geweldige inzet. Eindstand: 5-0. Man van de wedstrijd: Martin Euwe.

18 januari 2003           Heeze E4 - Someren E10         10 - 3

HEEZE E4 STRAFT SOMEREN E10 (BEKS TRANSPORT)
Met weloverwogen en goed samenspel werd Someren verslagen. Na een gelijk opgaand begin werd door Benjamin de score geopend: 1-0. Vele kansen werden nog gecreëerd en achter werd onnodig doelpunten weggegevenPaul scoorde nog driemaal en we liepen ook nog tegen een tegendoelpunt aan. Ruststand: 4-1. De tweede helft werd Someren verder onder druk gezet. Ook Someren creëerde mpg een aantal kansen maar de meeste kansen waren voor Heeze. Een tweetal tegendoelpunten  maar ook nog 4 doelpunten van Paul, Joost en Martin scoorden ook nog iedere eenmaal. En misschien het best voor het laatst: een geweldige inzet van iedereen en goed keeperswerk van Ruben. Eindstand: 10-3. Doelpuntenmakers: Paul Nuyten (7x), Benjamin Froughi, Joost Leupen en Martin Euwe. Man van de wedstrijd: Paul Nuijten en Ruben Verhoeven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voorjaarscompetitie met RKVVO E7, DVS E3, UNA E5 en UNA E6.

25 januari 2003           UNA E5 - Heeze E4                   6 - 2

HEEZE E4 VANDAAG NIET OPLETTEND GENOEG (BEKS TRANSPORT)
Na de grote winst van vorige week gingen we vol goede moed naar Veldhoven. Wel hadden enkele spelers last van kleine blessures (en losse veters!) toen we de strijd aangingen. Nog in de overwinningsroes trokken we meteen naar de goal van UNA, zonder succes. Even verslapte toen de aandacht en de eerste tegenaanval van UNA was meteen een doelpunt. Het tweede doelpunt van UNA viel vlak daarna. Toen we bij 3-0 dachten dat de wedstrijd weer de verkeerde kant opging, wisten we via Paul een mooie aanval te creëren en kon Kevin de tegentreffer maken. Nog najuichend lag de bal alweer in onze eigen goal. 4-1 met de rust. Ook na de rust was de eerste aanval van UNA weer prijs. De rest van de wedstrijd ging gelijk op en leverden we weer strijd,  ondanks de blessures en het harde spel. Martin maakte nog een mooie goal. Ruben had een paar mooie reddingen. Paul strandde nog een keer op de keeper. De eindstand van 6-2 was dus niet nodig geweest. Volgende week dus winnen! Doelpuntenmakers: Kevin Engelen en Martin Euwe. Man van de wedstrijd: Ruben Verhoeven.
 
 
 

01 februari 2003         Heeze E4 - DVS E3               afgelast

08 februari 2003         RKVVO E7 - Heeze E4              3 - 1

HEEZE E4 TIKJE TE LICHT (BEKS TRANSPORT)
Met goede inspiratie werd aan de wedstrijd begonnen. Op volle oorlogssterkte werd fel van leer getrokken. Dit resulteerde in een goal van Kevin, voortreffelijk voorbereid door Paul Nuijten. Vanaf dat moment werden we flink onder druk gezet. Paal en lat behoeden ons voor de gelijkmaker. Het geluk bleef niet op onze hand, gevolg verdiende gelijkmaker voor RKVVO, ruststand: 1-1. De tweede helft was compleet voor de tegenstander. Met meer agressie in ons spel werd de genadeklap lang uitgesteld. Maar daar was geen ontkomen aan. RKVVO scoorde nog tweemaal. Eindstand: 3-1. Het spel werd steeds beter en het is alleen maar een kwestie van tijd vooraleer dit elftal punten gaat halen. Doelpuntenmaker: Kevin Engelen. Man van de wedstrijd: Bram Cooijmans.

15 februari 2003         Heeze E4 - UNA E6               afgelast

22 februari 2003         Heeze E4                                afgelast

08 maart 2003             EFC E5 - Heeze E4            gewonnen

15 maart 2003             Heeze E4 - UNA E5                   2 - 4

22 maart 2003             DVS E3 - Heeze E4                    ? - ?
 
 

Go 2 de enige real side van RKSV Heeze : ff 2 keer op de fietsbel klikken.