Heeze E5 2001-2002
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 Najaarscompetitie :
 
 

01 september 2001      DVS E5 - Heeze E5                   1 - 8
 
08 september 2001      Heeze E5 - Unitas '59 E9         10 - 2

HEEZE E5 MAAKT DEBACLE NEDERLANDS ELFTAL GOED
Na het debacle van het Nederlands elftal tegen Ierland waren alle ogen gericht op Heeze E5. Zouden zij er wel in slagen om zich definitief in de bovenste regionen te nestelen en zich rechtstreeks te plaatsen voor kwalificatie? Zoals het spreekwoord luidt: als er een schaap ( red. ) over de dam is volgen er meer. Hier dus het doelpuntenverloop: voorzet Mike, afgemaakt door Marco: 1-0, afstandschot Mike 2-0, afstandschot Marco 3-0, voorzet Mike afgemaakt door Marco 4-0, afstandschot Stijn 5-0, afstandschot Stijn 6-0, dribbel met afstandschot Mike 7-0, hè, hè, rust en dus ook voor de notulist, voorzet Mike afgemaakt door Stijn 8-0, Unitas 8-1, Unitas 8-2, afstandschot Mike 9-2, afstandschot Mike 10-2. Aandachtspuntje van de notulist: jongens, dergelijke uitslagen zijn duur aan de inkt. Doelpuntenmakers: Mike (4x), Marco (3x) en Stijn (3x).
 
15 september 2001      Veloc E5 - Heeze E5                  5 - 7

PERFECTE WEDSTRIJD VAN HEEZE E5
Dikke wolken pakten zich samen om 9.45 uur boven de parkeerplaats van ’t Lambrek, letterlijk en figuurlijk. Maar na een telefoontje klaarde het weer op. Met 7 man sterk vertrokken we naar Veloc. De tactische wissels, noodzakelijk vanwege diverse afzeggingen, werden door de leider tot vervelens toe uitgelegd. Maar jongens, goed geluisterd en de uitvoering was perfect. Wedstrijdverloop: Na een 1-0 achterstand wist Mike middels een afstandschot gelijk te maken. Koen wist een voorzet van Marco goed af te ronden om de inmiddels 2-1 opgelopen achterstand weer echt te trekken. Langzaam kwam het vertrouwde spelletje weer op gang en kwam de doelpuntenmachine weer op gang. Pieter wist in korte tijd 2x te scoren en Mike bepaalde de ruststand op 2-5. Na rust Pieter 2-6 en Marco 2-7, waarna Veloc door het wat gas terugnemen van E5 de eindstand op 5-7 bepaalde. Conclusie: iedereen is dus overal inzetbaar. Heeze E5 blijkt over multifunctionele spelers te beschikken. Doelpuntenmakers: Pieter (3x), Mike (2x), Koen en Marco. Man van de wedstrijd: Wout v.d. Kruis.
 
22 september 2001      Tongelre E4 - Heeze E5             4 - 4
 
GELIJKSPEL VOOR HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Voordat we in de gaten hadden dat de wedstrijd al begonnen was stonden we al met 1-0 achter. Mike wist door een goede solo de stand gelijk te maken: 1-1. Stijn wist uit een corner 1-2 te scoren waarna Tongelre de stand voor rust nog gelijk wist te trekken: 2-2. Na de rust wist onze topscoorder Mike de stand uit te breiden tot 2-4. Het leek echter of daarna niemand meer met de wedstrijd bezig was. Dit resulteerde in twee tegengoals van Tongelre. Eindstand: 4-4. Hopelijk gaat a.s. woensdag de training wel door. Doelpuntenmakers: Mike (3x) en Stijn.

29 september 2001      Heeze E5 - Valkenswaard  E4    5 - 2
 
HEEZE E5 IN BLOEDVORM (EINDHOVENS DAGBLAD)
De doelpuntenmachine van Heeze E5 bleek na de wedstrijd in voortreffelijke conditie. Met name de machinist Mike Bell wist niet alleen zelf 3x te scoren, maar ook anderen diverse malen in scorende positie te brengen. Niet alleen de voorhoede maar ook de achterhoede was vandaag in bloedvorm met Duncan als sterke sluitpost. Het middenveld liet vandaag de tegenstander van het kastje naar de muur lopen. Het voetbal dat vandaag door Heeze E5 op de groene grasmat werd gespeeld behoort eigenlijk thuis in de KPN Telecompetitie. Eindstand: 5-2. Doelpuntenmakers: Mike Bell (3x), Marco van Bree en Koen Bosmans. Man van de wedstrijd: Marco van Bree.

06 oktober 2001      Heeze E5 - DVS E5                       6 - 1

VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Onder aan stralend najaarszonnetje werd gestart aan een, wat na afloop bleek, lekker potje voetbal. Iedereen weet inmiddels blindelings zijn plaats en medespelers te vinden. Voor de rust werd de stand door Marco (2x), Koen (1x) en door een tegentreffer 3-1. Na rust scoorden Pieter (1x) en Mike (2x)  nog, waardoor de eindstand van 6-1 werd bereikt. De supporters welke in groten getale naar het sportpark waren gekomen, waren na de wedstrijd uiterst tevreden en ook zij hebben genoten van een leuke pot voetbal en een stralend zonnetje. Doelpuntenmakers: Mike Bell (2x), Marco van Bree (2x), Koen Bosmans en Pieter Timmermans. Man van de wedstrijd: Koen Bosmans.

13 oktober 2001                    4 - 4                                  
 
27 oktober 2001      Heeze E5 - Veloc E5                     8 - 1
 

 

VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Na de statiefoto met onze sponsorshirts werd met goede moed en veel enthousiasme begonnen aan de wedstrijd. De maandenlange trainingsarbeid  van de knappe, vriendelijke, technisch vaardige, aanwezige en tevens manager van Rulchester United zijnde trainer Nico Verbeek was de eerste 15 minuten niet echt zichtbaar. De bekende mierenhoop werd regelmatig op het veld gesignaleerd. Ondanks dat werd met 1-1 de rust gehaald, mede omdat de diverse kansen niet werden benut. Na een geweldige donderspeech van de leider in de rust werd de 2e helft uit een compleet ander vaatje getapt (nee, geen biervat). Blindelings werd de bal rondgespeeld en met de geweldige steun van het supporterslegioen werd de tegenstander van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Dit resulteerde in een verdiende 8-1 overwinning. Jongens, volgende week staat de topper tegen Tongelre op het programma. Supporters, laat ook dan van u horen! Doelpuntenmakers: Mike Bell (2x), Marco van Bree (2x), Stijn Collart (2x), Koen Bosmans en Pieter Timmermans. Man van de wedstrijd: Mike Bell.
 
03 november 2001   Heeze E5 - DVS E5                       1 - 7
.
HEEZE E5 STRIJDEND TENONDER (EINDHOVENS DAGBLAD)
Met de inzet van de koppositie werd met goede moed en inzet begonnen aan de wedstrijd. Tongelre bleek op alle fronten sterker vandaag. Dit resulteerde voor rust op een 5-0 tussenstand. Na rust werd door goede inzet en doorzettingsvermogen door Keon tegen gescoord. De eindstand werd 1-7. Conclusie: Heeze E5 is niet gewend om in “groene” wisselshirts te spelen. Doelpuntenmaker: Koen Bosmans. Man van de wedstrijd: wordt nog naar gezocht.

17 november 2001      Unitas '59 E9 - Heeze E5            1 - 3
 
 

9 keer gespeeld : 21 punten : 2-de.
 

 
 
 
 
 
 
 

 

Voorjaarscompetitie :
 
 
02  maart 2002      Heeze E5 - RPC E6                         3 - 1

MOOIE OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
De in groten getale aanwezige supporters hebben genoten van een schitterende wedstrijd onder een stralend zonnetje waarin Heeze wervelende combinaties liet zien. Met een heuse scheidsrechter, complimenten voor deze oplossing, liep de wedstrijd voor Heeze als een trein. Marco 1-0, RPC 1-1, rust, Koen 2-1, na een schitterend opgezette een-twee Mike 3-1 middels een strak afstandschot. Doelpuntenmakers: Mike Bell, Koen Bosmans en Marco van Bree. Man van de wedstrijd: Duncan Sies.

09  maart 2002      WVVZ E11 - Heeze E5                   1 - 6
 
VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Gedurende de gehele wedstrijd was Heeze duidelijk sterker. Door goed overspel kwam WVVZ niet aan de bal, hetgeen voor rust resulteerde in een 1-4 ruststand. Na de rust liep de stand op tot 1-6. Doot goed keeperswerk van Duncan wist WVVZ niet te scoren. Bij een van zijn weergaloze reddingen dook Duncan een deuk in de paal en een bult op zijn hoofd. Eindstand: 1-6. Doelpuntenmakers: Marco van Bree (3x), Mike Bell (2x) en Pieter Timmermans. Man van de wedstrijd: het gehele team.

16  maart 2002      ESV E6 - Heeze E5                         0 - 9
 
23  maart 2002      Heeze E5 - WVVZ E11                   3 - 1
 
VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Wederom werd door goed positiespel de tegenstander voor rust goed onder druk gezet. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong door een goed uitgespeelde aanval die door Marco koelbloedig werd ingetikt. Na rust werd de lijn strak doorgezet. Een perfecte voorzet van Mike werd door Marco afgerond: 2-0. Diverse kansen werden om zeep geholpen maar Johan wist door een afstandschot 3-0 te scoren, waarna WVVZ nog terug wist te komen tot 3-1. Proficiat jongens, het in groten getale toegestroomde publiek heeft weer genoten. Doelpuntenmakers: Marco van Bree (2x) en Johan Luijten.

30  maart 2002      Braakhuizen E2 - Heeze E5             2 - 5
 
VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Heeze begon zeer geconcentreerd en goed voetballend aan de wedstrijd. Koen wist na een solo van Mike goed af te ronden: 0-1. Dat er goed overgespeeld werd zagen we ook aan de 0-2: uittrap Duncan, pass Marco, ingetikt door Pieter. Maar ook de 0-3: 2x een een-tweetje afgerond door een schitterend afstandschot van Mike. Na rust wist Braakhuizen terug te komen tot 2-3, maar door te blijven voetballen wist Pieter de eindstand op 2-5 te brengen. Jongens, goed gevoetbald. Het rondje houden jullie tegoed voor de volgende wedstrijd. Doelpuntenmakers: Pieter Timmermans (3x), Koen Bosmans en Mike Bell. Man van de wedstrijd: Pieter Timmermans.

06  april 2002       WVVZ E10 - Heeze E5                    2 - 5
 
WINST VOOR HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Met de auto geschakeld op de automatische piloot reden we voor de 3e maal naar de Oude Bossebaan. Het weer was voortreffelijk, echter voor een 3-tal spelers was de temperatuur nog niet hoog genoeg. Stelletje koukleumen. Wedstrijdverslag: voor rust: 1-3, na rust 3-7. Jongens, volgende week de kraker tegen de naaste concurrent Braakhuizen. Antoon, succes! Doelpuntenmakers: Marco van Bree (4x), Mike Bell, Koen Bosmans en Johan Luijten. Man van de wedstrijd: ?

13 april 2002        Heeze E5 - Braakhuizen E2              8 - 2

RUIME OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Zonder leider en met precies 7 man begonnen we aan de kampioenswedstrijd tegen Braakhuizen. De eerste minuten was het spannend maar toen na goed overspel Mike de 1-0 binnenschoot ging het steeds beter. Het duurde na verschillende kansen tot de 15e minuut dat Koen de 2-0 maakte. Toen Mike 3-0 en in de laatste minuut van de 1e helft scoorde Braakhuizen 3-1. De tweede helft kon dus nog spannend worden maar na 5 minuten scoorde Mike de 4-1 dus de marge was weer wat groter. Meteen daarna viel de 4-2. Stijn scoorde met twee snoeiharde schoten de 5-2 en 6-2. De aanvalsmachine ging op volle kracht vooruit en na veel kansen maakte Koen de 7-2 en 5 minuten voor tijd Mike de 8-2. Prima gevoetbald jongens, volgende week vieren we het kampioenschap. Doelpuntenmakers: Mike Bell (4x), Stijn Collart (2x) en Koen Bosmans (2x).

Kampioentju !!!!


 

20 april 2002        RPC E6 - Heeze E5                          5 - 3
 
MOOIE OVERWINNING VAN HEEZE E5 (EINDHOVENS DAGBLAD)
Met het kampioenschap al in de tas werd afgereisd naar RPC. Voor rust wist RPC de stand op 1-1 te houden. Kansen waren er genoeg maar het haperde bij de afronding. Na rust wisten de spitsen het doel wel te vinden. Koen wist 2 schoten van Mike in te tikken: 1-3. Na een tegentreffer van RPC wist Stijn door een solo de voorsprong weer te vergroten naar 2 doelpunten verschil. Mike wist door een afstandschot 2-5 te maken, waarna RPC nog terugkwam tot 3-5. Duncan stond een geweldige partij te keepen. Doelpuntenmakers: Mike Bell (2x), Koen Bosmans (2x) en Stijn Collart. Man van de wedstrijd: Duncan Sies.

24 april 2002        WVVZ E10 - Heeze E5                    8 - 2

HEEZE E5 SLUIT SEIZOEN IN STIJL AF (EINDHOVENS DAGBLAD)
Eerste helft eerste helft      : 2 - 0.
Tweede helft eerste helft   : 2 - 0.
Eerste helft tweede helft    : 1 - 2.
Tweede helft tweede helft : 3 - 0.
Doelpuntenmakers: Pieter Timmermans (3x), Mike Bell (2x), Marco van Bree (2x) en Koen Bosmans met assists van Duncan Sies, Wout v.d. Kruis, Johan Luijten en Martin Euwe .
Goed gevoetbald.
Man van de wedstrijd : Martin Euwe.
Vrouw van de wedstrijd : mama Bell anders waren ze nou nog aan het foeballu.