Heeze E5 : Jeroen Cuyten, Tim Fraser, Rogier Scheepers, Melissa van Schijndel, Ruud Verbeek, Bas Snoeijen, Stef Baars, Martijn Rutten en Max Beerkens.

Leiders : Rob Snoeijen en Nol Cuyten.
Trainers : Toon Keyzer, Arno Nuijten en Nico Verbeek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najaarscompetitie
 
 

07 september 2002      Rood Wit V. E5 - Heeze E5   11 - 1
14 september 2002      Heeze E5 - Geldrop/AEK E8   3 - 5

HEEZE E5 VERLIEST IN SPANNENDE WEDSTRIJD
De eerste helft liet een leuke wedstrijd zien. Heeze had het beste van het spel maar Geldrop benutte de kansen beter. Na een 0-2 achterstand scoorde Ruud net voor rust tegen. Na diverse technische en tactische tips van de leiders ging Heeze als herboren de 2e helft in. Bas maakte de gelijkmaker en Tim zelfs 3-2. Geldrop toonde zich sterker en liep uiteindelijk uit naar een 3-5 overwinning. Jammer mannen, want er was hard gewerkt door iedereen! Doelpuntenmakers: Ruud Verbeek, Bas Snoeijen en Tim Fraser. Man van de wedstrijd: alle harde werkers.

21 september 2002      Heeze E5 - DVS E7                   5 - 1
28 september 2002      RKVVO E 14 - Heeze E5          2 - 5

HEEZ E5 KOMT IN VORM IN PAKT WEER DRIE PUNTEN
Met een aantal tactische omzettingen, omdat bijna de gehele achterhoede niet aanwezig was, startten we met Ruud als laatste man. Na een vlugge openingsgoal van Jeroen liepen we met goed samenspel al snel uit. Eindstand: 2-5 winst. Absolute uitblinker was onze keeper Martijn, die vele goede reddingen verrichtte. Klasse mannen! Doelpuntenmakers: Tim Fraser (2x), Jeroen Cuijten (2x) en Ruud Verbeek. Man van de wedstrijd: Martijn Rutten.

05 oktober 2002          Heeze E5 - Eindhoven AV E4   8 - 3

HEEZE E5 WINT DOOR GOED OVERSPEL
Door goed over te spelen wist Heeze E5 al snel een groot veldoverwicht te creëren. De eerste goal bleef zelfs lang uit, maar daarna was er geen houden meer aan voor Eindhoven. Met enorme inzet van het hele team en een uitblinkende Melissa in de achterhoede liep de teller op naar de 8. Klasse mannen, en uiteraard Melissa! Eindstand: 8-3. Doelpuntenmakers: Tim Fraser (4x) en Ruud Verbeek (4x). Vrouw van de wedstrijd: Melissa van Schijndel.

12 oktober 2002          Heeze E5 - Rood Wit V. E5       1 - 9

HEEZE E5 KOMT TEKORT
Heeze E5 heeft kansloos verloren tegen Rood Wit Veldhoven, de koploper van de competitie. Uit werd met 11-1 verloren. Thuis zou het dan moeten gaan gebeuren. Het voordeel was dat coach Rob er vandaag wel bij was in tegenstelling tot de uitwedstrijd waarbij coach Nol alleen was. En inderdaad, we kregen minder goals tegen. Zou het dan toch aan de coaching liggen?  Maar goed, het is geen schande tegen de a.s. kampioen te verliezen die er met kop en schouders bovenuit steekt.We zullen de komende wedstrijd onze uiterste best moeten doen om de 2e plaats vast te houden. Eindstand: 1-9. Doelpuntenmaker: Tim Fraser. Man van de wedstrijd: Nol Cuijten.

19 oktober 2002          4 tegen 4                  diverse uitslagen

26 oktober 2002          Heeze E5 - Geldrop/AEK E6     5 - 5

HEEZE E5 WINT MET 5-5!
In deze oefenwedstrijd tegen Geldrop E6 heeft Heeze E5 met 5-5 gewonnen. Nu vragen de meeste zich af hoe je met 5-5 kunt winnen. Na een 1-5 achterstand wist E5 met een enorme inzet en goed overspel de achterstand om te buigen naar een verdiend gelijkspel. Met een gelukje had er misschien gewonnen kunnen worden. Jammer dat de wedstrijd geen 5 minuten langer duurde anders hadden ze een spectaculaire overwinning behaald. Klasse mannen, een geweldige teamprestatie! Doelpuntenmakers: Ruud Verbeek (2x), Tim Fraser (2x) en Jeroen Cuijten. Man van de wedstrijd: het hele team.

02 november 2002       Geldrop/AEK E8 - Heeze E      4 - 5

Geldrop E6 – Heeze E5 4-5
Door werklust 3 punten voor Heeze E5.
We begonnen weer zeer fel aan de wedstrijd met een hoop grote kansen voor ons, maar er vielen geen doelpunten. Geldrop komt er 3 keer uit en maakt ook 3 doelpunten. Net voor rust kunnen wij nog via Tim de 3-1 binnen schieten. In de rust hebben we Tim naar het midden verschoven en Ruud naar voren. Dit resulteerde in goed spel van E5 en zo kwam er de 3-2 via Ruud. Kort daarna maakt Tim de 3-3. Geldrop was helemaal van slag en daar profiteerden wij van door nog eens Ruud goed voor de goal te zetten en hem de 3-4 te laten maken. 2 minuten later de 3-5 weer door Ruud. Een minuut voor tijd werd het nog 4-5. dit was weer een echte super wedstrijd. Heel goed gedaan E5!
Doelpuntenmakers: Ruud Verbeek 3x, Tim Fraser 2x.
Man van de wedstrijd: het hele team.

09 november 2002       DVS E7 - Heeze E5              afgelast

16 november 2002       Heeze E5 - RKVVO E 14          4 - 2

HEEZE E5 WINT ROMMELIGE WEDSTRIJD
Heeze E5 heeft in een rommelige wedstrijd de tweede plaats in de competitie verstevigd. Na een grote kans binnen 10 seconden kwam de wedstrijd moeizaam op gang. Maar gedurende de wedstrijd werd er toch weer goed overgespeeld met name in de tweede helft. Met Melissa als “rots in de branding”  achterin werd met een groot veldoverwicht een terecht overwinning behaald. Eindstand: 4-2. Doelpuntenmakers: Tim Fraser (2x) en Ruud Verbeek (2x). Vrouw van de wedstrijd: Melissa van Schijndel.

23 november 2002       DVS E7 - Heeze E5                   1 - 4

30 november 2002       braaf zijn

07 december 2002       Braakhuizen E2 - Heeze E5       3 - 7
 
 
 
 
 

Voorjaarscompetitie met LEW E2, Geldrop/AEK E8, Waalre E4, RPC E5 en Tongelre E3.
 #
25 januari 2003           Heeze E5 - Tongelre E3             5 - 5

HEEZE E5 WINT MET 5-5
Heeze E5 begon goed aan de wedstrijd en had meteen een speloverwicht. Met een counter kwam Tongelre onverdiend op voorsprong. Met twee mooie doelpunten ging Heeze met een 2-1 voorsprong de rust in. Na rust was Heeze helemaal de weg kwijt en liep Tongelre uit naar een 2-5 voorsprong! Dit was het sein voor een alles of niets slotoffensief. Onder de bezielende leiding van de coach werd E5 opgezweept en sleepte er op het allerlaatste moment nog een gelijkspel uit. Zo zie je maar, als er erin blijft geloven dan lukt het vaak ook! Doelpuntenmakers: Tim Fraser (3x), Ruud Verbeek en Jeroen Cuijten. Man van de wedstrijd: het hele team.
 

01 februari 2003         RPC E5 - Heeze E5                afgelast

08 februari 2003         Heeze E5 - Waalre E4                1 - 4

HEEZE E5 KOMT TEKORT
In de wedstrijd tegen Waalre E4 kwam Heeze E5 tekort. In de eerste helft kwam Waalre tweemaal bij de goal van Heeze en tweemaal troffen zij doel. Na hard werken werd de druk op de achterhoede van Waalre vergroot wat resulteerde in een eigen doelpunt van Waalre. In de tweede helft werden simpelweg te weinig duels gewonnen waardoor Waalre uitliep naar 1-4. Compliment voor de scheidsrechter! Man van de wedstrijd: de scheidsrechter.

15 februari 2003         Geldrop/AEK E8 - Heeze E5 afgelast

22 februari 2003         Heeze E5 - LEW E2               afgelast

15 maart 2003             Tongelre E3 - Heeze E5             3 - 5

HEEZE E5 SPEELT FANTASTISCH
Heeze E5 heeft een bijna perfecte wedstrijd gespeeld tegen eens terk Tongelre E3. Na de donderspeech van vorige week en de “straftraining” van afgelopen maandag begon E5 sterk gemotiveerd aan de wedstrijd. De leiders geloofden hun ogen niet; met sterk overspel werd een hele mooie overwinning behaald. Kortom, de beste wedstrijd tot nu toe! Klasse mannen! Heeze E5 wenst verder Melissa veel beterschap toe. Eindstand: 3-5. Doelpuntenmakers: Tim Fraser (2x), Bas Snoeijen, Rogier Scheepers en Jeroen Cuijten. Man van de wedstrijd: Martijn Rutten, Rogier Scheepers, Ruud Verbeek, Tim Fraser, Jeroen Cuijten, Bas Snoeijen en Stef Baars.

22 maart 2003             Heeze E5 - De Valk E5              2 - 0

WEER EEN RUIME VOLDOENDE VOOR HEEZE E5
Na een wat moeizame start kregen we na 10 minuten greep op de wedstrijd. We kregen een aantal kansen die helaas niet tot een doelpunt leidden maar door hard te werken gaven we ook niet veel kansen weg. De Valk kreeg een goede kans maar deze werd door de man van de wedstrijd goed verwerkt. De tweede helft startte wat rommeliger maar na 5 minuten maakte Bas een mooi doelpunt na wat uitvallen van De Valk die door onze verdedigers werden gestopt. Een goede bal van Jeroen op Tim  werd de 2-0 door een keurig doelpunt van Tim. Jongens, ga zo door, dan hebben we een goede kans om het kampioenschap te behalen! Eindstand: 2-0. Doelpuntenmakers: Bas Snoeijen en Tim Fraser. Man van de wedstrijd: Martijn Rutten.

29 maart 2003             De Valk E5 - Heeze E5              5 - 0

HEEZE E5 VERLIEST NU WEL VAN DE VALK
Vorige week won Heeze E5 de thuiswedstrijd tegen De Valk. Vol zelfvertrouwen vertrokken we dus naar De Valk. In het begin van de wedstrijd kregen we direct twee hele goede kansen om op voorsprong te komen. Die werden jammerlijk niet benut. Met een uitval kwam De Valk op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft liep De Valk verder uit naar 4-0. Door goed keepen van Martijn en verdedigen van Melissa en Rogier werd een grotere nederlaag voorkomen. Volgende week meer succes! Eindstand: 4-0. Man van de wedstrijd: Rogier Scheepers en Martijn Rutten.

05 april 2003               Geldrop/AEK E8 - Heeze E5     3 - 3

HEEZE E5 WINT MET 3-3 IN GELDROP
De wedstrijden tegen Geldrop E8 zijn altijd bijzonder. Heel spannend omdat beide ploegen goed aan elkaar gewaagd zijn. Vorige keer stond Heeze met 2-5 achter maar wist toch nog met 5-5 gelijk te spelen. Vandaag een bijna gelijke wedstrijd. E5 kwam weer achter met 3-1. Maar 10 minuten voor tijd wist E5 de stand terug te brengen tot 3-2.Beide doelpunten gescoord door Tim, eenmaal op goed doorgaan van Bas. Maar het mooiste doelpunt van de wedstrijd (of van het seizoen?) en tevens de gelijkmaker vlak voor tijd kwam op naam van Jeroen. Een schitterend afstandschot van zo’n 20  meter. En weer won Heeze E5 met 3-3 van Geldrop E8. Doelpuntenmakers: Tim Fraser (2x) en Jeroen Cuyten. Man van de wedstrijd: Jeroen Cuyten.

12 april 2003               Heeze E5 - LEW E2                  8 - 1

VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE E5
Heeze E5 is nog ongeslagen op veld 2B. Na een goede start waar we zeer snel scoorden was het de eerste helft een makkie. Ruststand 5-0. Na een zwakke start in de 2e helft was het LEW die de 5-1 maakte maar na weer goed overspel kregen wij weer de goede kansen waar we er een zestal van gemist hebben. Door goed samenspel van achter naar voren hebben we er toch nog drie kunnen maken. Jongens, een verdiende overwinning. Eindstand: 8-1. Doelpuntenmakers: Tim Fraser (4x), Ruud Verbeek (3x) en Jeroen Cuyten. Man van de wedstrijd: Rogier Scheepers.

19 april 2003               Waalre E4 - Heeze E5               3 - 3

HEEZE E5 VERSPEELT DRIE PUNTEN IN LAATSTE SECONDE
Vandaag stond de wedstrijd tegen koploper Waalre E3 op het programma. Vorige keer werd nog kansloos verloren. Dit zou de belangrijkste wedstrijd van het seizoen worden. Bij winst doet E5 nog mee voor het kampioenschap. Met sterk overspel en de winst in diverse duels liep Heeze uit naar een 1-3 voorsprong! Deze stand mochten we natuurlijk net meer afgeven. In de tweede helft stond E5 onder druk en kwam ongelukkig op 2-3. Maar door goed verdedigingswerk zouden we deze stand moeten handhaven. Helaas, in de allerlaatste seconde scoorde Waalre de gelijkmaker. Teleurstelling alom. Nu maar proberen om 2e in de competitie te worden. Eindstand: 3-3. Doelpuntenmakers: Ruud Verbeek (2x) en Tim Fraser. Man van de wedstrijd: het gehele team.

12 april 2003               Heeze E5 - Geldrop/AEK E8     4 - 3

HEEZE E5 FLIKT HET WEER
Heeze E5 heeft tegen Geldrop E8 weer gewonnen na een 1-3 achterstand! De wedstrijden tegen Geldrop zijn altijd speciale wedstrijden met veel doelpunten en hectiek voor beide doelen en sterk aan elkaar gewaagde tegenstanders. Na 3x op achterstand te zijn gekomen werd Heeze E5 opgezweept door leider Nol. Dit blijkt weer te werken. Heeze E5 kreeg na de 2-3 vleugels en met goed overspel voor het doel liep Heeze uit naar 4-3. Doelpunten gescoord door Tim Fraser, Ruud Verbeek (2x) en de winnende treffer door Bas Snoeijen. Een prachtig resultaat! Zo zie je maar, als je er maar in blijft geloven, ook na een 103 achterstand, dan komt alles goed. Man van de wedstrijd: de scheidsrechter.
 
 


 
 

03 mei 2003                 LEW E2 - Heeze E5                  2 - 3

HEEZE E5 WINT LAATSTE WEDSTRIJD
Heeze E5 heeft in zijn laatste wedstrijd gewonnen met 2-3 van LEW E2. Na 2x op achterstand te zijn gekomen wist Heeze toch nog de drie punten mee naar Heeze te nemen. Bij een 2-2 stand floot de scheidsrechter af. Veel te vroeg, er waren pas 20 minuten gespeeld. Dit kon natuurlijk niet. Na veel discussie werd er doorgespeeld en scoorde Heeze door Ruud de winnende goal. Nu liet de scheidsrechter weer veel te lang doorspelen. Na 35 minuten floot hij af en zat het seizoen voor E5 erop. Na de misser van Ruud tijdens het penaltyschieten heeft Tim van E5 gewonnen. Tim, succes met de penaltybokaal. Nog 2 toernooien en dan sluit E5 het seizoen succesvol af!. Eindstand: 2-3. Doelpuntenmakers: Tim Fraser (2x) en Ruud Verbeek. Man van de wedstrijd: het gehele team.
 
 
 
 

Always : scheidsrechter bedankt !!
 


 
 
 

Go 2 de enige real side van RKSV Heeze : ff 2 keer op de fietsbel klikken.