Heeze F1

Het nieuwe seizoen gaat starten.
We zitten in een hele moeilijke poule.
Roy Youri Arjan Mark Rob Floor Joost Maichel Justin
 
 
 

26 augustus 2000      Mifano F1     - Heeze F1          0 - 3

30 augustus 2000      PSV-masters                2-de in de poule

02 september 2000   Heeze F1       - NWC F1        afgelast

06 september 2000   Heeze F1       - NWC F1     geen NWC

06 september 2000   Heeze F1/E1  - Heeze E1/F1    2 - 5     
 

Boven : Arjan, Maikel, Rob en Youri.
Onder  : Justin, Roy, Mark, Floor en Peter.
Afwezig : Joost en Ad.
 

09 september 2000   Rood Wit '62 - Heeze F1           1 - 4

HEEZE F1 HAALT EERSTE PUNTEN BINNEN
We begonnen snel met een 0-1 voorsprong door een goede inzet van Mark. Maar eigenlijk liep Rood Wit ’62 de hele wedstrijd achter Heeze aan. Toch wisten ze met een gelukkige dieptebal een goal te scoren waar overigens
Roy niks aan kon doen (1-1 ruststand). Meteen na de rust begon Heeze weer met scoren. Nu was Arjan aan de beurt die hem lekker inschoof (1-2). Achter en op het middenveld liep alles gesmeerd maar voor begonnen ze teveel te pingelen en daardoor is het niet meer geworden dan 1-4. Want Floor schoot er nog een van afstand in en Mark liet zijn schottechniek op het laatst met een strakke onderkant lat zien. Dus Heeze, de eerste drie punten zijn binnen! Goed gedaan! Eindstand: 1-4. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (2x), Floor Verbeek en Arjan de Bakker. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek.

16 september 2000   Heeze F1      - Mierlo Hout F1   8 - 0
 


 

Boven : Maikel, Arjan, Rob en Joost.
Onder : Youri, Justin, Roy, Floor en Mark.
 

MOOIE OVERWINNING VAN HEEZE F1 (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKINGEN)
Heeze F1 speelde vandaag een prima wedstrijd. De toeschouwers zagen een fel Heeze. Had Mierlo-Hout de bal dan werd er uitstekend afgepakt en als Heeze de bal had dan werd er goed overgespeeld van de drukke naar de lege kant. Na de 2-0 ruststand kwam Mierlo-Hout er niet meer aan te pas en Heeze won verdiend met 8-0. Roy, die door het goede afpakken van de anderen niet zoveel ballen had gehad liet bij de strafschoppen zien dat hij prima keepte. De ene na de andere bal werd uit de hoek getikt. Jongens, we hebben genoten, dus ga zo door! Doelpuntenmakers: Arjan de Bakker (3x), Joost Snoeijen (2x), Mark Grotenhuis (2x) en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: hele team.

23 september 2000   Someren F1 - Heeze F1             1 - 2

HEEZE F1 WINT OP HET NIPPERTJE (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
In de topper tegen Someren won Heeze op het nippertje. Heeze begon goed en een mooie pass van Mark op Arjan werd door Arjan prachtig afgerond. Hierna werd het wat rommeliger. Er werd niet zo fel afgepakt als vorige week en zo kwam Someren wat beter in de wedstrijd en scoorde de 1-1. In de tweede helft prikt Mark de bal met het puntje in de uiterste hoek: 2-1. Arjan miste jammer genoeg de kans op 3-1 en door goed keeperswerk van Roij kwam Someren in het slotoffensief niet op gelijke hoogte. Volgende week Geldrop F1. Niet teveel denken aan de 1e plaats. Gewoon lekker voetballen en je best doen. Veel succes! Eindstand: 1-2. Doelpuntenmakers: Arjan de Bakker en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen en Mark grotenhuis.

30 september 2000   Heeze F1     - Geldrop/VDD F1 8 - 2

VIERDE OVERWINNING OP RIJ VOOR HEEZE F1 TEGEN TOPCLUB GELDROP (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
Er werd een beetje slap begonnen en Geldrop scoorde 0-1 uit een scrimmage. Maar Heeze kwam sterk terug. Een mooie en slimme corner van Mark werd door Floor schitterend ingeschoten: 1-1. Hierna liep Heeze verder uit en werd het uiteindelijk 8-2. Weer een mooi resultaat. Joost speelde een stuk beter dan de weken daarvoor en ook aanvoerder van de week Youri speelde sterk. Jongens, ga zo door! Doelpuntenmakers: Floor Verbeek (3x), Joost Snoeijen (3x), Rob Henselmans en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Youri Welten en Joost Snoeijen.

07 okteber 2000       NWC F1      - Heeze F1              1 - 2

HEEZE F1 DE GELUKKIGSTE IN TOPPER TEGEN NWC (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKINGEN)
Zonder Joost en Ad Snoeijen (zware bruiloft) had Heeze het moeilijk tegen het fysiek sterke NWC. Er werd iets te lang gelopen met de bal waardoor het samenspel niet zo mooi was als de weken ervoor. NWC scoorde de 1-0 en de uitblinkende Floor Verbeek die overal op het veld was hield Heeze in de wedstrijd. Na een fraaie solo en een prachtig schot in de bovenhoek scoorde hij de 1-1.  Michael hield de achterhoede dicht en vlak voor tijd nam Rob de bal uit een corner ineens op de slof: 1-2 voor Heeze. Roy hield zijn doel schoon en zo was Heeze na het fluitsignaal de winnaar met 1-2. Volgende week weer tegen NWC. Allemaal weer in topvorm en veel succes!! Doelpuntenmakers: Floor Verbeek en Rob Henselmans. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek en Michael van Schijndel.

14 oktober 2000      Heeze F1      - NWC F1               1 - 0

HEEZE F1 DOET WAT HEEZE F1 MOET DOEN (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
Wat een wedstrijd. Wat een voetballers. Wat een publiek. Wat een doelpunt van Floor. Wat een weer (`s middags). Verslag van Floor: Goed gespeeld nummer 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 was er niet.VOLGENDE wedstrijd ook zo. Eindstand: 1-0. Man van de wedstrijd: Youri Welten.

28 oktober 2000      Mierlo Hout F1 - Heeze F1      afgelast

04 november 2000   Heeze F1     - Someren F1            4 - 0
 
BELANGRIJKE OVERWINNING VAN HEEZE F1 (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
In de topper tegen Someren wist Heeze met 4-0 te winnen. Voetballend was minstens zo sterk als Heeze. Alleen Heeze verdedigde feller en maakte de aanvallen beter af. Het eerste doelpunt was een luchtdoelpunt. Arjan kopte naar Joost en de kopbal van Joost hobbelde langzaam over de doellijn. Joost maakte nog 2 mooie doelpunten en zo ging de rust (na 17 minuten!) in met 3-0. De tweede helft duurde dus wat langer en Floor wist uit een corner nog 1x te scoren. Jongens, prima gewerkt, ga zo door!! Eindstand: 4-0. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (3x) en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: Michael van Schijndel en Rob Henselmans.

18 november 2000 Geldrop/VDD F1 - Heeze F1    afgelast

25 november 2000 Mierlo Hout F1 - Heeze F1            0 - 4

HEEZE F1 ONGESLAGEN KAMPIOEN (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKINGEN)
Eindelijk kon Heeze F1 weer eens voetballen en bij winst zou Heeze kampioen zijn. Dat was te merken want de zenuwen zaten een beetje in de benen. Gelukkig maakte Mark na een mooie pass van Joost de 0-1. Floor schoot, toen de scheidsrechter floot, prachtig in. Geen doelpunt. Na de rust werd er beter gespeeld en liep Heeze door doelpunten van Mark en Joost (2x) uit naar 0-4. Ongeslagen kampioen in de sterke klasse, een uitstekende prestatie. De jongens kregen een mooie medaille en ook nog een snoepzak van de sponsor Van Schijndel. In Heeze werden de jongens getracteerd door Cafetaria ’t Centrum. Jongens, gefeliciteerd en kijken of jullie de laatste 2 wedstrijden ook kunnen winnen. Eindstand: 0-4. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (2x) en Mark Grotenhuis (2x). Man van de wedstrijd: het hele team.
Iedereen die de race van F1 naar het kampioenschap nog een keer wil nalezen kan dit op onderstaande site :
http://home.planet.nl/~verbe326/f1.htm
peter and ad did a great job.

Kampioentju !!!!


 

02 december 2000 Heeze E4 - Heeze F1                      1 - 5

09 december 2000 Heeze F1 - Rood Wit '62                 9 - 1
 
HEEZE F1 BLIJFT ONGESLAGEN (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKINGEN)
Kampioen Heeze startte fel en al snel stond Rood Wit op achterstand. Vooral het doelpunt van Youri was mooi na goed samenspel. Na rust wilde iedereen de doelpunten maken en werd er te lang gepingeld. Veel gescoord werd er na rust niet meer. Heeze bleef ongeslagen en dat is een prima prestatie! Of de wedstrijd tegen Geldrop nog ingehaald wordt is even afwachten. In ieder geval, a.s. zaterdag spokentocht! Eindstand: 9-1. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (3x), Joost Snoeijen (2x), Youri Welten, Arjan de Bakker, Floor Verbeek en ? Man van de wedstrijd: Youri Welten en Arjan de Bakker.
 
 
 
 
 

Nieuwe ronde, nieuwe prijzen !!
 
 
 
 

10 februari 2001      Heeze F1 - Mifano F1                   4 - 2
 
HEEZE F1 WINT ZWARE WEDSTRIJD (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
Heeze had het, zonder de zieke Maikel van Schijndel, zwaar tegen een sterk Mifano. Mifano scoorde dan ook de 0-1. Na een mooie aanval scoorde Mark 1-1. Een corner van Mark werd door Floor prachtig ingekopt: 2-1. Na de rust was Heeze oppermachtig. Joost scoorde weer uit een corner via het hoofd van een verdediger: 3-1. Hierna zakte Heeze weer te ver terug (wedstrijdritme?) en achterin werd niet altijd goed opgelet met dekken. Zo kwam Mifano weer terug tot 2-3. Gelukkig dook Roy nog een paar keer op de bal en scoorde Heeze na een mooie uitval via Mark en Joost de 2-4. Gefeliviteerd van de jarige trainer en veel succes volgende week tegen Someren. Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis, Floor Verbeek, Joost Snoeijen (1½x) en de verdediger van Mifano (½x). Man van de wedstrijd: Floor Verbeek en Arjan de Bakker.

17 februari 2001      Someren F1 - Heeze F1                 1 - 1
 
SOMEREN SNOEPT HEEZE F1 2 PUNTEN AF (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
Heeze slaagde er voor het eerst niet in de 3 punten te halen. Er werd goed gestart en uit een corner scoorde Arjan de 0-1. De spitsen van Heeze konden niet aan de bal komen of blijven en zo kwam Someren steeds beter in de wedstrijd. Midden in de tweede helft kreeg Someren een vrije trap en deze werd over het muurtje heen prachtig ingeschoten. Keeper Roy was kansloos. Gelukkig redde Roy vlak voor tijd de 1-1. Na de carnaval wacht NWC. Hard trainen en allemaal weer in topvorm tegen NWC!  Eindstand: 1-1.  Doelpuntenmaker: Arjan de Bakker. Man van de wedstrijd: Roy van Wilderen.

06 maart 2001      Heeze F1 - NWC F1                         1 - 0

ELKE WEEK EEN TOPPER VOOR HEEZE F1 (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKINGEN)
De wedstrijd werd op dinsdagavond gespeeld i.p.v. zaterdag door vakantieperikelen. Het fysiek sterke NWC maakte het Heeze erg moeilijk. Heeze slaagde er niet echt in de ballen voorin te krijgen en te houden. Zo schoot NWC de bal tegen de binnenkant van de paal. Gelukkig wist Michael de bal van de doellijn te trappen. In de 2e helft ging Mark Floor op het middenveld helpen en ging het iets beter. Na gepruts bij NWC in de achterhoede schoot Floor de bal in het uiterste hoekje binnen: 1-0. Roy hiel het doel schoon en zo wist Heeze NWC, een beetje gelukkig, weer met een nederlaag naar huis te sturen. A.s. zaterdag gaan we naar Budel, veel Succes! Doelpuntenmaker: Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: Justin Scheepers en Roy van Wilderen.

10 maart 2001      Heeze F1 - Budel F1                        1 - 0 
 
HEEZE F1 AAN KOP (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKINGEN)
We hadden deze week een druk schema voor ons liggen. Dinsdag tegen Asten en zaterdags tegen Budel. Deze twee stonden samen met Heeze bovenaan tot vandaag want Heeze heeft ook deze wedstrijd tegen Budel afgedwongen op een 1-0 overwinning. Door middel van een prachtige goal van Mark. Ook was de verdediging weer sterk. De hele wedstrijd hebben we het spel gemaakt dus daarom verdienen we een pluimpje en de overwinning. Jongens, proficiat met de eerste plaats!! Eindstand: 1-0. Doelpuntenmaker: Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Maikel van Schijndel.

17 maart 2001      NWC F1 - Heeze F1                          1 - 1
 
HEEZE F1 VERDIEND NAAR GELIJKSPEL (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
In een zeer spannende wedstrijd wist Heeze door een doelpunt van Floor toch een puntje mee naar Heeze te nemen. Dik verdiend, maar “hij moet er toch eerst maar in”. Voor rust was de voorhoede niet gevaarlijk  en veel kon nWC er ook niet tegenover zetten. De tweede helft tapte Heeze uit een ander vaatje. Er werd feller gespeeld en het was jammer dat de goede voorzetten niet werden afgerond. Bij een aanval van NWC ging de sterk spelende Michael van Schijndel onderuit en zo kon NWC tegen de verhouding in 1-0 maken. Gelukkig scoorde Floor de 1-1 en bleef de F1 koploper in deze sterke klasse. Doelpuntenmaker: Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: Youri Welten en Floor Verbeek.

24 maart 2001      Heeze F1 - DOSL F1                    afgelast
 
07 april 2001       Mifano F1 - Heeze F1                      0 - 4
 
MOOIE OVERWINNING VAN HEEZE F1 (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
We moesten een half uur eerder voetballen dan normaal. We hopen dat dat de reden was omdat Heeze flauwig begon. Mierlo maakte het spel en daaruit kwamen verschillende kansen. Gelukkig was Roy goed wakker want anders was het 1 a 2-0 geweest voor Mierlo. Maar het onverwachte gebeurde en Heeze kwam met 0-1 voor. Ook kwam Justin (alias Koeman) achter de bal en purterde hem in de rechterhoek. Ruststand 0-2. De tweede helft begon weer wat slapjes maar na 5 min. Begon het motortje weer te draaien. Heeze dwong toen de wedstrijd af tot een 0-4 overwinning. Dus gefeliciteerd Heeze met de 3 punten!! Ga zo door! Doelpuntenmakers: Mark Grotenhuis (2x), Arjan de Bakker en Justin Scheepers. Man van de wedstrijd: ?
 
14 april 2001       DOSL F1 - Heeze F1                       1 - 3
 
VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE F1 (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
We hadden de gedachte dat we vandaag niet op ons sterkst waren want onze coach Peter was ziek. Ook Roy en Maikel waren ziek gemeld maar dat bleek “reinste kolder” want Maikel kwam op het laatste moment toch. Youri pakte de keepersfunctie VOORTREFFELIJK op! Zo kon Heeze gewoon lekker voetballen tegen Leende. Heeze begon heel goed, ze hadden de wedstrijd volledig in de hand. Daarom stonden we zo met 0-2 voor. Ondanks dat Maikel niet helemaal fit was stond hij weer als een echte Jaap Stam te verdedigen. Ook de aanval was er weer, de hele tijd spectaculaire acties. Leende, dat met 6 man voor de goal hing  kon niet anders dan wachten tot de 0-3 maar die kwam er niet. In de 2e helft scoorde Leende zelfs met een knullig balletje. Maar meteen daarna schoot Rob Henselmans een curvebal voor die via een verdediger erin ging: 1-3. We willen onze mannen een groot compliment geven voor de werklust want die was er ZEKER. Daarom dwongen we de wedstrijd ook gemakkelijk af. Dus jongens proficiat met de 3 punten! Ga zo door! PS Peter en Roy beterschap, want we hebben jullie weer hard nodig volgende week!!! Doelpuntenmakers: Rob Henselmans, Arjan de Bakker en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Floor Verbeek.
 
21 april 2001       Heeze F1 - Someren F1                    5 - 0
 
COLLECTIEF HEEZE F1 WINT VAN STERK SOMEREN (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
In een zeer spannende wedstrijd tegen het sterke Someren wist Heeze met 5-0 te winnen. De uitslag lijkt te zeggen dat Heeze een gemakkelijke wedstrijd heeft gehad, maar dat was niet waar. Heeze begon goed en kreeg een paar kansjes die helaas niet benut werden. Daarna golfde de wedstrijd op en neer en Floor wist met een prachtig schot de 1-0 te maken. Daarna strafte Mark een foutje in de verdediging af. In de rust werden nog even de puntje op de i gezet en ook na de rust was er een prachtige wedstrijd met goed spel en veel inzet. Heeze benutte de kansjes goed door de jarige Joost (2x) en Mark. De kansjes van Someren werden door de sterk keepende Roy onschadelijk gemaakt. Zo wist het sterke collectief van Heeze het sterke Someren te verslaan. Volgende week de wedstrijd tegen Leende en wie weet kan de platte kar tevoorschijn komen. Veel succes volgende week! Eindstand: 5-0. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (2x), Mark Grotenhuis (2x) en Floor Verbeek. Man van de wedstrijd: het hele team.

28 april 2001       Heeze F1 - DOSL F1                        9 - 1
 
HEEZE F1 WEER ONGESLAGEN KAMPIOEN (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKING)
Heeze F1 is er voor de 2e keer in geslaagd om ongeslagen kampioen te worden. Na een goede voorbereiding bij Nederland-Cyprus (sponsor Van Schijndel bedankt) was Heeze er klaar voor. Keeper Roy stond ondanks een late bruiloft van opa en oma weer fit in de goal en Heeze speelde een prima wedstrijd. Tegen een zeer verdedigend DOSL werd niet de fout gemaakt om door het midden te gaan pingelen. Er werd prima van de ene naar de andere kant gespeeld. Een klasse-seizoen werd voor de tweede keer afgesloten met een kampioenschap. Een uitstekende prestatie van dit mooie team. En natuurlijk van F1 de felicitaties aan de andere F-kampioenen. Volgende week veel succes tegen Budel en dan kijken of jullie in de laatste wedstrijd ongeslagen kunnen blijven. Eindstand: 9-1. Doelpuntenmakers: Joost Snoeijen (3x), Youri Welten (2x), Floor Verbeek (2x), Arjan de Bakker en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: het hele team.

05 mei 2001        Budel F1 - Heeze F1                          1 - 2

HEEZE F1 BLIJFT ONGESLAGEN (VAN SCHIJNDEL DAKBEDEKKINGEN)
In een zeer spannende wedstrijd wist Heeze vlak voor tijd toch weer verdiend de overwinning te grijpen. Zonder Arjan (op vakantie) startte Heeze goed met prima combinatievoetbal. Helaas ontsnapte de gevaarlijke spits even aan de aandacht en wist de 0-1 te scoren. Heeze bleef ook tegen de felle wind in de betere ploeg maar wist steeds net niet te scoren. De 2e helft zette Heeze Budel fel onder druk maar de keeper had geluk want er gingen heel wat ballen tegen de paal en lat. Youri was goed meegekomen en tikte prachtig in: 1-1. In de blessuretijd wist Mark de dikverdiende 1-2 in te schieten. Na afloop werden de leiders nog door de ouders getrakteerd op een cadeau. Bedankt! En iedereen bedankt voor dit prachtige seizoen. Op naar het volgende seizoen. Doelpuntenmakers: Youri Welten en Mark Grotenhuis. Man van de wedstrijd: Ad Snoeijen.
 
 

Also voorjaarskampioentju !!!!!!!!!!!!!!!!