Heeze F2 2001-2002

 
 


 
 
 

Najaarscompetitie :
 

01 september 2001      Heeze F2              - DOSL F2  12 - 0

HEEZE F2 DOSL F2
Vandaag was het eindelijk zover, de start van de competitie! En nog wel tegen onze buurman. Melissa kon niet aanwezig zijn maar voor de rest waren we op volle sterkte. Iedereen had er veel zin in. Alleen Wout had even een klein probleempje in het begin: hij had de verkeerde voetbalschoenen bij! Dankzij zijn mama was dit al snel opgelost. We begonnen de wedstrijd zoals we de laatste weken altijd begonnen zijn: zeer fanatiek en aanvallend. Rogier ging de 1e helft keepen en voor de rest weet iedereen zijn plekje in het veld al. Al snel hadden we veel balbezit en de 1e goal was in aantocht. Met enkele hele mooie acties en goed spel van iedereen was de ruststand 7 - 0 voor ons. In de 2e helft ging Wout keepen en Rogier nam de taken van Wout over. De hele wedstrijd zijn we niet in gevaar geweest en wisten we dus achterin wederom de nul te houden. Met nog een paar fraaie goals werd de einduitslag 12 - 0 voor ons. Een zeer goed begin van de competitie.
Nog even de "Torjagers": Bas 1x, Bob 3x, Ruud V. 6x, Tim 1x, Tom 1x.
Man van de wedstrijd: Wout omdat hij nog een paar penalties stopte.

08 september 2001      Geldrop/AEK F4 - Heeze F2   3 - 9

DIK VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE F2
Vandaag moesten we bij onze andere buurman op bezoek, Geldrop. Ook zij hadden hun 1e competitiewedstrijd gewonnen. Tom was ziek en kon zodoende ook niet meedoen. Met Ruud V. in de goal begonnen we aan deze klus. Al snel hadden we in de gaten dat Geldrop ook goed was. Toch wisten wij vrij snel op voorsprong te komen met 0 - 2. Dit duurde niet lang! Geldrop kwam snel terug tot 2 - 2. Op dat moment wisten we het zeker, zij waren ook goed! gelukkig wisten wij weer snel op voorsprong te komen. Deze dreun kon Geldrop niet meer verwerken. In de rust wisselden we weer van keeper. Ruud in het veld en Melissa in de goal. In de 2e helft vielen een paar mooie goals doordat wij heel slim de corners namen. Ook Geldrop kreeg nog wel een paar goeie kansen. Of onze ijzersterke verdedigers of onze keepster waren iedere keer heel goed. Geldrop kon in de 2e helft nog maar 1x scoren, wij nog 7x. Einduitslag 3 - 10. De laatste goal was een eigen goal, Geldrop heeft deze helaas niet geteld, zij denken dat het 3 - 9 is geworden. In ieder geval weer een perfecte overwinning. Ook het teamspel zag er heel goed uit, iedereen werkte heel hard en we speelden ook goed over. Doelpuntenmakers: Bob 7x, Bas 1x, Tim 1x. Man vd wedstrijd: de keeper/ster, de verdedigers, de middenvelders, de aanvallers en de zieke.

15 september 2001      Brabantia F3        - Heeze F2   1 - 6

Vandaag moesten we uit naar Brabantia. Er waren geen afzeggingen dus konden we op volle sterkte aantreden. Voor de wedstrijd hadden we eerst 1 minuut stilte.
Bas ging de 1e helft keepen en verder weet iedereen zijn plaats dus dat was niet moeilijk. Al snel bleek dat Brabantia heel sterk was. Toch hadden wij de meeste en beste kansen. Al snel konden we dus op 0 - 1 komen. Door een beetje geluk kwamen we direct op 0 - 2. Ondanks dat hun nogal sterk in de slidings waren bleven wij het voetballend oplossen. Door een handsbal die de scheidsrechter niet gezien had konden hun iets terug doen. De ruststand was zodoende 1 - 4 voor ons. In de rust natuurlijk weer onze keeperswissel, Melissa in de goal en Bas in het veld. In de 2e helft was het eigenlijk weer hetzelfde als in de 1e helft. Wij voetballen en hun bikkelen. Een paar keer konden hun gevaarlijk worden maar de inzet van iedereen en uitstekend keeperswerk van Melissa kregen we geen goals meer tegen. Wij wisten er nog wel 2 te maken, eindstand 1 - 6 voor ons. Alweer een schitterende en verdiende overwinning.
Nog even de doelpunten: Bob 1x, Ruud V. 1x, Tim 1x, Tom 2x, 1x eigen doelpunt van Brabantia.
Mannen van de wedstrijd, onze jongens,
Vrouw van de wedstrijd, ons "meiske"

22 september 2001      Heeze F2 - Tivoli F1                6 - 1

Heeze F2 - Tivoli F1
De KNVB heeft ons deze week in een andere poule ingedeeld. Een zwaardere! Dus moesten we vandaag meteen vol aan de bak. Tivoli F1 kwam op bezoek. En volgens de gegevens was dat de koploper in de nieuwe poule. We waren dus gewaarschuwd! We begonnen de 1e helft met Tom in het doel, verder de vertrouwde opstelling waarmee we de laatste weken geweldig gespeeld hebben. In het begin trokken we weer meteen fel van start. Tivoli wist hier niet goed raad mee. Al snel hadden we veel balbezit en speelden we veel op hun helft. Na een paar minuten was het Ruud V. die het net wist te vinden. Vrij snel daarop was het weer Ruud die voor de 2e x scoorde. Ook hun konden goed voetballen maar onze achterhoede was zo sterk dat Tom bijna geen ballen op goal kreeg. Net voor rust hadden hun een paar kleine kansjes en deze werden door Tom goed om zeep geholpen. In de laatste minuut voor rust scoorde Tim de 3 - 0.
In de rust weer de keeperswissel, Tom in het veld en Melissa wou weer graag gaan keepen. Na rust was het eigenlijk weer hetzelfde, wij speelden heel veel op hun helft en hadden dus ook de beste kansen. Melissa kreeg in het begin weer weinig ballen op goal. Door nog 3 doelpunten van Tim en een tegendoelpunt van Tivoli (toen stonden we zelf al met 5 - 0 voor) was de einduitslag 6 - 1  voor ons. Wederom een geweldige overwinning. Een goede start in de nieuwe poule.
Ook vandaag was de sleutel van het succes weer de geweldige inzet van iedereen, grote klasse!
 
06 oktober 2001      Heeze F2 - Tongelre F1               4 - 3

Heeze F2 - Tongelre F1
Alweer een wedstrijd tegen een koploper. Na onze winst op Tivoli was Tongelre de lijstaanvoerder in onze poule. Er stond ons dus een zware wedstrijd te wachten. Zonder afmeldingen konden we dus op volle sterkte aantreden. Dit bleek ook al heel snel nodig! na een paar minuten voetballen stonden we met 0 - 1 achter. Echt geschrokken waren we niet en strijdend voor elke centimeter gras wisten we al snel de gelijkmaker aan te tekenen, door Bob. Een paar minuten later tikte een verdediger van Tongelre een corner van Tim zomaar achter zijn eigen doelman, 2 - 1 voorsprong dus. Waarschijnlijk had onze keeper gezien hoe de verdediger van Tongelre dat zojuist had gedaan want een paar minuten later tikte wij ook een eigen goal binnen! weer gelijk dus, 2 - 2.
In de rust weer de traditionele keeperswissel, Bas in het veld en Ruud B in de goal. Het spel ging over en weer en het werd met de seconde zwaarder, er moest gigantisch voor geknokt worden. Door een doelpunt van Ruud V konden we weer op voorsprong komen, 3 - 2. Tongelre zette nog eens goed aan maar Ruud B wist een paar afstandschoten goed onschadelijk te maken. Door een foutje in onze verdediging kon Tongelre toch de gelijkmaker binnen tikken, onze keeper was kansloos op deze bal, 3 - 3. Door een geweldige inzet en doorzettingsvermogen wisten wij uiteindelijk toch weer op voorsprong te komen, Bob maakte zijn 2e en onze 4e goal, 4 - 3 voorsprong met nog een paar minuten te gaan! wel hele spannende laatste minuten maar we wisten de voorsprong toch goed vast te houden! Einduitslag 4 - 3  voor ons. Een GEWELDIGE overwinning en een FANTASTISCHE inzet van IEDEREEN!!!!!!!! Dit was de zwaarste wedstrijd van ons hele voetballeven tot nu toe! Ook in de nieuwe poule gaan we door waar we gebleven waren, goed voetballen en ook winnen.
 
13 oktober 2001                    4 - 4                             1e - 1e

20 oktober 2001      Tongelre F1 -  Heeze F2              3 - 6

Tongelre F1 - Heeze F2
Met de lastige thuiswedstrijd nog vers in de benen moesten we vandaag uit naar Tongelre F1. Een hele goede tegenstander! Er waren geen afmeldingen dus op volle sterkte naar Tongelre. Met Tom in de goal begonnen we aan de wedstrijd. Het leek wel of we een beetje schrik hadden want we voetbalden niet zo als we de laatste weken gespeeld hadden. Na een paar kansen voor beide ploegen was het Tongelre die als eerste wist te scoren, 1 - 0. Eigenlijk in de eerste de beste kans na het doelpunt konden we direct de gelijkmaker binnen tikken en zelfs een paar minuten later ook de 1 - 2 voorsprong. Ook maar weer van zeer korte duur, Tongelre wist direct gelijk te maken, 2 - 2. Rust. In de rust weer onze keeperswissel. Tom in het veld en Melissa in de goal. Gelukkig hadden we in de 2e helft geen schrik meer en konden we zelf weer het spel maken. Dat leverde ook de 2 - 3 voorsprong op. Helaas ook weer van zeer korte duur, Tongelre kon weer direct de gelijkmaker scoren,  3 - 3. Toen was het gebeurd met gastheren. Door goed stoorwerk op het middenveld kregen we steeds meer grip op de wedstrijd. Hierdoor konden we de score opvoeren naar uiteindelijk een 3 - 6 overwinning. De blijdschap na afloop was bij iedereen van het gezicht af te lezen, de directe concurrent 2x verslagen!
Voor de statistieken: doelpuntenmakers: Ruud B 1x, Ruud V 2x, Tim F 3x.
Mede dankzij de fanatieke aanhang blijven we op koers! volgende wedstrijd spelen we thuis tegen Eindhoven en zijn er weer 3 punten te verdelen.
 
27 oktober 2001      Heeze F2 - Eindhoven AV F2     10 - 0
 
Heeze F2 - Eindhoven F2
Na de zware wedstrijden tegen Tongelre kwam vandaag Eindhoven op bezoek. Melissa was afwezig en zodoende waren we met 8 man. Vandaag ging Tim de 1e helft in de goal. Vanaf de aftrap was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Eindhoven. We scoorden ook al snel de 1 - 0. Ruststand was 6 - 0. In de 1e helft heeft Tim precies 1 bal gehad, dit was ook nogeens een terugspeelbal van een eigen verdediger! In de rust weer de keeperswissel, Tim ging linksbuiten voetballen en Bob in de goal. Alweer vertrokken we met z'n allen naar het doel van Eindhoven. In de 2e helft heeft Bob zelfs geen enkele bal op doel gehad! Einduitslag 10 - 0. Een hele simpele overwinning. Volgende wedstrijd is uit naar Tivoli en die zal een stuk moeilijker worden! gelukkig ook maar!
Nog even de doelpuntenmakers: Tim 1x, Tom 1x, Bob 1x, Ruud V 3x, Bas 4x.
Mannen van de wedstrijd: De keepers

03 november 2001      Tivoli F1 -  Heeze F2                 2 - 3

Tivoli F1 - Heeze F2
Met de wetenschap dat we bij een gelijkspel  KAMPIOEN konden worden vertrokken we compleet naar Tivoli. Daar stond ons een lastige wedstrijd te wachten want dat wisten we nog van de thuiswedstrijd. Met Rogier in de goal en verder iedereen op z'n vaste plaats gingen we van start. Al snel hadden we het meeste balbezit maar we konden nog niet echt gevaarlijk bij de keeper komen. Uiteindelijk was het onze Wout die ons op voorsprong bracht! uit een corner kwam de bal zomaar bij Wout voor z'n voeten en hij aarzelde niet en schoot zeer goed de bal in de hoek, onhoudbaar voor de keeper! even later was het Tim die de bal van eigen helft kon meenemen en na een schitterende sprint de bal ook nogeens grandioos in de bovenhoek kon plaatsen, 0 - 2. In de tussentijd had Rogier nog geen bal op goal gehad. Wederom uit een corner was het Tom die de bal zomaar voor z'n voeten kreeg en zodoende heel simpel de 0 - 3 kon maken. Dit was ook de ruststand. In de rust weer de keeperswissel. Rogier in het veld en Wout in de goal. Het leek wel of we in de 2e helft  het kampioenschap aan het vieren waren want we speelden niet zo goed meer als in de 1e helft. Hierdoor kon Tivoli goed terugkomen in de wedstrijd, zelfs nog tot 2 - 3. Toen was het nog even spannend! uiteindelijk konden we de voorsprong toch goed vasthouden en na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter wisten we het zeker: F2 KAMPIOEN!
en zelfs de 1e kampioen van de hele voetbalclub!
Een geweldig prestatie. Ook al omdat we halverwege de competitie  in een zwaardere poule zijn ingedeeld. Hierdoor kregen we een paar moeilijke wedstrijden die we zeer goed gespeeld hebben. Het hele team verdiend uiteraard een groot compliment met deze prestatie! en natuurlijk ook de vaders en moeders die ons elke week aanmoedigde bij de wedstrijden.
 
Jongens en meisje let op: volgende week VOOR dat de spokentocht begint gaan we de welverdiende friet met fricandellen eten in de kantine. De exacte tijd krijg je nog te horen.

24 november 2001      Eindhoven AV F2 - Heeze F2   10 - 0

RUIME OVERWINNING VAN HEEZE F2 (CAFETARIA KNAPEN)
Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop te wachten. Zonder Bas vertrokken we naar Eindhoven. Ruud V. had vandaag zijn keepersbeurt en stond daarom de 1e helft in de goal. Het is maar goed dat Luuk Verhoeven een praatje met hem ging maken anders was hij zeer zeker in slaap gevallen! Hij heeft geen enkele bal op goal gehad! Zeer goed gekeept Ruud! Natuurlijk werd er verder wel gespeeld. Met zeer goed combinatievoetbal werd Eindhoven van links naar rechts gestuurd zonder dat ze er aan te pas kwamen. Vandaag hadden we ook een zeer aanvallend ingestelde Wout. Hij was duidelijk op jacht om zijn doelpuntentotaal te verdubbelen. Hij zocht dus steeds goed de aanval en als dit niet kon stond hij weer keurig op zijn vertrouwde plekje te voetballen. Het duurde toch nog even voordat we de 1e goal gemaakt hadden. Na een goede aanval over veel spelers was het Bob die de bal tussen de palen schoot. Direct erna was het Wout die met een onhoudbaar afstandschot de 0 - 2 maakte. Dit was ook de ruststand. Natuurlijk weer de keeperswissel. Ruud B in de goal en Ruud V in het veld. Hierdoor kon Tom weer naar de rechterkant verhuizen en ging Ruud V op links spelen. Wout bleef mee de aanval zoeken en Melissa was als "laatste vrouw " superieur. Rogier speelde een beetje voor de verdediging en zo was het duidelijk dat we weer de hele 2e helft op zoek gingen naar meer doelpunten. Tim had vandaag weinig geluk maar wij denken dat dit kwam omdat hij naar de PSV Sinterklaas moest. Natuurlijk pikte hij toch weer z'n doelpuntje mee. Uiteindelijk stond de teller op 0 - 7 toen de scheidrechter floot voor het eindsignaal. In de 2e helft heeft Ruud wel een bal op goal gehad, dit was een terugspeelbal! We hebben vandaag ontzettend goed gespeeld, de bal ging goed rond en we hebben weer geen kans weggegeven aan de tegenstander! Dus ook de laatste wedstrijd gewonnen. Na de winterstop beginnen we weer opnieuw en zullen we waarschijnlijk nog harder moeten knokken om weer kampioen te worden. Voor de statistieken: Wout 2x, Tim 1x, Bob 3x, Ruud V 1x. Nog een tip voor B.V: volgende week allemaal grote zakken (chips)!
 

Kampioentju !!!!!!!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 

 
 
24 november 2001      Eindhoven AV F2 - Heeze F2    0 - 7

Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop te wachten. Zonder Bas vertrokken we naar Eindhoven. Ruud V. had vandaag zijn keepersbeurt en stond daarom de 1e helft in de goal. Het is maar goed dat Luuk Verhoeven een praatje met hem ging maken anders was hij zeer zeker in slaap gevallen! hij heeft geen enkele bal op goal gehad! zeer goed gekeept Ruud! Natuurlijk werd er verder wel gespeeld. Met zeer goed combinatievoetbal werd Eindhoven van links naar rechts gestuurd zonder dat ze er aan te pas kwamen. Vandaag hadden we ook een zeer aanvallend ingestelde Wout. Hij was duidelijk op jacht om zijn doelpuntentotaal te verdubbellen. Hij zocht dus steeds goed de aanval en als dit niet kon stond hij weer keurig op zijn vertrouwde plekje te voetballen. Het duurde toch nog even voordat we de 1e goal gemaakt hadden. Na een goede aanval over veel spelers was het Bob die de bal tussen de palen schoot. Direct erna was het Wout die met een onhoudbaar afstandschot de 0 - 2 maakte. Dit was ook de ruststand. Natuurlijk weer de keeperswissel. Ruud B in de goal en Ruud V in het veld. Hierdoor kon Tom weer naar de rechterkant verhuizen en ging Ruud V op links spelen. Wout bleef mee de aanval zoeken en Melissa was als "laatste vrouw " superieur. Rogier speelde een beetje voor de verdediging en zo was het duidelijk dat we weer de hele 2e helft op zoek gingen naar meer doelpunten. Tim had vandaag weinig geluk maar wij denken dat dit kwam omdat hij naar de PSV Sinterklaas moest. Natuurlijk pikte hij toch weer z'n doelpuntje mee. Uiteindelijk stond de teller op 0 - 7 toen de scheidrechter floot voor het eindsignaal. In de 2e helft heeft Ruud wel een bal op goal gehad, dit was een terugspeelbal!
We hebben vandaag ontzettend goed gespeeld, de bal ging goed rond en we hebben weer geen kans weggegeven aan de tegenstander!
Dus ook de laatste wedstrijd gewonnen. Na de winterstop beginnen we weer opnieuw en zullen we waarschijnlijk nog harder moeten knokken om weer kampioen te worden.
Voor de statistieken: Wout 2x, Tim 1x, Bob 3x, Ruud V 1x.
Nog een tip voor B.V: volgende week allemaal grote zakken (chips)!
 
 
 
 
 
10 keer gespeeld : 30 punten : 1-ste.
 
 
 
 
 
 
 

Voorjaarscompetitie :
 
 

09 maart 2002      LEW F1 - Heeze F2                          2 - 3
 
VERDIENDE OVERWINNING VAN HEEZE F2 (CAFETARIA KNAPEN)
Zonder (een zieke) Rogier vertrokken we vandaag naar Eindhoven voor de uitwedstrijd tegen LEW. Bas was vandaag zo moedig om de 1e helft te gaan keepen en de rest van de opstelling was bij iedereen bekend. Al heel snel wisten we een paar goede kansen te creeren maar het vizier stond nog niet op scherp, 2x paal, 1x lat, 2x net naast het doel was het resultaat. LEW voetbalde ook heel goed en doordat we de kansen nog niet wisten te benutten kon het wel eens heel moeilijk gaan worden. Het was dan ook LEW die op voorsprong kon komen, geheel tegen de kansen verhouding in. Gelukkig waren we niet echt geschrokken en trokken we weer ten aanval, het was Ruud te B. die de gelijkmaker binnen schoot. Na een goed verwerkte corner konden we toch niet voorkomen dat LEW met een mooi afstandschot weer op voorsprong kon komen, deze bal was heel hard en mooi ingeschoten, onhoudbaar voor elke keeper! Waarschijnlijk had Wout gedacht dat hij dat ook minstens zo goed kon als LEW want ook uit een corner scoorde Wout met een zeer mooi afstandschot, ook onhoudbaar voor de keeper, 2 - 2. Dit was ook de ruststand. Zoals gebruikelijk hadden we weer de keeperswissel: Tim in de goal en Bas in het veld. De 2e helft bleef op en neer golven, kansen voor beide partijen en er moest geknokt worden voor iedere bal. Na een paar aanvallen die niets opleverden was het Bob die ook met een afstandschot de 2 - 3 voorsprong liet aantekenen. Met gevaarlijke momenten voor beide doelen bleven we toch goed overeind, de 2 - 3 overwinning konden we mooi mee naar Heeze nemen! Zo blijft de "overwinningsmood" er goed inzitten! Nog even de doelpuntenmakers: Ruud te B. - Wout en Bob.

16 maart 2002      Heeze F2 - De Valk F2                     2 - 4

TEGENSTANDER TE STERK VOOR HEEZE F2 (CAFETARIA KNAPEN)
Met 2 overwinningen op zak moesten we het vandaag opnemen tegen De Valk F2. Al voor we begonnen hadden we in de gaten dat het niet gemakkelijk zou worden, de meeste waren een kop groter dan ons! Zonder Melissa en met Rogier in de goal begonnen we aan het karwei. Al voor we goed en wel een bal hadden geraakt stonden we al met 0 - 1 achter. We hadden het heel moeilijk, De Valk was heel sterk. Al snel stonden we met 0 - 2 achter en de ruststand was zelfs 0 - 3. Dit hadden we nog nooit meegemaakt! In de rust kwam Rogier de verdediging versterken en ging Tim keepen, hij was geblesseerd aan zijn knie. Van de schrik bekomen begonnen we zelf ook beter te voetballen. Uit een corner van Tom was het Bob die met een harde pegel ons 1e doelpunt maakte. Na een geweldige solo, vanaf de eigen helft!, was het Ruud te B. die zelf schitterend de 2 - 3 binnen tikte. Zou het dan toch nog kunnen? Uiteindelijk was het De Valk die uit een vrije trap hard en hoog de 2 - 4 kon maken. Daarna konden we niets meer terug doen. Helaas jongens, ook verliezen hoort erbij, al is deze nederlaag voor sommige van ons pas de 1e in ruim 2 seizoenen voetballen! aan deze geweldige reeks moest ooit een einde komen! Volgende week pakken we de draad weer op, vandaag was De Valk gewoon beter! Nog even de doelpuntenmakers: Bob en Ruud te B.  Man van de wedstrijd: Ruud te B (hij is geweldig in vorm!)
 
23 maart 2002      Heeze F2 - LEW F1                          8 - 3

ZEER RUIME OVERWINNING VAN HEEZE F2 (CAFETARIA KNAPEN)
Na de nederlaag van vorige week was het vandaag de kans om de draad weer op te pakken. Moesten we natuurlijk wel eerst van LEW proberen te winnen. Zonder Tim, deze lag al de gehele week ziek in bed, en met Melissa in het doel starten we zeer fel. Al snel hadden we enkele kansjes. Ruud V. had de eer om de 1-0 te maken. Direct hierna was het Tom die met een schot de 2-0 liet aantekenen. De 3-0 kwam van de schoen van Bob, de 4-0 van Ruud V, de 5-0 van Bob en de 6-0 ook van Bob, de 7-0 kwam weer van Ruud V. af. Dit was ook de ruststand. In de 2e helft ging Ruud te B. keepen en kwam Melissa in het veld. Wout hadden we iets meer naar het middenveld geschoven. In de 2e helft was LEW fel gestart. Al snel kregen ze enkele kansen en het duurde dus ook niet lang voordat ze een doelpunt konden maken. Het leek wel of we zelf ingeslapen waren, zo goed als we de 1e helft speelde zo slecht gingen we van start in de 2e helft. Binnen 5 minuten had LEW de score teruggebracht tot 7-3. Als zekerheidje ging Wout weer achterin spelen. Halverwege de 2e helft was het Tom die uit een vrije trap direct kon scoren, 8-3. Dit was ook de eindstand. Er waren vandaag een aantal schitterende aanvallen bij! dit kwam omdat we soms ontzettend goed de bal naar elkaar toe speelden. Er was zelfs een doelpunt bij waar geen tegenstander de bal aangeraakt had! Nog even voor de duidelijkheid de doelpuntenmakers: Bob 3x, Ruud V. 3x en Tom 2x. Een goede revanche van de nederlaag van vorige week! Hopelijk is Tim er volgend weekend ook weer bij, we hebben dan een druk programma, zaterdag en maandag (2e paasdag) moeten we spelen.

30 maart 2002      Heeze F2 - Veloc F1                         2 - 3

01 april 2002        Nuenen F3 - Heeze F2                      2 - 1
 
Geen grapju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
06 april 2002        Waalre F1 - Heeze F2                       1 - 2
 
Waalre F1 - Heeze F2
Met de nederlagen van het paasweekend nog in het geheugen moesten we vandaag aantreden tegen Waalre. Met Ruud Verbeek de 1e helft in de goal starten we aan de wedstrijd. Het was eigenlijk best wel koud om te voetballen en het duurde daarom ook even voor de trein op gang kwam. In de beginfase had Waalre het beste van het spel. Dit leverde echter zeer weinig kansen op. Met een super gemotiveerde Tim kregen we steeds betere mogelijkheden om zelf op voorsprong te komen. De voorzetten van Tim waren zeer gevaarlijk! Uiteindelijk was het dan ook Tim die zelf de 0 - 1 scoorde. Na deze goal kregen we nog meer ruimte en ook een paar hele goede kansen, ze werden helaas nog niet benut. Ruststand was dus 0-1. In de rust weer de keeperswissel, Bas was eigenlijk aan de beurt maar Melissa was zo moedig om dit van hem over te nemen, bedankt Melissa! Misschien had ze dit wel zien aankomen want ze heeft een gigantische goede wedstrijd gekeept! Ruud V. moest door de afwezigheid van Rogier dus de 2e helft achterin spelen, samen met Wout. Het spel was precies hetzelfde als voor de rust, over en weer kansen en mooie momenten voor beide goals. In de loop van de 2e helft was het Bob die met een afstandschot de 0-2 voorsprong kon scoren. Nu dachten we natuurlijk dat de wedstrijd gelopen zou zijn, nou mooi niet dus! Melissa heeft een paar zeer goede reddingen op de doellijn moeten maken om haar goal schoon te houden. Helaas moesten we kort voor tijd toch een doelpunt incasseren, 1-2. Met man en macht hebben we de overwinning eruit weten te slepen, en verdiend ook! Gelukkig een goede overwinning na een slecht paasweekende. Nog even de doelpuntenmakers: Tim en Bob. Man van de wedstrijd: Tim. Vrouw van de wedstrijd: Melissa
 
 
13 april 2002      Veloc F1 - Heeze F2                           1 - 4
 
HEEZE F2 MET GOED SAMENSPEL NAAR VOLLE WINST (CAFETARIA KNAPEN)
Heeze F2 heeft in een wedstrijd met veel inzet tegen Veloc F1 de volle winst gehaald. Werd er in het vorige duel nog nipt van Veloc F1 verloren, ditmaal kreeg men een ander Heeze te zien. Ondanks dat Melissa zich ziek had gemeld had iedereen de gedachten dat er meer in zat dan de vorige wedstrijd. En deze gedachte kwam uit. Met mooi samenspel werd Veloc zoek gespeeld. Een goede verdediging met een sterke Wout Koeman, de ijzersterk middenveld met o.a. Tom van Bommel en twee zeer gevaarlijke spitsen Bob Vennegoor of Tim Hesseling. Bob scoorde eenmaal en Tim zelfs drie maal! Het schrikeffect om coach Anton thuis te laten, na enkele nederlagen, heeft duidelijk resultaat gehad! Klasse mannen! Oh ja, man van de wedstrijd hoe kan het ook anders met zijn drie doelpunten was Tim.

20 april 2002      Heeze F2 - Nuenen F3                        3 - 1
 
Heeze F2 - Nuenen F3
Vandaag kwam de medekoploper op bezoek, samen met de Valk staan ze op de 1e plaats. Omdat we de heenwedstrijd met een beetje pech verloren hadden waren we vandaag extra gemotiveerd om de punten in Heeze te houden. Met Rogier de 1e helft in de goal begonnen we aan de strijd. De inzet die we vanaf het begin hadden was geweldig. We waren feller in bijna alle duels. Al snel wisten we een paar keer goed voor de keeper van Nuenen te komen maar we wister er nog geen raad mee. Na een snelle uitval en een zeer goede pass van Tim stond Bob ineens oog in oog met de doelman. Bob wist hier wel raad mee en zodoende stonden we op een 1 - 0 voorsprong. We bleven goed vechten en voetballen, Nuenen had het hier heel moeilijk mee. Na een schitterende actie van Tom was het Tim die alleen op de keeper afging en ook Tim bleef heel koel, 2 - 0. Op dat moment een zeer terechte voorsprong. Na een corner van Nuenen kwam de bal eigenlijk geheel onverwachts bij iemand van hun voor de voeten en die punterde hoog en hard de bal in het doel. Dit was eigenlijk de eerste mogelijkheid die ze hadden.
2 - 1 ruststand. In de 2e helft ging Tim keepen en Rogier op z'n vertrouwde plekje in de verdediging spelen. Nuenen kwam iets scherper uit de startblokken en begon iets meer druk op ons te zetten. We lieten ons echter niet op de kop zitten en vochten als leeuwen om de punten te houden. Na een indirecte vrije trap was het Ruud V. die aan alle onzekerheid een einde maakte, de 3 - 1 voorsprong moest genoeg zijn. Een zeer knappe en verdiende overwinning! hierdoor zal Nuenen waarschijnlijk geen kampioen kunnen worden en kunnen wij misschien nog opstomen naar de 2e plaats!
Doelpuntenmakers: Bob, Tim, Ruud V.
Mannen van de wedstrijd: Wout en Tom

04 mei 2002      De Valk F2 - Heeze F2                         1 - 1