Heeze F3
 
 
Boven : Marinel, Kevin, Bram, Luuk, Rogier, Bas en Rob.
Onder  : Menno, Wout, Ruud en Ralph.

19 augustus 2000         SSE F3 - Heeze F3                 4 - 6

26 augustus 2000         Heeze F3 - Mifano F3             6 - 2

02 september 2000      Heeze F3 - ONDO F1           afgelast

06 september 2000      Heeze F3 - ONDO F1             0 - 13

HEEZE F3 START SEIZOEN SLECHT
Heeze F3 is het seizoen slecht begonnen. Met maar liefst 13-0 werd verloren van ONDO F1. ONDO F1, het hoogste team van de F-jeugd met spelers die gemiddeld 1 a 2 jaar ouder zijn en een kop groter, liet F3 compleet kansloos. Toch was er nog een lichtpuntje. Wout, onze keeper en beste man van het veld, liet zien dat hij in goede vorm was. Man van de wedstrijd: Wout Berkers.

09 september 2000      Someren F5 - Heeze F3            1 - 3

EERSTE WINSTPARTIJ VAN HEEZE F3
Na de kansloze nederlaag van afgelopen woensdag nu een heel andere pot. De teams waren aan elkaar gewaagd, dus een gelijk opgaande strijd. Na enkele gemiste kansen kwam Someren op voorsprong. Toen werden de mouwen opgestroopt en begon men met voetballen. Het werd snel 1-1 door Luuk en na enig goed samenspel tussen de diverse aanvallers  scoorde Ruud de 1-2. De mannen verslapten een beetje en Someren werd sterker. Echter onze goalie Wout hield zijn doel schoon. Daarna wist Luuk nogmaals te scoren en waren de eerste drie punten binnen. Proficiat jongens, ga zo door! Eindstand: 1-3. Doelpuntenmakers: Luuk Gijsbers (2x) en Ruud Verbeek.

16 september 2000      Heeze F3 - SSE F2                   1 - 3

HEEZE F3 KOMT NET TEKORT (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Ondanks goede inzet is Heeze F3 er net niet in geslaagd om de punten in Heeze te houden. Na een 0-1 achterstand kwam Heeze op gelijke hoogte door een doelpunt van Luuk na een mooi passje van Ruud. Op het einde van de wedstrijd wist SSE nog 2x te scoren. Zelfs onze goede keeper kon deze ballen niet tegenhouden. Volgende week meer succes mannen! Eindstand: 1-3. Doelpuntenmaker: Luuk Gijsbers. Man van de wedstrijd: Menno Derksen.

23 september 2000      Gastel Vooruit F1 - Heeze F3 14 - 0

HEEZE F3 HEEFT OFF-DAY (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Een uitgeslapen Heeze F3 (vertrektijd 8.45 uur, aankomst in Gastel 9.05 uur, aanvang wedstrijd 10.00 uur!) was niet opgewassen tegen de beste uit Gastel en Soerendonk! Ondanks het mooie weer regende het goals voor
de tegenstander. Uithuilen en volgende week opnieuw beginnen. Eindstand: 14-0. Man van de wedstrijd: alle ouders die zo vroeg uit hun bed moesten.

30 september 2000      Heeze F3 - NWC F4                 1 - 7

HEEZE F3 WINT PENALTY SCHIETEN (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Er was geen fluitje. We wilden wel beginnen. We begonnen zonder fluitje. Met grote spoed werd bij de bevriende burenhockeyclub een schitterend fluitje geregeld. Toen het fluitje arriveerde was er al `gefloten`  voor het eerste doelpunt van NWC. Toch mocht dit de pret niet drukken want we hadden nu een fluitje. Helaas werd op dit fluitje nog 6 keer geblazen na een Astens doelpunt. Het leek wel of het fluitje veel mooier klonk na een schitterende goal van Ralph ergens tussen de Astense doelpunten in. De toegift van de wedstrijd werd door Heeze gewonnen. Wat een schitterende doelpunten en wat werd er mooi op het fluitje geblazen. Eindstand: 1-7. Doelpuntenmaker: Ralph van Poppel. Man van de wedstrijd: ?.

07 oktober 2000          ONDO F1 - Heeze F3               6 - 2

HEEZE F3 HEEFT MET 1 – 0 VOOR GESTAAN (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Met 3 afmeldingen moest versterking uit de F Z gehaald worden. De 2 mannen hadden beiden een goede afstamming op voetbalgebied. Hun beider vaders lieten in een grijs verleden het publiek langs de zijlijnen op de diverse sportparken in met name Zuid-Oost Brabant genieten van hun voetbalkunsten. Jordy Doezé en Jeroen van Seggelen hadden flink wat goede voetbalgenen overgeerfd. Met 8 man en een gelegenheidsbegelijding moest geprobeerd worden om de 13 – 0 thuisnederlaag te vergeten. We kwamen met 1 – 0 voor. Een schitterende aanval werd mooi afgerond door Ralph. Ruststand 3 – 1. In de 2de helft stond de vader van Jordy met gepaste trots en glimmende ogen te genieten van het allereerste van altijd in een echte wedstrijd die telt doelpunt van zijn nakomeling. Eindstand 6 – 2. Doelsaldo thuiswedstrijd  - 13.  Doelsaldo uitwedstrijd - 4. We hebben dus eigenlijk met - 4 - - 13 = + 9 nul gewonnen. Goed gevoetbald jongens. De inzet was zeer goed. Ga zo door. Doelpuntenmakers : Ralph van Poppel en Jordy Doezé. Mannen van de wedstrijd : allemaal.

28 oktober 2000          SSE F2 - Heeze F3                  10 - 2
 
04 november 2000       Heeze F3 - Gastel Vooruit F1    1 - 4
 
HEEZE F3 MOCHT AAN STUNTJE RUIKEN (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Heeze F3 leek deze wedstrijd uitgeslapen en de strijd ging dan ook gelijk op in de 1e helft. Het was slechts 0-1 dus de leiders konden tevreden zijn. Meteen na de rust kwam er zelfs een Heeze F3 offensief waaruit Luuk de 1-1 scoorde. Echter na de 1-1 waren er enkele spelers die het niveau van de 1e helft niet meer haalden. Ondanks enkele sublieme reddingen van Wout werd het toch nog 1-4. Volgende week gaan we met zijn allen de hele wedstrijd vechten en nemen we de 3 punten mee naar Heeze. Doelpuntenmaker: Luuk Gijsbers. Man van de wedstrijd: Wout Berkers.

18 november 2000       NWC F4 - Heeze F3                  6 - 0
 
HEEZE F3 KOMT NET TEKORT (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Vol goede moed vertrok Heeze F3 naar Asten, maar voordat men het in de gaten had stonden ze al met 2-0 achter. Volgens mij wilden ze PSV nadoen. Vanaf dat moment was iedereen wakker en werd het na een 3-0 ruststand, na rust zelfs 3-2 door 2 doelpunten van Bas Snoeijen. Er waren kansen op 3-3 maar door een uitval werd het 4-2 en gingen de kopjes hangen waardoor Asten uitliep naar 6-2. Jammer jongens, goed gevochten. Volgende wedstrijd gaat het nog beter, dus zet ‘m op. Doelpuntenmaker: Bas Snoeijen (2x). Man van de wedstrijd: Bas Snoeijen.

02 december 2000       Heeze F3 - Heeze F4                  1 - 3

09 december 2000       Heeze F3 - Someren F5              3 - 3

HEEZE F3 VECHT ZICH LANGS SOMEREN (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Heeze F3 sluit de 1e helft van de competitie af met een dikverdiend gelijkspel. Eindelijk bleven de koppies na een 0-3 ruststand en een donderpreek in de rust omhoog. Er werd in de 2e helft fanatiek gevoetbald, zoals het hoort en dan komt het resultaat vanzelf. Na enkele mooie combinaties tussen o.a. Ruud, Ralph en Luuk werd het toch nog 3-3. Iedereen verdient een pluim voor de 2e helft. Na de winterstop gaan we op deze voet door en dan komen de punten vanzelf. Doelpuntenmakers: Ruud Verbeek (2x) en Ralph van Poppel. Man van de wedstrijd: het hele team.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwe ronde, nieuwe prijzen !!
 
 

10 februari 2001         Heeze F3 - SVSH F1                  2 - 4
 
VEEL KANSEN MAAR GEEN PUNTEN VOOR HEEZE F3 (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
De eerste wedstrijd na de winterstop: ideale omstandigheden, veel publiek, mooi weer, een goed veld en een leuke tegenstander. In de 1e helft ging de wedstrijd gelijk op en gingen we rusten met 1-1. Na terug te zijn gekomen naar 2-2 zorgde de spits van SVSH met mooie solo-acties voor 2-4. Heel jammer, geen punten voor Heeze ondanks de vele kansen. Volgende week meer succes mannen! Eindstand: 2-4. Doelpuntenmaker: Luuk Gijsbers (2x). Man van de wedstrijd: de spits van de tegenpartij.

17 februari 2001         DOSL F2 - Heeze F3                0 - 10
 
HEEZE F3 BLIJKT TOCH TE KUNNEN VOETBALLEN (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
De leiders en supporters van F3 konden hun ogen niet geloven. De ene vloeiende combinatie na de andere en ook goals. Vorige week werden ze nog gemist mar vandaag vlogen ze erin. De ene was nog mooier dan de andere. Bij de rust was het al 0-5 en daar kwamen er nog 5 bij. Jongens, jullie kunnen het dus wel. Blijven voetballen dan gaat het vanzelf goed. Prettige carnaval! Eindstand: 0-10. Doelpuntenmakers: Ruud Verbeek (4x), Bas Snoeijen (2x), Ralph van Poppel (2x) en Luuk Gijsbers (2x). Man van de wedstrijd: allemaal.

03 maart 2001             Heeze F3 - Budel F3                  5 - 5

ALWEER EEN PUNT VOOR HEEZE F3 (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Op een zeer koude zaterdagochtend zonder onze keeper Wout (Wout, veel beterschap en we hopen dat je vlug terug bent), maar met als goede vervanger Kevin werd er weer volop gevoetbald en werden er 5 goals gemaakt. Jammer dat de tegenpartij 1 spits had die er ook 5 maakte, maar we hebben weer niet verloren. Dus hebben we nu al meer punten dan in de hele 1e helft van de competitie. Dus we gaan ervoor! Nico Bedankt! Eindstand: 5-5. Doelpuntenmakers: Ralph van Poppel (3x), Ruud Verbeek en Luuk Gijsbers. Man van de wedstrijd: Ralph van Poppel.

10 maart 2001             Heeze F3 - Rood-Wit '67 F1      7 - 1
 
MOOIE OVERWINNING VAN HEEZE F3 (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Wat er na de winterstop met de F3 is gebeurd is een klein wonder. Alweer werd er gewonnen en hoe. De ene goal was nog mooier dan de andere vooral de voorbereiding ervan. Er werd heel goed overgespeeld en in de achterhoede stond iedereen zijn mannetje. Luuk maakte zelfs een kopgoal, nog nooit vertoond bij de F3. Onze invalkeeper, Kevin, hield zijn doel bijna de hele wedstrijd schoon en dat is een compliment waard. Jongens, het was een mooie overwinning van het hele team en als jullie zo doorgaan volgen er nog veel meer. Op naar de volgende week! Eindstand: 7-1. Doelpuntenmakers: Ralph van Poppel (4x) en Luuk Gijsbers (3x). Man van de wedstrijd: Luuk Gijsbers, Rogier Scheepers en Kevin v.d. Reijnst.

17 maart 2001             Budel F3 - Heeze F3                  4 - 2
 
HEEZE F3 KOMT NET IETS TEKORT (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Als koploper vertrok Heeze F3 naar Budel. Met de 5-5 stand van de vorige wedstrijd nog vers in het geheugen wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Door goed verdedigingswerk lukte het onze spitsen Luuk en Ralph niet om gevaarlijk te worden. Ondanks enkele kleine kansjes gingen de 3 punten naar Budel toe. Gelet op het onderlinge krachtsverschil is er nog van alles mogelijk. Eindstand: 4-2. Doelpuntenmakers: Ruud Verbeek en Ralph van Poppel. Man van de wedstrijd: Rogier Scheepers.

24 maart 2001             Heeze F3 - Someren F5         afgelast
 
07 april 2001              SVSH F2 - Heeze F3                 0 - 8
 
RUIME OVERWINNING VAN HEEZE F3 (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Gelukkig was afgelopen nacht om 0.00 uur het vervoersverbod voor biggen opgeheven. Onze biggen gingen vandaag vrij en blij in Someren-Hei(de) in de wei.
Met Maurice als invalpeler en manic street (http://home.planet.nl/~verbe326/rotonde.htm) papa preacher als invalcoachjas en de papa van Wout als helpende hand werd SVSH F2 toch wel een bietju (goud en leeuw) weggespeeld.
1e helft: Met hart en ziel gestreden door iedereen met doelpunten van Ralph, Luuk, Ralph, Ruud en Ruud.
2e helft: Met hart en ziel gestreden door iedereen met doelpunten van Luuk (familiegoal), Luuk en Luuk.
Doelpunten: Luuk 4x, Ralph 2x en Ruud 2x. Mannen van de wedstrijd : Wout, Bram, Menno, Luuk, Ralph, Kevin, Ruud en Maurice.

Het land kan weer bewerkt worden. We kunnen blijven eten.
Laat het iedereen weten. Zonder boeren geen eten.
Zonder Heeze F3 (http://home.planet.nl/~verbe326/f3.htm) geen voetbal.
Toegift:
voor rood-groen gezongen, vol manlijke kracht
een lied met ons allen, want eendracht maakt macht
we trekken ten strijde, ja non de pie
vooruit nu rood-groenen, vooruit Heez’ F3

14 april 2001             Someren F5 - Heeze F3               5 - 9
 
HEEZE F3 NEEMT DE LEIDING (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
De belangrijke 6 puntenwedstrijd werd door een sterk collectief gewonnen. Nadat men met 1-0 achter kwam werden de jongens pas wakker en scoorde Luuk uit een mooie voorzet van Ralph 1-1. Someren scoorde met een gelukje 2-1. Maar toen was het woord aan Heeze. Via een 3-3 ruststand werd de score langzaam uitgebouwd, maar ook Someren bleef bij zodat het tot 10 min. voor tijd spannend bleef. Toen was Someren uitgespeeld en maakte Heeze het af. Stukken van de bal vlogen alle kanten heen. Met zo’n bal wordt zelfs in Heeze niet getraind. Eindstand: 5-9. Doelpuntenmakers: Luuk Gijsbers (4x), Ralph van Poppel (4x) en Ruud Verbeek. Man van de wedstrijd: het hele team.
 
21 april 2001             Heeze F3 - DOSL F2                  4 - 1
 
ZWAAR BEVOCHTEN OVERWINNING VAN HEEZE F3 (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Met in het achterhoofd de 10-0 overwinning van de vorige keer dachten de jongens dit even te gaan maken. Maar DOSL bleek vandaag een echte tegenstander en we hadden geluk dat we niet met 0-1 achter kwamen. Blijkbaar wakker geschrokken gingen de jongens voetballen en maakte Luuk snel 1-0 en 2-0. Daarna hoefde Bas alleen nog maar zijn voet tegen de bal te zetten en het was 3-0. Na de rust dachten de jongens dat ze er al waren maar niets bleek minder waar. DOSL scoorde 1-3 en kreeg verschillende kansen om meer goals te maken. Heeze overigens ook. Uiteindelijk scoorde Ruud nog 4-1 en was de wedstrijd gelopen. Nog 2 wedstrijden jongens, kom op!! Doelpuntenmakers: Luuk Gijsbers (2x), Bas Snoeijen en Ruud Verbeek. Man van de wedstrijd: Luuk Gijsbers.

24 april 2001 :           Heeze F3 - Someren F5               5 - 2
 
HEEZE F3 NOG 1 PUNT VERWIJDERD VAN KAMPIOENSCHAP (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
Met gespannen kopjes begon Heeze F3 aan de vooruit gespeelde wedstrijd tegen Someren F5. Er moest immers gewonnen worden om aan de leiding te komen. Toen de spanning na de eerste minuten van zich afgespeeld was liep Heeze snel uit naar 3-0. Na een tegendoelpunt ging F3 de rust in. Na de rust kwam een geconcentreerd team het veld in en werd de wedstrijd in stijl uitgespeeld. Klasse mannen, nog 1x winnen en dan ….  (wordt vervolgd). Eindstand: 5-2. Doelpuntenmakers: Luuk Gijsbers (2x), Ruud Verbeek (2x) en Ralph van Poppel. Man van de wedstrijd: het hele team.

25 april 2001 :          Rood-Wit '67 - Heeze F1              1 - 1

HEEZE F3 KAMPIOEN (ERIK OOMEN DAKBEDEKKINGEN)
In de laatste wedstrijd moest het er dan van komen. Minimaal een gelijkspel en dan zou F3 met een geweldig positief doelsaldo niet meer in te halen zijn. In de spannendste wedstrijd van het seizoen werd met heel veel moeite een gelijkspel uit het vuur gesleept. F3, wat hebben jullie de leiders, de ouders en diverse supporters de nodige hartkloppingen bezorgd. Maar uiteindelijk is alles toch goed gekomen. Proficiat Luuk, Wout, Bram, Kevin, Bas, Menno, Rogier, Ruus en Ralph. Met een zonnebloem, geschonken door Bloemenatelier Cooijmans, en een echte medaille werd huiswaarts gekeerd. Tijdens onze afsluiting zullen we er een leuk feestje van maken, namens jullie trotse leiders Marinel en Rob. Eindstand: 1-1. Doelpuntenmaker: Luuk Gijsbers. Man van de wedstrijd: alle spelers, beide leiders en alle supporters.

Kampioentju !!!!