Free Hit Counter
Free Web Counters
Vanaf 21 maart 2008 ben ik op trainingskamp in CroatiŽ op het eiland Rab, ik zal proberen dagelijks een verslag plus foto's te plaatsen. Klik op bovenstaande link.
Welkom op mijn vernieuwde handbikesite

2007 is voor mij persoonlijk en sportief een topjaar geweest. Er zijn mensen in mijn leven gekomen waardoor ik mij in het volgend jaar voor 100% op de prachtige handbikesport kan storten.

Door een aantal complicaties bij een darmontsteking zijn bij mij in 1990 beide benen geamputeerd. Ik heb mijn leven daarna weer opgepakt en me op het wheelen gestort. Na plm. 10 jaar ben ik overgestapt in de handbike, en ik doe nationaal en internationaal mee met races. Het is een prachtige vorm van wielrennen voor mensen met een beperking. De crancks worden met de handen voortbewogen.

Op deze site kunt u terecht voor al het nieuws over het handbiken, Nationale en Europese Handbikecompetities. Op dit moment is het op het wedstrijdfront natuurlijk erg rustig , dus een korte terugblik op het afgelopen seizoen. Enkele persoonlijke hoogtepunten: Nederlands Kampioen Tijdrijden in Horst, 2e plaats in het NHC klassement, 4e plaats EHC klassement. 2e plaats met het Achillesteam in de teamtijdrit in Parrabiago.

Als voorbereiding voor het volgend seizoen train ik voorlopig 2 maal in de week buiten en de rest van de dagen zit ik saai op de rollenbank. Tevens ga ik 2 maal in de week naar de fitness. In maart 2008 ga ik op trainingskamp naar het eiland Rabb in CroatiŽ.