Gezinsblad
Hendrik ? van Doesburg
De naam Hendrik is niet met zekerheid vastgesteld maar wordt verondersteld op grond van de namen van doopgetuigen en kinderen van Jan (de) Hollander en Catharina van Doesburg. Mogelijkerwijs ook Hendrik Doesburg

Onbekende relatie met:
Wilhelmina Francina ? NN
De naam Wilhelmina Francina is niet met zekerheid vastgesteld maar wordtverondersteld op grond van de namen van doopgetuigen en kinderen van Jan(de) Hollander en Catharina van Doesburg.
1) Dingena Christina (Digna) van Doesburg, ovl. 14 jan 1788 te Gorinchem
Gehuwd ± 1748 met:
Johannes (Jan) de Hollander, geb. sep 1725 te Wassenaar, ged. 18 sep 1725 te Wassenaar (religie: RK), ovl. 28 aug 1791 te Gorinchem, begr. 31 aug 1791 te Gorinchem, beroep(en): Tuinder, later herbergier, zoon van Hendrik Hollander en Annetje Verhoeven
Bij de doopakte van Johannes werd de naam "de hollander" geregistreerd,op de attestatie in Gorinchem voor zijn tweede Huwelijk werd de naam "Jan Hollander" gebruikt. Alle nakomelingen van Johannes zijn vervolgens als "Hollander" geregistreerd.
N.B. in divers aktes in Gorinchem werd echter ook regelmatig Jan den Hollander genoteerd.
2) Catharina van Doesburg
Er is niet met zekerheid vastgesteld dat Catharina een zus is van Dingena Christina, maar wordt verondersteld omdat zij als getuige aanwezig isbij de doop van drie kinderen van Dingena.
met:
Johannes Rochus
3) Maria van Doesburg
Er is niet met zekerheid vastgesteld dat Maria een zus is van Dingena Christina, maar wordt verondersteld omdat zij als getuige aanwezig is bijde doop van twee kinderen van Dingena.
Hoofdindex A-Z