MENU:
Kies een station

 


Activiteiten

Foto's buurtfeest 23 juni 2007

Country en Western was het motto dit jaar, dus moest de tent en café omgetoverd worden in een levensechte SALOON, met dank aan de creatieve Alex, de deur "kraakte" zelfs zoals in the Wild West. 

nog even de deur afstellen en de bezoekers kunnen binnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SALOON "de Haas" met passende muziek

en voor de inwendige mens natuurlijk een bbq

 

 

 

En ook diverse jonge cowboys en indiaantjes waren binnen,  ze hadden zelfs al behoorlijk toegeslagen onder het aanwezige publiek,  Erik  zal wel hoofdpijn hebben morgen  en Stef was nog net aan het skalpmes ontsnapt.

 

na weer een regenbui moest er natuurlijk weer gereinigd worden, maar Tom kent "het klappen" van de vaatdoek inmiddels al.

een paar western games, vooral voor de kids

 

Een live-optreden van de Line Dance club  Voerendaal met vele leden van onze buren 't Baneblökske, slechts een enkeling durfde mee te doen, hč John?.

Mitch, Tiny, Rachel, Wendy en anderen, bedankt voor dit leuke optreden, niet alleen op country en westernmuziek , maar ook op de huidige (pop)muziek.

En na al die moeilijke line dance stapjes  eindelijk iets     herkenbaars   DE   HAZE-dans,  en die kenden vele haze-fans

                      en aan elk feest komt een eind, gelukkig voor de volgende       douche hebben we de tent met vele handen snel en vakkundig afgebroken.