[]  

 

Algemene beschrijving

 

Algemene beschrijving
inlichtingen/reserveringen
onze bungalow
het park
ligging
wat is er te zien?
wat is er te doen?
huurprijzen
voorwaarden voor verhuur
last minute aanbieding

horizontal rule

 

Algemene beschrijving Vakantiebungalow Ardennen

 

Deze homepage geeft U een beschrijving van onze prive-vakantiebungalow (gelegen in de belgische Ardennen op het park Domaine du Bonsoy) en haar omgeving.

Schitterende omgeving (foto's genomen in directe omgeving)

Het park Domaine du Bonsoy ligt in de Maasvallei ten zuiden van Dinant en is het hele jaar door geopend. Het is een ideale plek voor uw vakantie of een weekend / midweek weg. U kunt op dit domein, samen met uw gezin of met vrienden, genieten van rust temidden van een prachtig stuk natuur. Onze bungalow ligt op een hoger gelegen deel van het park. Aan de voorzijde is een terras, aan de achterzijde kijkt u tegen de boomtoppen aan, en heeft u een blik over een deel van het park.

De zeer mooie omgeving is in elk seizoen een perfect startpunt voor uitstapjes, dagtochten en het maken van lange wandelingen. Er staan u ontelbare, al dan niet sportieve, vrijetijdsbestedingen ter beschikking.

De route naar het Park Domaine du Bonsoy is eenvoudig. Het kost U vanaf Breda ongeveer 2 uur en vanaf Maastricht ongeveer 5 kwartier.

Onze bungalow heeft 3 slaapkamers en is ingericht voor 6-8 personen en kent gunstige all-in huurprijzen.

Foto huis voorkant

Bent U met meer personen? Geen probleem! Wij kunnen U een tweede soortgelijke bungalow in de directe nabijheid van deze bungalow aanbieden tegen de zelfde condities.

hond bij open-haard 

Met gezellige open haard                                                                   Bosrijk park

horizontal rule

Voor verdere inlichtingen en/of reserveringen:

fam. van Winssen, Born, Nederland
 
Telefoon      :  0031 (0)46-4856277 
E-mail-adres : b.vanwinssen@planet.nl  
 
                
 

horizontal rule

 

[ Algemene beschrijving ] inlichtingen/reserveringen ] onze bungalow ] het park ] ligging ] wat is er te zien? ] wat is er te doen? ] huurprijzen ] voorwaarden voor verhuur ] last minute aanbieding ]

Copyright 1999-2015 Privebungalow Domaine du Bonsoy