GenealogieŽn

 

Home
GenealogieŽn
Sprokkels
Kwartierstaten
Zoeken
Credits
Vragen
Bronnen
Fotoalbum
Publicaties
Koppelingen
Gastenboek

Deze genealogische gegevens zijn alleen bedoeld voor niet-commercieel en persoonlijk gebruik. Onder geen beding mogen deze genealogische gegevens in zijn geheel of gedeeltelijk worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of welke andere wijze dan ook, noch verspreid worden via CD-ROM of Internet, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de samensteller dezes. Je bent vrij om gegevens uit deze genealogieŽn over te nemen. Mijn enige voorwaarde is dat je aangeeft dat deze gegevens van mij afkomstig zijn. Bijvoorbeeld, met als bronvermelding "Genealogie Derksen" of een van de andere familienamen. Ik stel het op prijs als je hiervan melding maakt door het sturen van een e-mail. Bronvermelding is een van de grondregels van de beoefening van de genealogie. Voor de voorwaarden voor het overnemen van gegevens wordt verwezen naar de website van Creative Commons. Lees ook het artikel uit Gens Nostra over plagiaat nog eens.

Op deze pagina vind je gegevens over volgende de families:

  • Balder (moeder) oorspronkelijk afkomstig uit Broek op Langedijk. Komt met name voor in Noord-Holland.
  • Derksen (vader) oorspronkelijk Derix geheten en afkomstig uit Venray en Horst (Noord-Limburg). De familie heeft zich via Huissen, Nijmegen en Valburg verspreid over geheel Nederland. De genealogie begint met de oudst bekende voorvader Theodorus (Didryck) Jansz Heijnen den Olieslager die geboren is in Venray.
  • Van der Linden (schoonmoeder) afkomstig uit de Krimpenerwaard. Komt veel voor in (Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel) Zuid-Holland.
  • Van Reenen (schoonvader) afkomstig uit Rhenen. Heeft zich via Driebergen verspreid over het gehele land. De oudere generaties komen mogelijk uit Doetinchem (Deutekom). De naam kent diverse schrijfwijzen. Zowel Van Reenen, Van Renen, Van Rheenen als Van Rhenen komt voor in deze genealogie.

Vanwege de privacy zijn de gegevens van de jongste generaties weggelaten.

Ik wijs erop dat een aantal relaties in bovenstaande genealogieŽn hypothetisch of niet bewezen zijn. 

Meer weten? Stuur een e-mail naar frit...@planet.nl.

 


Copyright © 2001-2018 Frits Derksen. Alle rechten voorbehouden. Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 08-04-18 .