Champignons gevuld met chorizo

 

Tip(s): Ingrediėnten voor 6 personen:
  • 1 bakje champignons moyen ą 300 g
  • ½ theelepel zout
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 2 plakken chorizo ą ± 1 cm dik
  • 1 takje peterselie
  • lage ovenschaal ± 20 x 25 cm


Bereiding:

De champignons schoonvegen, de steeltjes verwijderen en wat zout in de champignons strooien.
De hoedjes van de champignons besmeren met olie en ze in de ovenschaal leggen. De chorizo in zoveel stukjes snijden als er champignonhoedjes zijn en de stukjes in de holle champignons duwen.
De grill verwarmen op de hoogste stand en de gevulde champignons zo'n 10 cm onder de hete grill gedurende ± 5 minuten grillen tot het gerecht siddert en de champignons zacht zijn. De peterselie erboven fijnknippen en de champignons direct serveren.


backhome.gif (1584 bytes)