Mon chou taart

 

Tip(s): IngrediŽnten:
  • 4 pakjes zachte mon chou
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 150 g witte basterdsuiker
  • ľ l slagroom
  • suiker
  • 1 zakje klopvast
  • 1 pakje volkorenbiscuits
  • 150 g boter
  • evt. advocaat

 

Bereiding:

De boter smelten (niet bruin laten worden!) en de biscuits verkruimelen.
De verkruimelde biscuits door de boter mengen, deze massa over de bodem van een ingevette springvorm verdelen en de bodem in de koelkast af laten koelen.
De mon chou met de vanillesuiker en de basterdsuiker vermengen en de slagroom stijfkloppen met wat suiker en klopvast. Dit alles door elkaar scheppen.
Eventueel wat advocaat over de taartbodem smeren.
De mon choumassa over de bodem verdelen en de taart in de koelkast enige uren laten opstijven.


backhome.gif (1584 bytes)