© hans brans | ontwerp en uitvoering website RUDI. vormgeving en kunst.

Gebeurt er nog wat?

 

 

mei 2019

 

Hallo! Even kijken?

 

 

Dit is de digitale boekenkast met voortbrengsels van mijn hand. Ik schrijf, recenseer, maak theater, geef les en doe nog zo wat. Je kunt mij dus ook vragen voor klussen. Hans Brans is de naam.

 

Een korte rondleiding

Kijk rustig rond. Grasduin naar hartenlust. Het toneelwerk is nogal uiteenlopend. Psychologische drama, filosofische kluchten, jongerenstukken, familietheater, eenakters, avondvullende stukken, bewerkingen, enzovoorts. Bij ieder stuk staat een korte beschrijving. Alle teksten zijn gratis te downloaden voor eigen gebruik. Ook de dramaturgische artikelen zijn in principe gratis te downloaden. Ze zijn over het algemeen praktisch van aard, soms wat theoretischer. Ik werk nog aan een boek om ze te bundelen. Wat diepgravender zijn de artikelen over enkele klassieke stukken.

Verder vind je op deze website recensies en zelfs een paar korte verhalen.

 

Wil je er iets mee doen?

Klik hier als je een toneeltekst op papier wilt bestellen. Veel van de toneelstukken zijn inmiddels gepubliceerd. Hier vind je ook meer informatie over auteursrechten indien je een tekst wilt opvoeren of op een andere manier wilt gebruiken.

 

Wil je dat ik iets voor je doe?

Je kunt mij  vragen voor schrijfopdrachten, regies, cursussen of advies op het gebied van toneelschrijven, theater of dramaturgie; scriptiebegeleiding, lezingen. Of gewoon een vraag voorleggen. Hier vind je meer informatie.

 

Veel plezier met rondneuzen. Reacties zijn altijd welkom.

 

hans brans.

 

 

 

© hans brans

ontwerp en uitvoering website RUDI. vormgeving en kunst.