Welkom
Even voorstellen
Nieuws
Biografie
Albums

Contact

de Venitofte
Pied Piper
   
Albums
Nieuwste release:

November 2002 is de nieuwe CD van SIEGFRIEDS SWINGMATES uitgebracht.

SIEGFRIEDS SWINGMATES |Live with the Pied Piper is een Live opgenomen CD die als zeer sfeervol wordt ontvangen.
De eerste 4 stukken zijn speciaal gearrangeerd en gecomponeerd voor Jazzconcerten van de groep. ( o.a Haarlem Jazzstad Grote Markt) Deze opnames hebben plaatsgevonden in The Pied Piper shop in de grote Houtstraat, die tevens sponsor achter de CD is.
Opvallend is vooral het nummer “James Baldwin”, een instrumentale Jazz-Gospel geschreven door toetsenman Brian Hickey en saxofonist Fred Leeflang.

Het tweede gedeelte van de CD bestaat uit stukken die LIVE zijn opgenomen in het Stadscafe te Haarlem. Een ongedwongen sfeertje met vaste leden van de band en special guests. Bekende Haarlemse en Internationale namen spelen mee in een spontane sessie.

Peter ten Have,piano, Deetje Kaart,trompet, Justien Wijnekus,sax, Jan Reinen, piano, Tobias Leeflang, contrabass, zanger PP Fisher en de Amerikaanse trompetreus, Phillip Harper.

SIEGFRIEDS SWINGMATES Live with the Pied Piper
Fred Leeflang; saxen
Siegfried van der Klugt; drums
Hans van Veller; bas
Vincent Koning; gitaar
Brian Hickey; hammond
Jelle van Tongeren; viool.De CD is te koop o.a bij Vroom en Dreesman of via e-mail te bestellenSIEGFRIEDS SWINGMATES "Live in de Oude Beurs"
Speciale gast; André Vrolijk accordeon. Uitgebracht in 1995 onder AURA label. Een veelzijdig album waarop diverse stijlen staan. In september uitgeroepen tot CD van de week vanwege het leuke live sfeertje.

NUMMERS
- Don't get around much anymore
- Aan de Amsterdamse grachten
- Sheik of Araby
- With a little help from my friends
- Watch what happens
- Indifference
- Misty
- Do you know what it means
- Autumn leaves

Samenstelling 1995
Van Links naar recht: Evert Scholten, Frans Herman, Dick van der Maat, Siegfried van der Klugt, André Vrolijk, Cees Diepeveen, Paul Herber