Door naar O.N is het Nageslacht, afgemaakt door een Negentiengatenhapper.

Nageboorte [Arthur.] : Dartmaat die je in het heetst van de strijd compleet laat vallen. Iemand waarop je dus absoluut niet kunt bouwen tijdens een koppel-wedstrijd.

Nageslacht : Als een beest achteraf wordt geslacht; Ontslag na disfunctioneren ('ik ben nageslacht'); Nog net niet geslacht.

Navelswrijven [Appie Verheij.] : Als 2 personen elkaar iets in vertrouwen willen mededelen maar daar niet in slagen vanwege hun omvang.

Nagelvijl [Japie uut Rhoon.] : De nieuwe zilveren munt van 10 euro met de afbeelding van Catherina Amalia. De ribbeltjes die de afbeelding van de baby weergeven kunnen prima dienst doen als nagelvijl. Probeer het maar uit!

Negentiengatenhapper [Jan.] : Je zal maar multibanden gebruiken.

Nekramp [Geert Kruideren.] : Guillotine. (De bekende valbijl met het schuine blad. Gebruikt in lang vervlogen tijden voor het uitvoeren van de doodstraf).

Nepapa [judas stropdas.] : In plaats van neppappa. In plaats van stiefvader.

Netkousen : Eigenlijk geen kousen.

Nieuwenhuizer [Iron OX.] : Vrachtwagen voor het vervoer van auto's. Deze naam is ontstaan omdat zo'n vrachtwagen altijd mijn belangstelling trok als hij voor de garage van Nieuwenhuizen stond. Vandaar die naam. Het leukste was altijd over het onderste platform rennen als de chauffeur binnen zijn administratie moest afhandelen.

Nifter [Roffatakkie Duvel.] : (Rotterdams) Een homofiele man.

Niknak [Siksen.] : Vreemd of onbenullig persoon.

NinnaNakkie [Rachelle en Ashley.] : Ander woord voor pindakaas.

Noffel [massimo.] : Onwaarschijnlijk dom en irritant persoon, onvolgroeide aardappel.

NooGoo : Typering van iemand die veel over sex praat, maar weinig of niets tot uitvoer brengt.