Superleren


Go to content


Welkom op de site over SUPERLEREN. Op deze pagina vind je informatie over Mind Maps, geheugentechnieken, snellezen en PhotoReading.

Deze site is bedoeld voor iedereen die met deze onderwerpen kennis wil maken. Met behulp van deze site kun je de basistechnieken leren beheersen. Voor een verdere ontwikkeling van de technieken is het raadzaam veel te oefenen en eventueel boeken hierover aan te schaffen of gespecialiseerde sites te bezoeken.

Door Mind Maps te gebruiken kun je sneller en gemakkelijker informatie verwerken. Verbanden worden automatisch duidelijk. Dit is vooral handig bij het leren/studeren.

Wil je alles onthouden? Woorden, namen, telefoon- nummers, speelkaarten, getallen, noem maar op. Kijk bij de geheugen- technieken en ontdek dat de geheugen- kunstenaars niet meer dan een simpel trucje gebruiken.


Je leespatroon iets wijzigen kan al bijna een verdubbeling van je leessnelheid betekenen. Kijk vlug hoe je moet snellezen. Het kan ook supersnel: met PhotoReading.

IEDEREEN kan zich de beschreven basistechnieken vrij snel eigen maken. Er is geen bepaalde aanleg voor nodig. Om de technieken te vervolmaken is echter wel veel oefening en volharding nodig.

Als je het verstandige besluit neemt om je de hier beschreven technieken te leren dan wens ik je daarbij veel succes!!

N.B. Kijk ook eens op leren.pagina.nl.
Op www.trainyourbrain.tv/blog/.
En op www.effectivitijd.nl.


Update: 25 juni 2011

Back to content | Back to main menu