Neutra aardstralen

Neutra Aardstralen

Image

Aardstralen

Is de populaire verzamelnaam voor allerlei soorten van straling die ons omringen. Geopathische straling wil zeggen dat de betreffende energieën afkomstig zijn uit de aarde, echte “aardstralen” dus. Deze energielijnen zijn bijna altijd kaarsrecht en kunnen honderden kilometers lang zijn. Aardstralen wateraders zijn negatieve stralingen. Een waterader is een ondergrondse stroom die in rechte of grillige banen onder de aardoppervlakte stroomt. De sterkste straling die naar het aardoppervlak komt, is op plaatsen waar twee aders elkaar kruisen. Er ontstaat dan een gevaarlijke plaats.

 

Wat is het precies

Een aardstraal ader is ongeveer 20 cm breed en geeft een straling tot op 2000 meter. Ligt nu zo`n ader of kruising van twee aders op je slaapplaats of werkplaats dan zal dat een negatieve uitwerking hebben op je gestel. Er onstaan gevaarlijke plaatsen voor mens en dier, dit is afhankelijk van hoe lang men zich op de kruising begeeft. Dit is ook weer afhankelijk van de gevoeligheid van de persoon zelf.

In bed wordt doorgaans 6 tot 8 uur doorgebracht en aangezien men in bed ligt, heeft men geen contact met de aarde. De negatieve energie kan dan niet worden afgevoerd. Het gevolg is dat er blokkades worden gevormd in het lichaam en daar ontstaan op den duur klachten. Aardstraling is al honderden jaren bekend. Vroeger werd er zelfs onderzocht of een plek waarop we van plan waren te gaan wonen, wel veilig was. Het bewustzijn van veiligheid, zijn we allemaal onder druk van economische belangen enerzijds en de grote technische vooruitgang anderzijds, onbelangrijk gaan vinden en het is uiteindelijk bijna verloren gegaan. Steeds vaker hoor je van mensen die jaren met onverklaarbare gezondheidsklachten tobben en maar niet van hun klachten af komen.


Klachten die voor kunnen komen

Aardstraling kan in verband worden gebracht met een groot aantal gezondheidsklachten, zoals slaapproblemen, oververmoeidheid, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, stress, burn-out, hoge bloeddruk, reumatische klachten, hartklachten, overmatig transpireren en kramp. Ongeveer zes op de tien mensen zouden zich beter voelen als ze niet op een aardstraal zouden zitten, werken of slapen.

Deze straling is niet goed voor uw gezondheid en versterkt uw "zwakke plek". Als u bijvoorbeeld een familiekwaal heeft in uw familie, dan zal de straling deze vele malen gaan versterken. Van deze straling kunt u dus alle mogelijke klachten krijgen, omdat ieder mens anders in elkaar zit. Er zijn ook mensen die totaal geen last hebben. De meest gehoorde klacht is dat mensen moe zijn van het slapen of niet kunnen slapen en worden uitgeput wakker.