Het KRIJTLANDPAD een 101 KRUISEN-PAD ...

HIER STAAN ALLE KRUISEN DIE JE TEGENKOMT MET HET WANDELEN OVER HET KRIJTLANDPAD ..

De eerste "officieel" door mij gewandelde lange afstand .. het is gelopen in 3 etappes en dan nog op een middag de "kortsluit-route" heen en terug ..
daar er al diverse soms hele mooie soms zogaar saaie verslagen op internet staan van het KRIJTLANDPAD hier dan iets geheel anders ... inplaats van een uitbundige beschrijving van alle gelopen meters ( zie daarvoor die andere verslagen of.... koop het boekje ) kunt u hier een foto-verslag vinden van ALLE kruisen die onderweg te zien zijn .. hiervoor is soms een kleine omweg nodig maar dat moet kunnen ... zouden alle kruisen die binnen 300 meter van het pad zijn te vinden opgenoemd worden was de lijst nog veeeel langer dus alleen die welke anders maar NET gemist worden staan er stiekum tussen ... de route is gelopen zoals in het boekje dus vanaf maastricht hbf via oost-maarland begonnen en dan als laatste plaats amby ... het is hier zo geknutseld dat er per pagina 15 foto`s worden geserveerd ... heeft u tijd zat dan kan er gewoon "meegelopen" worden door op de eerste pagina te beginnen en dan steeds door-klikken tot de "finish" is getroffen .. wilt u alleen een bepaalde plaats weten dan kan gemikt op die pagina geklikt worden waar de plaats genoemd is ...
.. er is WEL een beetje ook de route beschreven maar deze is toch niet echt te gebruiken om als "gids" te dienen .. als je de route gelopen hebt is het waarschijnlijk wel te herkennen wat er staat maar om nu naar aanleiding van deze text aan de route te beginnen is niet echt raadzaam .. typ dan liever KRIJTLANDPAD in een zoek-robot en klik op een fatsoenlijk verslag ...

OPGELET ... of echt ALLE kruisen vermeld staan is NIET echt met zekerheid te zeggen .. met het lopen de andere kant op werden toch weer 3 kruisen "gevonden" die NIET gezien waren bij de eerste ronde en zogaar een kakel-nieuw geplaatst kruis werd aangetroffen .. dus ook deze pagina is weer ... ANGABE ZONDER GEWEER zoals die duitsers dat zo mooi zeggen ..

KRIJTLANDPAD vreemd spoor ....
tijdens het getrampel viel dit teken een beetje op .. in het boekje werd netjes uitgelegd dat EEN teken betekend dat je op het goede pad zit .. TWEE tekens boven elkaar dan komt er een richting-andering en een KRUIS ( ahum.. geen WEG-kruis maar meer een X ook in geel en rood .. ) dan ga je verkeerd maar DRIE tekens boven elkaar kon ik niet in het boekje vinden ?? dit is langs de weg bij TERPOORTEN en dat is de weg van de vele steek-vliegen dus het zal wel betekenen zoiets van ... ACHTUNG korte broek verwisselen voor lange en vliege-mepper in de aanslag houden ???
vreemd teken op lantaarnpaal bij terpoorten


KOBBESWEG

MAASTRICHT .. GRONSVELD .. OOST-MAARLAND .. EIJSDEN .. MARIADORP .. SINT GEERSTUID ( buiten-dorps ) .. MOERSLAGNOORBEEK

LIBEEK .. MHEER ... BERGENHUIZEN .. NOORBEEK .. KWAK-HAAGFLABBERWEG

KWAK-HAAG .. SCHILBERG .. SLENAKEN .. HEIJENRATH .. EPENGESCHILDERD KRUIS

ONDERSTE EN BOVENSTE BOS .. TERZIET .. TERPOORTEN .. EPEN .. MEELENBROEKWEG .. WOLFHAAGHOLSET

WOLFHAAG .. VAALSERBOS .. HOLSET .. HARLES .. VIJLEN .. MELLESCHETKARSTRAAT bij de vijf-sprong

MELLESCHET .. HILLESHAGEN .. NIJSWILLER .. WITTEM .. GULPEN .. GERENDALZELDZAME jezus

VALKENBURG .. GEULHEM .. BERG EN TERBLIJT .. AMBYdsm-kalender-kruis

deze kruisen zijn te vinden langs de alternatieve routes van kaart 7LET OP .. alle onzin text zit hier