Woensdag 21 juli

We slapen prima, want het is hier heel erg rustig. Vlak voordat we opstaan, regent het even, maar het bijft bij tien spetten. We gaan even bij de bakker langs en dan zitten we al snel weer op de route. We hebben de wind nu schuin achter, dat is dus prettig. Het wordt wel wat donkerder en het spettert ook wat, maar we hebben geen regenjack nodig. Gelukkig maar, want het gaat wel behoorlijk of en af.

De route volgt nog steeds de Canche en we drinken koffie, vlak voor Hesdin, waar we een klein rondje door de stad maken, omdat dit volgens het boekje een echt Frans stadje is. Om kwart over twaalf lunchen we op een rustige plek op een bankje bij het kerkhof. Verder zijn er namelijk niet veel fietsvoorzieningen in de vorm van picknicktafels en dergelijke.
hesdin sept vallées

In Frévent is wel een redelijke winkel, maar die is pas over een uur open. We rijden maar door naar de camping in Liencourt, waar veel vaste gasten staan. Hier is echter geen winkel. Na het opzetten gaat Mieke een wasje doen en ik ga naar Avesnes le Compte, 7 km. heen en weer voor wat boodschappen. Als ik terug rijd zie ik al een heel donkere lucht aankomen en terug op de camping valt er dan ook een bui. Onder een boom maak ik een diepvriesmaaltijd warm: aardappelblokjes, ui, spek, worst en kaas. Het is heerlijk, net als de crême vruchtenyoghurt. Omdat het ook na het eten zo nu en dan regent, is het al snel fris, waardoor we de hele avond binnen zitten. Wel een beetje saai.
watermolen canche camping liencourtdinsdag 20 juli | overzicht | donderdag 22 juli