Donderdag 19 augustus

Het viel met de herrie inderdaad erg mee, we hebben de weg niet of nauwelijks gehoord. Om kwart over negen vertrekken we voor de laatste etappe. Eerst doen we een paar boodschappen in het dorp, waaronder een paar broodjes, want we hadden geen brood meer voor het ontbijt. We hebben de wind mee en we vinden dat we dat ook wel verdiend hebben, want we hebben deze vakantie wel erg vaak wind tegen gehad. De dam over het Veerse meer en de Oosterscheldedam gaan dan ook heerlijk vlot. We rijden om Burgh Haamstede heen en volgen een snelle route. In Ellemeet kunnen we koffie krijgen op een terrasje van een camping,  want verder is er niet veel.

haringvliet kite surfers

 
Op de Brouwersdam kijken we even naar de kite-surfers die ook blij zijn met de wind. We rijden hier zelfs sneller dan 25 km/u. en dan volgen we weer de LF-1. Dat is toch wel leuker dan langs de provinciale weg rijden. Hier belt Irene om te informeren wanneer we thuis denken te komen. We worden uitgenodigd om te komen eten. Net voorbij Goedereede eten we op een beschut plekje bij de dijk. Daarna volgt het Haringvliet. We stoppen net als op de heenweg in Brielle. Het is nu zo druk op het terras, dat we in de schaduw moeten zitten.

laatste lunch

In Maassluis ligt de pont precies klaar en om vier uur zijn we weer op de Dreeslaan.Thuis ruimen we de boel even op en we douchen, maar dan moeten we ook echt richting de Lier, waar al op ons gewacht wordt.

De totale afstand was 2648 kilometer.

woensdag 18 augustus | overzicht